Poraďte realitky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
705
12.6.12 22:33

poradte realitky??

Ahoj. mate nekdo zkusenost s M a M reality nebo Pink reality??? dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12667
12.6.12 23:01

Ja mam s mm velmi zlu, az tak ze som na nich podala staznost na vedenie firmy, ale slo tam viacmenej o jedneho debila, ktory ma mal na starosti. Vsetko je to o ludoch. Sposobil neskutocny chaos a mne velke problemy. Naopak dobru skusenost mam s pani z 21century z Uval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 06:28

M M jako „zaměstnanec“.. dala bych ruce pryč, ale zase s klienty se jednalo slušně, tak nwm.. tu druhou neznám.

• Citovat
  • Upravit
544
13.6.12 07:24

A co Remax.. má někdo zkušenost? prodejce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
13.6.12 07:26

Dik za odpovedi!!
prodavame byt.
mam strach hlavne z te uschovy penez u realitky nebo jejich pravnika!!!
poradte prosim slusne realitky pro kraj hradeckraloveve, rychnov nad kneznou.
 dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
13.6.12 07:39

@BMRL Stou úschovou – to ho se bojíme i my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
13.6.12 07:42
@Naděje píše:
@BMRL Stou úschovou – to ho se bojíme i my

je tolik reakci na netu a stiznosti na realitky, ze… vcera u nas byli PINK REALITY RYCHNOV NAD KNEZNOU, pry se odtrhli od MaM realit. 2 ukecane zenske. fakt nevim…
zkusime dat na net inzerat sami a uvidime??? nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
13.6.12 07:56

My mame spatnou zkusenost s M&M reality, kterou jsme si vybrali na zaklade dobre zkusenosti od znamych… :( takze asi zalezi, na jakeho maklere clovek narazi… ted budeme prodavat byt a zkusime to radsi sami, s realitkou jsme ztratili rok… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.12 07:58

Úschovu řešte u notaře :mavam:, na to máte právo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
13.6.12 08:47

V realitce jsem dělala 2 roky, ale v pražské Maximě (tu bych doporučila, ale dělá jen Prahu), nicméně určitě bych volila nějakou větší, nevím co tam máte, jestli Remax, nebo Sting a jak říká Mrazivý dech, úschovu dejte k notáři, máte na to právo a tam nic nehrozí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
13.6.12 09:24
@LucyDee píše:
V realitce jsem dělala 2 roky, ale v pražské Maximě (tu bych doporučila, ale dělá jen Prahu), nicméně určitě bych volila nějakou větší, nevím co tam máte, jestli Remax, nebo Sting a jak říká Mrazivý dech, úschovu dejte k notáři, máte na to právo a tam nic nehrozí..

dik. REMAX v Rychnove nad Kneznou je. tak kouknu na jejich stranky a zkusime je oslovit.
nas byt:
 http://www.inzerce-realit.com/…vlastnictvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
13.6.12 09:28

S MaM mám zkušenost a docela blbou, já za sebe nedoporučuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
13.6.12 09:31
@sicilka píše:
S MaM mám zkušenost a docela blbou, já za sebe nedoporučuji!!!

dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
13.6.12 09:33
@BMRL píše:
Dik za odpovedi!!
prodavame byt.
mam strach hlavne z te uschovy penez u realitky nebo jejich pravnika!!!
poradte prosim slusne realitky pro kraj hradeckraloveve, rychnov nad kneznou.
dik

Báro my taky prodáváme byt a to už podruhé, našli jsme si vždy makléře přímo ve městě, kde se byt prodával, zkoukli jsme jeho www stránky a nabídky a vždy bylo vše o.k. podle mně ty velké realitky neumí moc s lidma jednat na rovinu, navíc ty jejich morbidní ceny, na našem bytě M a M v ceně 600 000 si naúčtovali 70000 a ten makléř z malé městské realitky jen 20000. Navíc má na nás a vše kolem prodeje čas a je na trhu již dlouhou dobu, zkus něco podobného najít i u Vás a budeš snad spokojena. Přeji dobrou volbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
13.6.12 09:34
@sicilka píše:
Báro my taky prodáváme byt a to už podruhé, našli jsme si vždy makléře přímo ve městě, kde se byt prodával, zkoukli jsme jeho www stránky a nabídky a vždy bylo vše o.k. podle mně ty velké realitky neumí moc s lidma jednat na rovinu, navíc ty jejich morbidní ceny, na našem bytě M a M v ceně 600 000 si naúčtovali 70000 a ten makléř z malé městské realitky jen 20000. Navíc má na nás a vše kolem prodeje čas a je na trhu již dlouhou dobu, zkus něco podobného najít i u Vás a budeš snad spokojena. Přeji dobrou volbu

dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1