Poraďte parfém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
9.1.18 18:01
@Borrealis píše:
@Atra

O od Lancome

//www. no…cz/lancome/o-de-lancome-toaletni-voda-pro-zeny/?item=61889&gclid=EAIaIQobChMI6YLNs6vL2AIVBZSyCh1JywhbEAQYASABEgIsXvD_BwE

a pak fakt zkusit vyhledat podle složek něco s rajčatovým lístkem..je jich docela dost

ano,„O“ není vůně citrusových plodů, nýbrž rozemnutých citrusových listů. Jemně nakyslá a natrpklá. Noblesní vůnička. Je to už v podstatě nadčasová klasika, taky vznikla před mnoha a mnoha lety. Slušet bude těm nad 30+,úplně mladé dívčiny by nad ní zřejmě ohrnuly nos, že je pro starou tetu. Pozor, nekupovat naslepo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.1.18 18:28

@Burj Chalifa
Presne, to je on.Jak rikas, listky rajcete, rajce, fikove drevo, mata, bazalka atd. Si nemuzu pomoct, prijde mi ze ostatni parfemy maji takovou divnou tecku, ztezknou, takovy uvalcovany neumim to dobre popsat.Ze zacatku mi i voni a pak vubec.
Ta Nina byla proste jina, aspon pro mne, je mi jasne, ze nekdo jiny by mi rekl, ze mu nevoni. I kdyz ostatni parfemy od Niny jsou preslazene. Nevim proc zrovna tenhle vyradili.Pro mne byla stale svezi, bez one “tecky”.
Dekuju moc, podivam se na ty stranky jak si psala.Uz se zacinam pomalu smirovat s tim, ze nic podobneho neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.1.18 18:30

@Borrealis
Diky, podivam se na ni, neznam ji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.1.18 18:31

@Borrealis
Juknu na to, ze by trocha nadeje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.1.18 18:32

@shadowbabe
Tu jsem zatim neovonela podivam se na ni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.1.18 18:45
@Atra píše:
@Burj Chalifa
Presne, to je on.Jak rikas, listky rajcete, rajce, fikove drevo, mata, bazalka atd. Si nemuzu pomoct, prijde mi ze ostatni parfemy maji takovou divnou tecku, ztezknou, takovy uvalcovany neumim to dobre popsat.Ze zacatku mi i voni a pak vubec.
Ta Nina byla proste jina, aspon pro mne, je mi jasne, ze nekdo jiny by mi rekl, ze mu nevoni. I kdyz ostatni parfemy od Niny jsou preslazene. Nevim proc zrovna tenhle vyradili.Pro mne byla stale svezi, bez one “tecky”.
Dekuju moc, podivam se na ty stranky jak si psala.Uz se zacinam pomalu smirovat s tim, ze nic podobneho neni.

tak ještě dáme hlavu dohromady, neboj. Víš co, napiš dotaz na Arome, to je největší komunitní web přes vůně, jsou tam opravdoví znalci.Jsou tam tak hodní a přejícní, že Ti určitě pošlou i vzorečky alternativních vůní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.1.18 19:02

@Burj Chalifa
Jeee diky moc, napisu jim tam, treba budu mit stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný