Na co mám nárok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
18.3.11 08:39
Martyy píše:
Ahoj,mám odpracováno 50dní a jelikož jsem musela na neschopenku už se nepočítá nemoc.tudíž od listopadu do ted mi to nevyšlo :evil: Být dýl v práci vešla bych se do žádosti na penežitou pomoc v mateřství,jenže riskovat i kdybych to věděla stejně nebudu :nevim: ,ale na neschopence bych byla doted.Bohužel.Jo je to pech,ale jak říkáš ať máme drobky zdravý na tom ted záleží nejvíc. :srdce:

tak ja splnuji tech odpracovanych 270dni..ale nevejdu se do tej ochranej lhuty nejspis..no nevim,jeste nemam info ze socialky a z UP..tak uvidim,ale nedelam si najdeje tady v tom kocourkove co v tomhle state je..:o)) openizky jsou krasny a potrebny,ale zdravyi mimiska si nidke nekoupime,…takze proto mylsim,ze zdravi je momjentalne dulezitejsi.:) :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
423
18.3.11 11:23

:mavam: Držim pěsti ať Ti to vyjde.A hlavně se nestresuj.mě přijde,že Robík to u mě cítí a nechce se mu ven :roll: Mazlík jeden už by mohl má čas :srdce: :srdce: Takže vše negativní za hlavu a jestli nemáš žádný potíže užívej si to :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
18.3.11 13:39
Martyy píše: :mavam: Držim pěsti ať Ti to vyjde.A hlavně se nestresuj.mě přijde,že Robík to u mě cítí a nechce se mu ven :roll: Mazlík jeden už by mohl má čas :srdce: :srdce: Takže vše negativní za hlavu a jestli nemáš žádný potíže užívej si to :kytka: :kytka:

noo,koukam ze se mu enchce ven :o))uz jsi mela termin 13/3 vid? :)) vsak pocasi je skarede..tak si asi vybira nejaky terminek,kdy uz bude krasne zase :palec: :palec: :lol: ja si tehu uzovam jak muzu,neboj,od zacatku zadne vetsi potize nebyly..mrnousek se pry vyvyji jak ma..jediny problem,ktery mam je nizko nasedajici placenta na rpedni stene delozni..jinak vse ok.moc ti drzim palecky k porodu!!§a at se malej rozhoupe co nejdrive tedy ! :)) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
423
18.3.11 20:25

Děkuju :kytka: Dneska jsem byla z toho počasí v JIŘÍKOVĚ VIDĚNÍ :lol: ta placenta jestli je pod dohledem D.r tak zatim dobrý ne?A už víš co to bude nebo je to překvápko :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
19.3.11 16:13
Martyy píše:
Děkuju :kytka: Dneska jsem byla z toho počasí v JIŘÍKOVĚ VIDĚNÍ :lol: ta placenta jestli je pod dohledem D.r tak zatim dobrý ne?A už víš co to bude nebo je to překvápko :palec: :mavam:

no,to pocasi si s nami pekne hraje,to je rpavda :o) tak u ans je dneska hezky-(Osek u Teplic..)prosvita slunicko…no,jeste aby to vydrzelo :) jinak s tou placentou zatzim ok,doktor mi rikal,ze ividime jak to bude priste,jestlis e vytahne,tak snad to bdue ok,ale nekrvacim,nespinim…boelsti nemam,tak si myslim,ze je to v poradku,co takhle slycham,tak je hodne maminek,ktere ji maji dole a pak se s rostoucim briskem vytahuje..tak zatim nepanikarim :o))jinak jeste nevime,co to bude,jestli holcickam,nebo chlapecek..ted v utery jdu na KO,tak snad uz se to dozvime :think: :think: :lol: ale uz od zacatku mam vsugerovaneho chalpecka..ale mozna ze opravdu jen vsugerovaneho,tak uvidime :o))je nam to i tak enjak jedno,chalpecka bychom radi,ptz se nam ted v rodine rodi jen same holcicky,ale hcceme do budoucna druhe mimi,takze ut oho prvniho pohlaiv nejak nersime,ale chlapecek by ans potesil :mrgreen: a co ty MArty,jak se citis,?nejake znamky,ze by se malemu uz chtelo na svet? :kytka: :wink:

• Citovat
  • Upravit
250
19.3.11 19:35

Dobrý den moc se nevejdu do tématu ale kupte si listy maliníku v lékárně a pijte 3litri denně,porodíte tak že o tom nrbudete vědět-listy maliníku totiž uvolnují svaly a hlavně dno pánevní-porodila jsem tak to mé 4děti,a můj 4porod při pití maliníku 14dní před očekávaným termínem,spůsobilo to že mi na den termínu praskla voda a za 15minut se šimonek narodil,taktéž jsem rodila předešlé děti,i když p.doktorka na přímu šla spát a řekla že sem na 2cm otevřená tak přiběhla a chytala šímu jen tak tak.No rmálně jsem to pila i při porodu je to opravdu významná bylina a všem ji doporučuji.iriska :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.3.11 19:55

Ahoj tak pití maliníku nestihnu škoda :palec: Zitra jdu do porodnice už na vyvolání malýmu se prostě nechce darebáček :srdce: Dost se bojim píšou že vyvolávaný porod je bolestivější.Snad ne :-? zatim holky a až budu zase schopna sem přijít napíšu jak to dopadlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
19.3.11 20:12

jasně neboj se já už rodila 4krát a po prvé jsem se bála taky ale když mi dali mimouše do náruče tak jsem brečela jak želva a už nic nevěděla,držím všecky palečky at je brzy fajn a těším se na fotečku mimouška.papa a mnoho štěstíčka.pa íra :palec: :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
20.3.11 13:28
Martyy píše:
Ahoj tak pití maliníku nestihnu škoda :palec: Zitra jdu do porodnice už na vyvolání malýmu se prostě nechce darebáček :srdce: Dost se bojim píšou že vyvolávaný porod je bolestivější.Snad ne :-? zatim holky a až budu zase schopna sem přijít napíšu jak to dopadlo. :mavam:

„Marty,moooc mooc drzim palečky,aby vše dobře dopadlo !!!!!urcite pisni,jak to vsechno dopadlo,hodne stesticka preji !!!!!!papa .{color: fuchsia}“ :kytka: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
189
22.3.11 08:55

Holky chci se zeptat, když nastoupím do práce a mám 3 měsíční zkušební lhůtu a v ní řeknu,že jsem těhotná,tak mě můžou vyhodit ?Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102828
22.3.11 09:38
mysage píše:
Holky chci se zeptat, když nastoupím do práce a mám 3 měsíční zkušební lhůtu a v ní řeknu,že jsem těhotná,tak mě můžou vyhodit ?Díky M.

Ano můžou, ve zkušební době mohou kdykoliv (krom prvních 21 dnů neschopenky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.3.11 11:01

Holky kolik se platí měsíčně to nemocenské pojištění aby jsem dostala tu mateřskou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102828
27.3.11 11:06
mysage píše:
Holky kolik se platí měsíčně to nemocenské pojištění aby jsem dostala tu mateřskou ?

Aby sis mohla platit nemocenskou, tak musíš být OSVČ a pak platíš cca 1700,– zdravotní, 1807,– sociální a k tomu je odpovídající nemocenské 143,–. Ale mateřská není při téhle platbě velká, je to opravdu to minimum pro to, aby na ní nárok vznikl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.3.11 14:22
Janni.na88 píše:
Martyy píše:
Ahoj tak pití maliníku nestihnu škoda :palec: Zitra jdu do porodnice už na vyvolání malýmu se prostě nechce darebáček :srdce: Dost se bojim píšou že vyvolávaný porod je bolestivější.Snad ne :-? zatim holky a až budu zase schopna sem přijít napíšu jak to dopadlo. :mavam:
„Marty,moooc mooc drzim palečky,aby vše dobře dopadlo !!!!!urcite pisni,jak to vsechno dopadlo,hodne stesticka preji !!!!!!papa .{color: fuchsia}“ :kytka: :palec: :palec: :palec:
:mavam: Ahoj tak malej se narodil císařem,jelikož měl skoro 4kila a já jsem prcek tak doktor nedoporučil porod.narodil se 21.3 10:17 hod a byl dlouhej 48cm :srdce: :srdce: .Jediný co mi vadilo bylo že jsem dlouho neměla mlíko a robík nepribíral a museli si nás tam nechat od pondělí do neděle no oprus.Ale už jsme doma tak jen brečí a brečí a je zázrak,že sem se sem vůbec dostala :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
1.4.11 08:53
Martyy píše:
Janni.na88 píše:
Martyy píše:
„Marty,moooc mooc drzim palečky,aby vše dobře dopadlo !!!!!urcite pisni,jak to vsechno dopadlo,hodne stesticka preji !!!!!!papa .{color: fuchsia}“ :kytka: :palec: :palec: :palec:
:mavam: Ahoj tak malej se narodil císařem,jelikož měl skoro 4kila a já jsem prcek tak doktor nedoporučil porod.narodil se 21.3 10:17 hod a byl dlouhej 48cm :srdce: :srdce: .Jediný co mi vadilo bylo že jsem dlouho neměla mlíko a robík nepribíral a museli si nás tam nechat od pondělí do neděle no oprus.Ale už jsme doma tak jen brečí a brečí a je zázrak,že sem se sem vůbec dostala :dance:

Ahojky Márty!!! moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc Ti gratuluji nk chlapečkovi !!!!To veřim,ze to v tej porodnici musel byt takto dlouho opruz,ale ed uz jste doma,mate sve zazemi,soukromi a uz si muzete jeden druheho naplno uzovat ! :palec: jinak ma malicky krasne datum narozeni-prvni jarni den :o)preji hodne zdtravicka vam oboum !!a malemu jen to nej do zivota a take aby vam delal jen samou radost !opatrujte se :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat