Poraďte prosím cestovní postýlku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
7.4.15 13:38

Viděla jsem hodně cestovních postýlek (na penzionech, kde jsme byli; tu, co máme; co mají známí). Můj postřeh je takový, že v Číně dělají jeden typ a firmy si potom navrhnou design - to platí například pro firmy Babypoint, Zopa, Patron, Hauck. Je to to samé jako u levnějších golfáčků těchto značek. Schválně se podívej na eshopy a uvidíš. Takže vybírej podle ceny a podle toho, která se Ti líbí designem… A i tahle obyč nám už drží pro druhé dítě a to první ji dalo slušnej kouř… Ale dokoupili jsme k tomu matraci v IKEA - cca 200 Kč. Ta cestovní matrace je tvrdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 09:02

Ono prostě záleží, na co chceš postýlku využívat - jestli opravdu na spaní při cestování, na spaní doma jinde než v ložnici anebo jako ohrádku. Podle toho bych se rozhodla, a jestli za to dáš tisíc nebo tisíc dvěstě, je, si myslím, už celkem jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
7.5.20 17:27

Je fakt jedno jakou značku cestovní postýlky ?

Po hledání už vůbec nevím :D jo matrace jsou na prd u všech opravdu? Žádný blbosti jako prebalovak nebo závěsný lůžko už určitě nevyužijeme, malá bude mít 4 měsíce :mavam:. Takže mi jde asi o dobrý základní vlastnosti. Aby to nebylo vachrlaty postavený, dobře se to skládalo, asi to boční otvírání není špatný - průlez… Koukala jsem na zopa camping 2, kindercraft Joy Blue, ale beru cokoli, spíš nevim, jestli je mezi těmi značkami nějaký extra rozdíl nebo vzít levnou, pořídit stejně matracku a smítec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.20 17:30

@klinerovi máme gmini z druhé ruky a je dobrá. na přespání u babiček stačí v pohodě, vachrlata není, průlez má a matrace mi přijde v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
7.5.20 17:36

Já koupila z druhé ruky nějak kolem 400kč, do dvou let jsme využili na občasné přespání a v pohodě. Matraci jsme pořídili obyč molitanovou. Ony jsou tvrdé hodně ty originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí