Jakou pračku?

215
15.5.06 09:04

Jakou pračku?

Ahoj holky, chci si koupit novou pračku, líbila se mi whirpool se šestým smyslem a displejem, máte s ní zkušenosti, nebo jakou máte Vy?Děkuji Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
15.5.06 09:25

Ahojky Whirlpoolku se šestým smyslem mám taky a je perfekt jednoduchý ovládání(zvládá i manža)mám ji už třetím rokem take můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
15.5.06 09:26

Ahoj,

tak my máme novou asi dva měsíce a vybírali jsme z AEG, Bosch a Siemens, protože podle mého technického manžela jsou tyto značky dobré (všichni naši známý mají Boschky) a nakonec jsme koupili Siemens s předním plněním. Se značkou Whirpool moc dobré zkušenosti nemáme, ale jiní třeba zase jo :lol:
Koukni na diskuze na www.living.cz tam se probírá všechno a určitě se dozvíš plno zajímavých informací. Např. na co se koukat, co je ještě dobré za funkce apod.
Přeji, aby sis vybrala dobře a byla spokojená :-)

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
15.5.06 09:40

ahoj, tak ja pridam do vinku, ze ja mam uzkou pracku Ardo s hornim plnenim a nemuzu si ji vynachvalit.je to spis jedna z opbycejnych ale ja v ni hrozne rada peru.U toho horniho plneni se mi u teto znacky libi, ze to plneni neni na viku ale na boku,vsechny co ostatni pracky na ktere jsem se divala,whirpool atd maji plneni zespodu vika a to odtud ten prasek vypadava.jinak s normalnima prackama zkusenost bohuzel nemam. :o
mame mensi koupelnu v panelaku tak kvuli mistu mame tu uzkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 10:09

Ahoj,
tak já mám asi tak 5 měsíců starou Boschku a je opravdu super… Dobře pere i ždímá, je poměrně tichá a velmi jednoduše se ovládá… Tak dobře vyber. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.5.06 10:12

Ahojte

Diskuzi tady uz bylo hodne........ohledne pracek

Ja teda az nam ta nase káča odejde, tak koupime AEG Lavamat
uz jen kvuli hluku. jsou krasne tichoucke, a taky neskacou, budeme ji mit pod kuch. linkou

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.5.06 10:34

Ahoj holky,
moc Vám děkuju, asi do ní půjdu, moc mi líbí tahle. http://www.sporilek.cz/…ool-awm-6105

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
15.5.06 12:18

Ahojky,
chci jenom přispět svou troškou do mlýna. My máme Whirpool AVM 8085 6kg a máme jí přes 3 roky a jsem s ní fakticky moc spokojená. Jenom neumí vyprat některý fleky po Kubovi :cry: , ale mám takovej dojem, že to není pračkou!!!
Tak ať ti pěkně pere, u nás jí má i švagrová a manželovo máma a taky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helena01
3.11.10 23:40

Whirlpool už nikdy více. Během 6ti let 5× oprava. Nedávno jsem si koupila novou, značka Bosh.

• Citovat
  • Upravit
1430
23.6.14 09:16

vybírám pračku

:mavam: Ahoj.
vybírám novou pračku a nemůžu se rozhodnout. Manželovi je to tak nějak šumák, takže je to na mně. Ve výsledku budou prát asi všechny, ale jako správná hospodyňka si musím ošéfovat, aby mi náhodou neuniklo něco lepšího :mrgreen: :lol: Vybírám z těchto tří:
Bosch: https://www.mall.cz/…h-waq28461by?…
AEG: https://www.mall.cz/…g-l-70470-fl?…
BEKO: https://www.mall.cz/…-71444-hptla?…
Máte někdo doma jednu z těchto praček popřípadně můžete srovnat?
Děkuji za pomoc :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
23.6.14 09:20

Mam Boschku a super, dobry je, ze si muzu zkracovat cas u programu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
23.6.14 09:23

@pikola Děkuji:) Já mám Bosch myčku a ta je parádní - variospeed je super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.6.14 09:24

Už jen kvůli značce AEG, klidně levnější model, rozdíl v kvalitě a životnosti poznáš časem - čím déle, tím spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.6.14 09:32

Mám tu beko..akorák na mín kilo prádla a o dva litry levnější..ale jinak uplně stejnou..koupila jsem ji asi před měsícem tak ještě nemužu říct, ale zatím jsem spokojená..pere tišše, hodně programu, dětský zámek - ten mi vyhovuje protože malý furt chodí a kroutí kolečkem :roll:

• Citovat
  • Upravit
1430
23.6.14 09:35

Dětský zámek je důležitý. Potřebuji hlavně blokovat ovládání, aby mi děti neměnily programy :zed: @smurfka takže u té BEKO je jak na dvířka, tak na ovládací panel/kolečko? A jak je to u BOSCH? @pikola . Taky tak nebo jen proti otevření dvířek?

Příspěvek upraven 23.06.14 v 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1