Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Borrealis píše:
@AtraO od Lancome
//www. no…cz/lancome/o-de-lancome-toaletni-voda-pro-zeny/?item=61889&gclid=EAIaIQobChMI6YLNs6vL2AIVBZSyCh1JywhbEAQYASABEgIsXvD_BwE
a pak fakt zkusit vyhledat podle složek něco s rajčatovým lístkem..je jich docela dost
ano,„O“ není vůně citrusových plodů, nýbrž rozemnutých citrusových listů. Jemně nakyslá a natrpklá. Noblesní vůnička. Je to už v podstatě nadčasová klasika, taky vznikla před mnoha a mnoha lety. Slušet bude těm nad 30+,úplně mladé dívčiny by nad ní zřejmě ohrnuly nos, že je pro starou tetu. Pozor, nekupovat naslepo.
@Burj Chalifa
Presne, to je on.Jak rikas, listky rajcete, rajce, fikove drevo, mata, bazalka atd. Si nemuzu pomoct, prijde mi ze ostatni parfemy maji takovou divnou tecku, ztezknou, takovy uvalcovany neumim to dobre popsat.Ze zacatku mi i voni a pak vubec.
Ta Nina byla proste jina, aspon pro mne, je mi jasne, ze nekdo jiny by mi rekl, ze mu nevoni. I kdyz ostatni parfemy od Niny jsou preslazene. Nevim proc zrovna tenhle vyradili.Pro mne byla stale svezi, bez one “tecky”.
Dekuju moc, podivam se na ty stranky jak si psala.Uz se zacinam pomalu smirovat s tim, ze nic podobneho neni.
@Atra píše:
@Burj Chalifa
Presne, to je on.Jak rikas, listky rajcete, rajce, fikove drevo, mata, bazalka atd. Si nemuzu pomoct, prijde mi ze ostatni parfemy maji takovou divnou tecku, ztezknou, takovy uvalcovany neumim to dobre popsat.Ze zacatku mi i voni a pak vubec.
Ta Nina byla proste jina, aspon pro mne, je mi jasne, ze nekdo jiny by mi rekl, ze mu nevoni. I kdyz ostatni parfemy od Niny jsou preslazene. Nevim proc zrovna tenhle vyradili.Pro mne byla stale svezi, bez one “tecky”.
Dekuju moc, podivam se na ty stranky jak si psala.Uz se zacinam pomalu smirovat s tim, ze nic podobneho neni.
tak ještě dáme hlavu dohromady, neboj. Víš co, napiš dotaz na Arome, to je největší komunitní web přes vůně, jsou tam opravdoví znalci.Jsou tam tak hodní a přejícní, že Ti určitě pošlou i vzorečky alternativních vůní.
@Burj Chalifa
Jeee diky moc, napisu jim tam, treba budu mit stesti ![]()