Na co mám nárok?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Držim pěsti ať Ti to vyjde.A hlavně se nestresuj.mě přijde,že Robík to u mě cítí a nechce se mu ven
Mazlík jeden už by mohl má čas
Takže vše negativní za hlavu a jestli nemáš žádný potíže užívej si to
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martyy píše:Držim pěsti ať Ti to vyjde.A hlavně se nestresuj.mě přijde,že Robík to u mě cítí a nechce se mu ven
Mazlík jeden už by mohl má čas
![]()
Takže vše negativní za hlavu a jestli nemáš žádný potíže užívej si to
![]()
noo,koukam ze se mu enchce ven
))uz jsi mela termin 13/3 vid?
vsak pocasi je skarede..tak si asi vybira nejaky terminek,kdy uz bude krasne zase
ja si tehu uzovam jak muzu,neboj,od zacatku zadne vetsi potize nebyly..mrnousek se pry vyvyji jak ma..jediny problem,ktery mam je nizko nasedajici placenta na rpedni stene delozni..jinak vse ok.moc ti drzim palecky k porodu!!§a at se malej rozhoupe co nejdrive tedy !
![]()
- Citovat
- Upravit
Děkuju
Dneska jsem byla z toho počasí v JIŘÍKOVĚ VIDĚNÍ
ta placenta jestli je pod dohledem D.r tak zatim dobrý ne?A už víš co to bude nebo je to překvápko
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martyy píše:
DěkujuDneska jsem byla z toho počasí v JIŘÍKOVĚ VIDĚNÍ
ta placenta jestli je pod dohledem D.r tak zatim dobrý ne?A už víš co to bude nebo je to překvápko
![]()
no,to pocasi si s nami pekne hraje,to je rpavda
) tak u ans je dneska hezky-(Osek u Teplic..)prosvita slunicko…no,jeste aby to vydrzelo
jinak s tou placentou zatzim ok,doktor mi rikal,ze ividime jak to bude priste,jestlis e vytahne,tak snad to bdue ok,ale nekrvacim,nespinim…boelsti nemam,tak si myslim,ze je to v poradku,co takhle slycham,tak je hodne maminek,ktere ji maji dole a pak se s rostoucim briskem vytahuje..tak zatim nepanikarim
))jinak jeste nevime,co to bude,jestli holcickam,nebo chlapecek..ted v utery jdu na KO,tak snad uz se to dozvime
ale uz od zacatku mam vsugerovaneho chalpecka..ale mozna ze opravdu jen vsugerovaneho,tak uvidime
))je nam to i tak enjak jedno,chalpecka bychom radi,ptz se nam ted v rodine rodi jen same holcicky,ale hcceme do budoucna druhe mimi,takze ut oho prvniho pohlaiv nejak nersime,ale chlapecek by ans potesil
a co ty MArty,jak se citis,?nejake znamky,ze by se malemu uz chtelo na svet?
![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den moc se nevejdu do tématu ale kupte si listy maliníku v lékárně a pijte 3litri denně,porodíte tak že o tom nrbudete vědět-listy maliníku totiž uvolnují svaly a hlavně dno pánevní-porodila jsem tak to mé 4děti,a můj 4porod při pití maliníku 14dní před očekávaným termínem,spůsobilo to že mi na den termínu praskla voda a za 15minut se šimonek narodil,taktéž jsem rodila předešlé děti,i když p.doktorka na přímu šla spát a řekla že sem na 2cm otevřená tak přiběhla a chytala šímu jen tak tak.No rmálně jsem to pila i při porodu je to opravdu významná bylina a všem ji doporučuji.iriska ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak pití maliníku nestihnu škoda
Zitra jdu do porodnice už na vyvolání malýmu se prostě nechce darebáček
Dost se bojim píšou že vyvolávaný porod je bolestivější.Snad ne
zatim holky a až budu zase schopna sem přijít napíšu jak to dopadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jasně neboj se já už rodila 4krát a po prvé jsem se bála taky ale když mi dali mimouše do náruče tak jsem brečela jak želva a už nic nevěděla,držím všecky palečky at je brzy fajn a těším se na fotečku mimouška.papa a mnoho štěstíčka.pa íra
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martyy píše:
Ahoj tak pití maliníku nestihnu škodaZitra jdu do porodnice už na vyvolání malýmu se prostě nechce darebáček
zatim holky a až budu zase schopna sem přijít napíšu jak to dopadlo.
„Marty,moooc mooc drzim palečky,aby vše dobře dopadlo !!!!!urcite pisni,jak to vsechno dopadlo,hodne stesticka preji !!!!!!papa .{color: fuchsia}“
![]()
- Citovat
- Upravit
Holky chci se zeptat, když nastoupím do práce a mám 3 měsíční zkušební lhůtu a v ní řeknu,že jsem těhotná,tak mě můžou vyhodit ?Díky M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mysage píše:
Holky chci se zeptat, když nastoupím do práce a mám 3 měsíční zkušební lhůtu a v ní řeknu,že jsem těhotná,tak mě můžou vyhodit ?Díky M.
Ano můžou, ve zkušební době mohou kdykoliv (krom prvních 21 dnů neschopenky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky kolik se platí měsíčně to nemocenské pojištění aby jsem dostala tu mateřskou ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mysage píše:
Holky kolik se platí měsíčně to nemocenské pojištění aby jsem dostala tu mateřskou ?
Aby sis mohla platit nemocenskou, tak musíš být OSVČ a pak platíš cca 1700,– zdravotní, 1807,– sociální a k tomu je odpovídající nemocenské 143,–. Ale mateřská není při téhle platbě velká, je to opravdu to minimum pro to, aby na ní nárok vznikl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janni.na88 píše:Martyy píše:„Marty,moooc mooc drzim palečky,aby vše dobře dopadlo !!!!!urcite pisni,jak to vsechno dopadlo,hodne stesticka preji !!!!!!papa .{color: fuchsia}“
Ahoj tak pití maliníku nestihnu škodaZitra jdu do porodnice už na vyvolání malýmu se prostě nechce darebáček
![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martyy píše:Janni.na88 píše:Martyy píše:„Marty,moooc mooc drzim palečky,aby vše dobře dopadlo !!!!!urcite pisni,jak to vsechno dopadlo,hodne stesticka preji !!!!!!papa .{color: fuchsia}“
![]()
![]()
![]()
Ahoj tak malej se narodil císařem,jelikož měl skoro 4kila a já jsem prcek tak doktor nedoporučil porod.narodil se 21.3 10:17 hod a byl dlouhej 48cm
![]()
.Jediný co mi vadilo bylo že jsem dlouho neměla mlíko a robík nepribíral a museli si nás tam nechat od pondělí do neděle no oprus.Ale už jsme doma tak jen brečí a brečí a je zázrak,že sem se sem vůbec dostala
Ahojky Márty!!! moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc Ti gratuluji nk chlapečkovi !!!!To veřim,ze to v tej porodnici musel byt takto dlouho opruz,ale ed uz jste doma,mate sve zazemi,soukromi a uz si muzete jeden druheho naplno uzovat !
jinak ma malicky krasne datum narozeni-prvni jarni den
)preji hodne zdtravicka vam oboum !!a malemu jen to nej do zivota a take aby vam delal jen samou radost !opatrujte se ![]()
- Citovat
- Upravit
tak ja splnuji tech odpracovanych 270dni..ale nevejdu se do tej ochranej lhuty nejspis..no nevim,jeste nemam info ze socialky a z UP..tak uvidim,ale nedelam si najdeje tady v tom kocourkove co v tomhle state je..:o)) openizky jsou krasny a potrebny,ale zdravyi mimiska si nidke nekoupime,…takze proto mylsim,ze zdravi je momjentalne dulezitejsi.:)