Jakou pračku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
23.6.14 09:37
@janicce píše:
Dětský zámek je důležitý. Potřebuji hlavně blokovat ovládání, aby mi děti neměnily programy :zed: @smurfka takže u té BEKO je jak na dvířka, tak na ovládací panel/kolečko? A jak je to u BOSCH @pikola? Taky tak nebo jen proti otevření dvířek?

proti otevření dvířek jsem nic nenašla..měla jsem za to že když pračka jede tak se otevřít nedají u žádné pračky…ale je tam zámek na blokování ovládání, tzn nemužou děcka měnit program když už jede..

• Citovat
  • Upravit
1430
23.6.14 09:39

@smurfka Právě, že někde v popisech píší, že má pračka dětský zámek proti otevírání dvířek.. Taky se mi to zdá dívné, ale je to tak :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
23.6.14 09:40

@smurfka Třeba u té BOSCH, co mám v odkazu je to tak vyloženě napsáno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.6.14 09:42

Tak to nevím..možná to tam je, ale to jsem ještě nezkoumala, protož malý mi nechodí po otvírání dvířek ale jen po kroucení toho kolečka zatím, tak jsem ráda aspon za to..to otvírání bubnu ještě nějak prozkoumám.. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1088
23.6.14 09:56

@janicce AEG a Bosch je vlastně to samé, vyrábí se to na jednom místě. Beko je turecká značka. Kvalitou bych určitě doporučovala AEG nebo Bosch, i když záruka je stejně dlouhá, u těch prvních 2 značek máš větší šanci, že se dožijí delšího věku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
28.3.19 19:52

Ahoj všem, oživuji. Ta, co mame, dosluhuje, tak koukam po jinych … moje otázka je jasná. Co má malou poruchovost a dobrou zivotnost? Máte někdo doma třeba opravare, který poradi, co je kvalitní?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85332
28.3.19 20:01

Opravare doma nemam, ale za sebe doporucuji Bosch. Mame u rodicu a i u nas doma a naprosta spokojenost. Prezila i 3× stehovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
28.3.19 20:03
@blumen píše:
Opravare doma nemam, ale za sebe doporucuji Bosch. Mame u rodicu a i u nas doma a naprosta spokojenost. Prezila i 3× stehovani.

Bosch je u nás sproste slovo :) to je právě ta pračka, co dosluhuje a dost zlobí, na to, že je 7 let stará. Ale díky za prispevek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
28.3.19 20:08

Rodiče i my máme LG a všichni jsme maximálně spokojeni :)

• Citovat
  • Upravit
85332
28.3.19 20:14
@Aries6 píše:
Bosch je u nás sproste slovo :) to je právě ta pračka, co dosluhuje a dost zlobí, na to, že je 7 let stará. Ale díky za prispevek.

Aha :mrgreen: tak to me mrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
28.3.19 20:15

Taky LG, bez problémů. Za 7 let jsem na ní měnila za 130 Kč plastové otevírání na dvířkách. Jinak je to ok. I cykly vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.3.19 20:29

My máme taky LG a nemůžu si jako alergik vynachválit antialergické máchání a parní praní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.3.19 20:33

Dle mého známého opraváře elektroniky, je dneska značka už nepodstatná věc. Všechno se vyrábí tak, že to vydrží tomu, kdo má štěstí. Nátlak spotřebitelů tlačí ceny dolů a výrobci musí šetřit na materiálech. Poté to tak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
28.3.19 20:40

Právě řeším to samé. Asi půjdu do AEG :think: Máma si ji teď koupila taky, hlavně proto, že dělala nějakou dobu pokojskou v Krkonoších a denně v ní prala a byla moc spokojená. Do teď jsme obě měly francouzskou značku Brandt a taky supr. Měly jsme ji obě 10 let. A preferujem horní plnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.3.19 20:40

@Aduš8 proto si člověk nesmí koupit pračku za 10tis a čekat od ní že vydrží 10 let ta je ráda že vydrží záruku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí