Poraďte prosím nočník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
528
9.2.06 16:33

Poraďte prosím nočník

Zdravím,

koupili jsme před nedávnem nočník OK Baby Relax, který mi doporučila kamarádka, ale synek na něj vůbec nechce chodit. Nemyslím, že to je jenom tím nočníkem, ale dnes jsme se s manželem oba shodli, že se mu na něm opravdu špatně sedí. Pomalu začínáme zvažovat koupi jiného. Proto bych ráda věděla, jaký nočník používáte vy a jak s ním jste spokojení. Všem moc děkuji :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
720
9.2.06 16:36

Máme nočník Chicco se zvýšeným opěrátkem. Sedí se mu na něm dobře,ale to je tak všechno :wink: Do plíny se čůrá líp :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.2.06 19:32

Ahojky,
máme stejný jako Abaja a jsme naprosto spokojení.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
9.2.06 19:59

Ahoj Siamino :lol: , typ nebo značku nočníku asi neporadím - my máme obyčejný asi za 50,– z Globusu a Aga na něm sedí jak pecka. :lol: Ale jeden tip přesto mám. Myslím, že je užitečný, když je ten nočník průhledný, aby člověk poznal, když se dítě vyčurá a hned chválil :lol: :lol: :lol: Možná to na klukovi poznáš, že čurá, ale Agáta je často děsně nenápadná a tak ji musím zvednout, abych viděla, že je hotovo (nebo že není :wink: ), tak by se ten průhlednej hodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
9.2.06 20:14

My máme nočník ve tvaru lachtana,malýmu se na ěm sedí perfektně a navíc se nevyčurá ven :wink: Dá se sedět i z opačné strany.Na žádným jiným nočníku sedět nechtěl a tenhle si fakt oblíbil. Kupovali jsme ho tady http://www.renka-pichl.cz/produkty.php3?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.2.06 22:30

Ahoj Siamino,
taky máme nočník za cca 50Kč (z Tesca) a dobrý. Je na něm fajn, že má trošku vyšší opěrátko - to se hodí, když je Lucka unavená. Opře se a v klidu tlačí:))
nepřihlášená Charlieep

• Citovat
  • Upravit
414
9.2.06 23:52

Máme taky Chicco :) protože malej má velkou prdýlku a jako všichni kluci čůrá dopředu a skoro všechny jiné nočníky prostě „přečůrá“ - obvzlášt všechny ty hrochy, autíčka a pak ty hrnečky jako jsme měli my… Ale stejně jsem mohla ušetřit peníz, protože jestli do nočníku čůral 10×, tak to je hodně a nekadil do něj ani jednou :)) Protože velký kluci očividně chodí jen na záchod jako maminka a tatínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
10.2.06 08:54

Taky máme lachtana a taky super…Anča si dokonce na nočníku sezení vynucuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.2.06 08:56

Kristynka ma nocnik, na kterem jsem se ucila ja a taky se ji sedi dobre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
10.2.06 09:30

Také se musím přidat k nočníku od Chicca. Má fakticky vysoké opěradlo, před pindíkem to je vysoké taky, že přečůrání ZATÍM nehrozí. A Honzíkovi se na něm evidentně sedí dobře, to sezení je perfektní.

Dobrý výběr nočníku!!!!!!

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
10.2.06 10:10

Ahoj, my mame nocnik od Bebejou a mala na nem krasne sedi, nasi maji nejaky obycejny, ale na tom se ji moc sedet nechce, asi tlaci do zadecku:-(

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.2.06 10:51

Ahoj,
co takhle vzít malýho s sebou do obchodu? Určitě by si nadšeně vybral ten, který „mu sedne“ :)
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.2.06 16:44

Holky,
moc děkuji za rady :) .

Bubu - no nevím, nevím, Dáda jakmile vidí nočník, usilovně prchá :wink: :D . Ale za zkoušku nic nedám :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.2.06 17:18

Aha - chvilku jsem zase uvažovala, jako matka na plný úvazek :lol: . No nic, možná je z něj nadšená jen naše Bára-
Tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
10.2.06 17:56

Narazila jsem na vaši diskusi a mám dotaz sice k tématu, ale trochu jný - od kdy jste vaše dětičky začali na nočník dávat? Hned jak začali sedět? A kdy se tak podařilo, že se do něj poprvé vyčůrali? Děkuji předem za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML