Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky,
chci koupit cestovní postýlku a vůbec nevím kterou… Chci do toho investovat +- 1200. Doporučíte mi, se kterou jste spokojeny? Nejlépe s odkazem, díky
![]()
Já myslím, že je to jedno, ony jsou celkem na jedno brdo ![]()
Trochu lepší mi přijde tmavá ta síťka, lépe přes ni vidíš na prcka.
Hezký den,
máme cestovní postýlku z kašpárek eshop, cena byla 1 200 Kč a myslím, že celkem dobrá i ta cena je příjemná. Jen jsem se rozmýšlela, zda boční a nebo přední otvor na výlez.
http://postylky.heureka.cz/…-antarctica/
Jsem s ní moc spokojená, ale nemám srovnání. Máme k tomu i to patro, což je super věc, když je mimčo malý. Naučil se tam díky tomu spát, protože jsem ho vždycky na něm uhoupala. Až bude větší, má z boku průlez, tak uvidíme, jestli bude využívat i ten. Skládání je jednoduchý. Mám ráda modrou barvu, tak i proto vyhrála ona ![]()
Nevím, jak se pohybují cenově, ale bezvadná je ZOPA. Je lehoučká, dobře se skládá a kolečka jsou tichá. My máme chicco a je těžká…
Jo a černou/tmavou síťku, líp uvidíš na dítě.
Máme ZOPU, jsem s ni moc spokojená. Já ji tenkrát sehnala za moc slušnou cenu, tuším 900 kč ![]()
Ahoj,
my máme tady tuhle: http://www.funbaby.cz/…lus-col-kiwi - má odklápěcí bok na zip a kolečka. Je lehká, a snadno se přesouvá. Mám ji v kuchyni, a když vařím, malý se v ní hezky hraje. Ale na spaní mi připadne trochu tvrdá, žádná matrace tam není.
Když jsme ji u prvního dítěte brávali s sebou na cesty, dávala jsem na dno několik dek, aby to měl trochu měkčí.
Jinak jsem u kamarádky viděla ještě cestovní postýlky s přidělávacím vrchním dnem - pro spaní malých miminek, ale ta už je trochu dražší. A využila bys ji stejně jenom chvíli.
@Veverkaaa Nevyužila jsem ani kolečka, ani výlez pro dítě, zato jsem využila to závěsné spaní pro malá mimina a přebalovací pult.
Máme Babypoint Sally už třetím rokem a doporučuji. Bytelná, po skákání a dovádění dvou čertů drží pořád jako ďas, není to žádný vehikl a pořád je jako nová. Jednu dobu jsem ji používala i jako ohrádku. Má závěsné lůžko pro malé mimčo, přebalovací pultík s hrazdičkou (což jsem vůbec nevyužila), roletky, průlez, kolečka s brzdou, kapsy… za mě opravdu fajn. Tvou cenovou relaci tedy převyšuje, ale vůbec bych se nebála jít do nějaké bazarové. Jinak si myslím, že bohatě poslouží jakákoliv a výběr bych nějak extra nehrotila.
@Veverkaaa píše:
Díky za tipy. Využily jste kolečka?
Já jo. Jednu dobu jsem ji používala jako ohrádku a šoupala jsem s ní různě po bytě.
Já mam dvě od chicco, obě od známejch a musim říct že to opravdu asi jedno sou všechny nastejno.. klidně bych mrkla na bazary a koupila tu nejlevnější…
Máme hauck, koupeno asi před 4 lety v Lidlu v akci za 999,–.Myslím si, že značka opravdu nerozhoduje, klidně bych pořídila použitou…pokud bych měla kupovat znova, asi bych pořídila s nějakým „vlezem“, protože na bolavý záda je to opravdu nízko. PS: a při dlouhodobějším spaní používáme dovnitř normální matraci, protože bez ní je to nic moc…