Poradte s autosedačkou pro kojence

2047
1.3.09 22:01

Poradte s autosedačkou pro kojence

Ahoj, prosím vás o radu. Mám obříka a do autosedačky Straty od Jane ho nenarvu už dva měsíce. Na dvojčata jsem používala sedačky Chicco. Od té doby se ale mnoho sedaček zlepšilo. Jakou by jste mi doporučili pro pul roční miminko do jednoho roku?? A hlavně velmi prostornou. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
1.3.09 22:29

mezi největší vajíčka patří Römer Baby safe, kdyžtak se zastavte a můžete je vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 07:49

já bych teda už koupila takovou tu 0-18kg, abyste za chvíli nemuseli kupovat další, dělá např. bebeconfort, super sedačky.
určitě i další značky, ale nemám prozkoumáno. dají se použít teď jako vajíčko a pak jako ta větší autosedačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.3.09 10:40

No nakonec jsme se rozhodli zase pro Chicco. Nechceme už do mí moc investovat, když nám bude sloužit jen chvili. A na tu 0- 18 kg jsme koukali také, ale nemuže se vozit na předním sedadle a větší auto chceme koupit v létě, takže musíme jen vajíčko. No je to s náma složitý, ale děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.3.09 11:50

tím chiccem si moc nepomůžete, Chicco má zádovou opěrku jen 44cm, chtělo by to něco většího, když se Vám syn nevejde do Straty, třeba vajíčko od PP- to má 52 cm, nebo Römer ten má 54 cm

a s tím vozením na předním sedadle, tam se můžou vozit všechny sedačky, pouze se nesmí vozit protisměrné( vajíčko či 0-18) pokud nejde vypnout airbag

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.3.09 11:55

Hm, tak my to ještě promyslíme… Zase si ale řikám, že bude jaro a kombinézu už dávat nebudu. A vy máte prodedejnu ve Vrchlabí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.3.09 12:08

jo mám prodejnu ve Vrchlabí, vy jste myslím z liščáku, nebo ne?, mám dole na křižovatce ma Pražské, klidně se přijďte podívat, a můžete si ty sedačky přeměřit a vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.3.09 12:14

Jak tam jsou i šící stroje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.3.09 12:24

joo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.3.09 12:37

Tak já se v týdnu zastavim. My ted bydlíme v Jilemnici, tak až budu mít cestu do Vrchlbí. A prodáváte také podsedáky? Nebo máme ještě chvíli vyčkat s autosedačkama u 3 letých??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.3.09 12:42

ne podsedáky neprodávám, a určitě podsedák není to pravé pro 3 leté dítě,
určitě jsem to tady již m,nohokrát dával, zde je video kde je vidět jak ochrání( nebo spíše neochrání) dítě podsedák, a jak ho ochrání velká sedačka, je to video z testů ADAC: http://www.adac.de/…est_2007.asp
u těch podsedáků totiž není žádná ochrana hlavy, boků, ramen, a není správně veden pás přes ramena, a většinou se na něm dítě pak uškrtí, nebo mu sjede z ramene
jinak všechny testy a videa jsou zde: http://www.autosedacky.estranky.cz/…esty-a-videa
a moji nabídku mám zde: http://www.mimishop.cz/autosedacky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.3.09 14:36

Děkuju za odkazy… tak já se na to mrknu, až bude chvili klid. Jinak v týdnu se stavit, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7883
2.3.09 14:44
Kykoušek píše:
No nakonec jsme se rozhodli zase pro Chicco. Nechceme už do mí moc investovat, když nám bude sloužit jen chvili. A na tu 0- 18 kg jsme koukali také, ale nemuže se vozit na předním sedadle a větší auto chceme koupit v létě, takže musíme jen vajíčko. No je to s náma složitý, ale děkuji za rady.

Nechápu … ? …mám kat. 0-18kg od Bebe Comfort a je pochopitelně použitelná i na předním sedadle spolujezdce. Proti směru jízdy, samo, vzhledem k věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.3.09 20:49

Vulpes , no my už to máme vyřešený. Já myslela, že ty autosedačky od 0-18 kg se nemužou dát na přední sedadlo (jiné místo není, vzadu jsou dvě děti) a využít ji jako přenosku. Ale Steeve a Kitty mě poradili, že dělají i takové, co se mužou dát dopředu. Já se pujdu kouknout, jaká by vyhovovala a vzali by jsme už na těch 18 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí