Poraďtě myčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3359
2.12.15 11:45

Ahoj, prosím, poraďte mi jakou si koupit myčku. Měla jsem AEG Favorit a byla spokojená, ale odešlo čerpadlo (byla již stará). Chtěla bych myčku v nerezu, 60-tku, volně stojící s šuplíkem na příbory. Hlavní kritérium je, aby výborně umývala a byla tichá - cenově tak do 20 000,–. mamka má baumatic a myje hrozně :zed:…Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
2.12.15 11:53

Já mám sice vestavnou ale jsem spokojená Bosch série 6 určitě dělají i volně stojící. Myje dobře a když vyjmu horní koš a dám tam speciální sprchu tak umí umýt i plechy na pečení nebo rošt z grilu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.12.15 11:57

Máme teď novou od LG a zatím spokojenost, pokusím se dohledat jaký je to model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.12.15 12:14

@MarieP mám AEG kupovanou před 5 lety, nerezovou, stála asi 13 000

FAVORIT 60660 M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
2.12.15 12:18
@matkabagristy píše:
@MarieP mám AEG kupovanou před 5 lety, nerezovou, stála asi 13 000FAVORIT 60660 M

:D tu chci taky.. do kuchyně nerez :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
2.12.15 12:22

Mám Bosch už 8 let, myje perfektně a ještě se nerozbilo nic. Před 8 lety stála kolem 16 000,– v akci. Teď už mají i lepší a vychytanější modely. Až odejde do věčných lovišť opět zainvestuju do Bosch. Mám od nich ještě sklokeramickou a horkovzdušnou troubu s grilem EXELENT kupovala jsem ji před 13 lety v německu a bez opravy do dnes peče, svítí, vaří :lol: ségra má 6let Baumatic nerezovou myčku a už ji měla 4× v opravě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
2.12.15 13:11

@MarieP Mám Siemens se šuplíkem na příbory a jsem s ní spokojená. Ten 3 šuplík je skvělá věc. Mám teda vestavěnou, takže číslo ani nehledám, ale myslím, že jsou Siemens dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.12.15 13:14

Whirpool a po te, co jsem vymenila tablety, tak uz jsem spokojena. ale ma kurvitko, 2× se rozbila po cca 2 letech ta stejna vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.12.15 13:27

Zase AEG, co se týče hlučnosti a spolehlivosti, tak mezi běžným stále asi nejlepší. Za ‚neběžné‘ považuji výrazně dražší jako třeba Miele.
Jinak čerpadlo do AEG Favorit stojí asi 1 tis. a vyměnit lze celkem snadno - nějaký rok zpátky to manžel se synem dělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
2.12.15 13:37

@MarieP Máme 4 roky Bosch, jednu z prvních, co měla příborovou zásuvku. Jsem spokojená, zatím myje dobře. Ale je to dost o tabletách… Hlučná se mi nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
2.12.15 14:00

Všem děkuji, mi se právě líbí ta nová Bosch - asi půjdu do ní, když co máte chválíte (nevíte kde byla vyrobena?) @Heivka . LG a Siemens teď dělají Poláci a jak se říká, tam se ani koza nepodaří :mrgreen:
@Oldotter, to asi jo, ale byla už fakt stará, a už je v křemíkovém nebi ;)
@Aries6, tablety používáme s mamkou stejné a výsledek je diametrálně odlišný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
2.12.15 14:07
@MarieP píše:
Všem děkuji, mi se právě líbí ta nová Bosch - asi půjdu do ní, když co máte chválíte (nevíte kde byla vyrobena?) @Heivka . LG a Siemens teď dělají Poláci a jak se říká, tam se ani koza nepodaří :mrgreen:
@Oldotter, to asi jo, ale byla už fakt stará, a už je v křemíkovém nebi ;)
@Aries6, tablety používáme s mamkou stejné a výsledek je diametrálně odlišný :nevim:

Dost záleží i na tvrdosti vody. Ale tak samozřejmě pokud máš porovnání a nedůvěru k mamčině myčce, tak bych se jí obloukem vyhla.
Jinak Bosch a Siemens jsou jedna firma. Bosch myslím odkoupil Siemens. Všimla jsem si toho když jsem vybírala spotřebiče do kuchyně. Byly často velmi podobné nebo dokonce stejné. Např. varná deska. Ale to jen tak pro info. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
2.12.15 15:01

@MarieP Tak ono to asi bude vodou. Protože mě teď zklamal Finish. Mě myjí snad jen tablety z DM :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
2.12.15 15:24

@Aries6, ne - bydlíme v jednom městě, cca 10. min chůze do sebe :nevim:, Takže Bosch taky vyrábí v Polsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
2.12.15 17:03

@MarieP To nevím, kde se vyrábí. Že je to to samé jako Siemens, vím. Takových odkupů je v dnešní době hodně.
Já jsem 4 roky spokojená, uvidíme, jak dlouho bude ještě sloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí