Poraďte parfém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.11.13 09:05

poraďte parfém

Ahoj holky, poradíte prosím?
Chtěla bych manželovi pořídit novou vůni, nejlépe nějakou příjemnou „vodní“. Hodně se mu líbila obyčejná avonka „refreshing rain“ http://romka-kosmetika.webnode.cz/…g-rain-edt-/ ale ta už se nevyrábí, znáte ji? Je nějaká podobná vůně?
Jinak má Davidoffku Cool water, také pěkná ale není to ono.

Kdybyste měly tip i na dámský „vodní“ parfém, také pište.

Děkuji předem, Lena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ve-ru
4.11.13 09:13

@LenazeStrakonic Ahoj :mavam: Už nakupuješ na Vánoce? :-) Tento parfém moc hezky voní. A s dámským ti neporadím, mám jeden parfém na léto a jeden na zimu a neměním :mrgreen: A ani jeden není „vodní“.

• Citovat
  • Upravit
4.11.13 09:33

Veru, jojo nakupuju, už mám aj zabaleno (/asi 20 dárků - ale pro celou rodinku ještě musím něco dokoupit)…tyyy jjo nenapadlo mně pánská Armani Acqua di gioia - tu mám dámskou a moc se mi líbí. Děkujuuuuu zkusím ji očichat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
4.11.13 10:18

Versace fraiche, pour homme
Jesus del Pozo - halloween blue drop -pour femme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
5.11.13 14:53

Dámský Kenzo l ́eau par kenzo, je hodně svěží, voní trošku po okurce, velmi jemně. Přítel má taky cool water a voní na něm opravdu krásně, nově má od oriflamu architect a ten je velice zvláštní a mě teda voní víc než ten cool water. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.11.13 17:43

hledám parfém

Dobrý večer,
můžete mně někdo poradit, co je nejpodobnější vůni Chanel aquawoman? Už se nevyrábí a sháním něco stejného.
Děkuji Johana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.1.18 15:53

Poradte prosim parfem

Ahoj holky, jdu si sem pro radu. Dlouha leta snad 12 let jsem pouzivala parfem od Niny Ricci Less Beless (zeleny),prestali ho jako na potvoru vyrabet.Byla to vune, ktera ke me patrila, neobtezovala me, snesla jsem ji dokonce kdyz me bolela hlava.Od te doby se snazim najit podobnou vuni jako byla tato, nebo jinou kterou bych si zamilovala.Ale bez vysledku.
Kdyz si nejaky parfem koupim, zachvili mi leze na nervy. Tezkne a zacne obtezovat.
Nemela byste nektera typ na podobnou vuni jako byla Nina nebo nejakou jinou vuni, ktera neni bolehlav??? :think:
Zacina me to vazne stvat.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
9.1.18 16:05

@Atra a koukala jsi po něm v zahraničí. Já zkusmo tukla do Amazonu a něco tam vyjelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
9.1.18 16:07
@Atra píše:
Ahoj holky, jdu si sem pro radu. Dlouha leta snad 12 let jsem pouzivala parfem od Niny Ricci Less Beless (zeleny),prestali ho jako na potvoru vyrabet.Byla to vune, ktera ke me patrila, neobtezovala me, snesla jsem ji dokonce kdyz me bolela hlava.Od te doby se snazim najit podobnou vuni jako byla tato, nebo jinou kterou bych si zamilovala.Ale bez vysledku.
Kdyz si nejaky parfem koupim, zachvili mi leze na nervy. Tezkne a zacne obtezovat.
Nemela byste nektera typ na podobnou vuni jako byla Nina nebo nejakou jinou vuni, ktera neni bolehlav??? :think:
Diky

Já nevím no, každému taky voní něco jiného. Já používám nějakou s obsahem feromonů z Erotic City - mají dva druhy, jeden pro muže aby voněl ženám a druhý pro ženy, aby voněly mužům :jazyk: :lol:
Mám už ji doma dlouho, asi 8 let, stačí fakt krapítek a voní hodně dlouho. Mě voní velmi příjemně (asi jsem chlap :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ). Není to květinová vůně pro „éterické víly“, ale spíš bych řekla taková kořenitější, pro energické ženy, což bych řekla, že ke mě docela pasuje 8). Ale těžká podle mě není. Rozhodně je ale originální, zkus zajít a očuchat..

Jé já jsem tele telovitý. Vždyť já kecám..teď jdu do koupelny a vždyť já tu z EC už dodělala. Tu, co popisuju výše, je parfém Bachovy esence - typ Vitalita. Ale ta z EC taky byla super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.1.18 16:32
@Helileli píše:
@Atra a koukala jsi po něm v zahraničí. Já zkusmo tukla do Amazonu a něco tam vyjelo ;)

Koukala jsem sem tam sbezne, bojim se co mi prijde, aby neprijel zkazenej parfem :D Prestal se vyrabet nekdy cca 2010 myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.1.18 16:35

@Evulina
Ahaaaa tak to ani nevim ze maji i parfemy, zkusim se podivat na ty esence. I kdyz energii posledni dobou ze sebe spis doluji :lol:
Teda zkousela jsem kde co i proflakle parfemy co voni hodne zenskejm jako Dolce Ligt, nebo Kenzo Pure asi jsem fakt zrala na Pitralon nebo nevim, nevoni mi to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.1.18 17:43
@Atra píše:
Diky

v té NR, co máš na mysli ( zelený točený flakonek, že?)byl jednou ze složek snad i rajčatový list. Víš, ono je to s radou velmi těžké. Zkušenost se složkami vůní je nepřenosná. Pokud Ti mohu doporučit, běž na www.fragrantica.com,najdi značku NR, jsou tam dva typy Tvé vůně, včetně složení + typy na vůně, které ji údajně připomínají. Kouknula jsem na ně a ani náhodou. YSL je jen obyčejná ostrá citrusovka, to další neznám. Ale zase je to jen orientační, každý má jinou chemii kůže, nosu. Nešikovné je, že mnohé alternativní vůně nemůžeš vyzkoušet, protože tu v republice nejsou k mání a v našich parfumeriích je jen jedno brdo hlavního proudu. Kdyby jsi sháněla jen vulgárně řečeno nenáročnou nakyslou „polejvačku“ - což tato Nina nebyla - tak to mě pár věcí napadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
9.1.18 17:52

@Atra

O od Lancome

//www. no…cz/lancome/o-de-lancome-toaletni-voda-pro-zeny/?item=61889&gclid=EAIaIQobChMI6YLNs6vL2AIVBZSyCh1JywhbEAQYASABEgIsXvD_BwE

a pak fakt zkusit vyhledat podle složek něco s rajčatovým lístkem..je jich docela dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
9.1.18 17:55

Jinak nebolehlavových je hafo…mě taky ty úplně těžké sladké bolehlavy nesedí a těch nebolehlavových mám fakt…mnoho

takže co mě narychlo napadá

od Chanel, Cristalle, Cristalle eau verte –
Chanel 19 dámská
Kenzo eau d été
Vent Vert

https://parfemy.heureka.cz/…amska-75-ml/?…

/ fajná zelená s rajčat. lístkem /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.1.18 17:59

Ted mam jen Guess Seductive, ale mou bohyni mezi vunemi zustava Armani - Diamonds :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný