Poraďte s kočárkem???

324
30.3.10 12:21

Poraďte s kočárkem???

Ahoj maminky, chtěla bych Vás požádat o radu při výběru kočárku. Od začátku těhu jsem chtěla kočárek značky Jané, ale bohužel nová kolekce je velmi zůžená, proto se chci Vás chci zeptat jak moc je důležité nebo lépé do kdy má být dítě v hlubokém kočárku??? Může být třeba od 4.měsíce už ve sporťáku? Předem moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9556
30.3.10 12:23

myslim ze 4 mesice je na sportak brzo, jedine, ze by tam prcek lezel a sportak by sel uplne do lehu…
nase mala byla v korbicce do 8,5 mesicu, byla tak spokojena, tak nebyl duvod ji davat do sportaku, navic jeste poradne nesedi, takze i ted ma sportak jen do polosedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
30.3.10 12:32

Já mám kočárek Jané, sice rok 2009 ale je taky úzkej. Malýho jsem dala do sporťáku asi v 5,5 měsíci a jde to dát do úplného lehu, takže v pohodě.

Příspěvek upraven 30.03.10 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
30.3.10 12:32

Tak kup starou kolekci. Jak zúžená? Myslíš korbička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.3.10 12:39

Ve starý kolekci už mají jen dvě barvy, který se mi fakt moc nelíbí:-( Novej je designově úžasnej, ale co se týče velikosti…korbička má rozměr 27×67cm. Je vážně hrozně malá, tak proto řeším jestli může být prcek v tom sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.3.10 12:41
Aimee910 píše:
Já mám kočárek Jané, sice rok 2009 ale je taky úzkej. Malýho jsem dala do sporťáku asi v 5,5 měsíci a jde to dát do úplného lehu, takže v pohodě.

Takže říkaš, že je to v poho? Nevím proč teda každej řeší, aby dítě bylo co nejdíl v korbičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
30.3.10 12:58

Myslím, že pokud sporťák úplně „leží“, může tam být dítě dřív… my měli stejný problém s Hoco Diamond - obecně ty kočárky Hoco mají dost malou korbičku, takže Helenka se tam nevešla v půl roce, Mareček se nevleze s fusakem už teď… takže buď jezdí bez pytle, jen s dekou, nebo ve sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
30.3.10 13:00
Hela84 píše:
Takže říkaš, že je to v poho? Nevím proč teda každej řeší, aby dítě bylo co nejdíl v korbičce?

Nejsem Aimee, ale odpovím :-) Každej to řeší proto, že ne každý sporťák jde dát do úplného lehu, takového jako v korbičce - některé jsou jakoby přizvednuté, a to už je špatně.
Krom toho je malé mimčo v korbičce o hodně chráněnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
30.3.10 13:02

Taky nevím, proč se to tak řeší :nevim: . Když tam leží stejně jako v korbičce, tak to podle mě není žádný problém. Prcek je tam spokojenej a má tam víc místa, teď už mu to dávám i do polosedu a může koukat všude okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
30.3.10 13:02

My měli malou od narození ve sporťáku…je fakt, že se dá složit jakoby na korbičku a je do něj i vnitřní fusak, takže to je pak pro malého mimíska měkkoučké. My jsme ale malou do 3měs hodně nosili(šátek, vak, přední nosička).

Náš kočár je značky Deltim. Tuhle fotku jsem našla a je to ten samý, co máme my…ale jen ho máme zelený. Ten náš je po známých 5let starý a je hodně dobrý. Ve sněhu i za sluníčka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
30.3.10 13:07

tak me napada, nechces si na to koupit korbicku od concordu? je kompatibilni s jane a snad vetsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.3.10 13:09

taky mám kočár s vložnou taškou z které byl navíc přes zimu fusak. Zkoušela jsem dát malou do sporťáku ve 4 měsících v září když jí bylo v kočáru s taškou vedro a hrozně se tam ztrácela a pásy měla až za hlavou :lol: jinak to samosebou jde.

Dlouho jsme jezdili jen v lehu a až teď kdy se tam zvedá a chce sedět i když sama nesedí tak občas přizvednu a nebo jezdíme na kšírách vkleče :lol:

Záleží taky kdy mimčo čekáš, jestli v létě tak v zimě s fusakem už to bude asi těžký. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
30.3.10 13:13

Panuško my jsme si v létě do sporťáku dávali jen dečku. Ona pořád spinkala, takže se úplně do toho kočáru vtěsnala, že ani neklouzala. Co skončila zima jezdíme bez fusaku…páč už se do něj nevešla korbičku jsem musela zvětšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
30.3.10 13:22

Já měla na holky Knorr Nizza s vložnou taškou a protože ta je tedy extra malá, od cca 4m jsem tu starší vozila ve sporťáku-pravda, Nizza má přehazovací rukojeť, takže když foukalo, dalo se to otočit a jde až do lehu, takže Adla s tím problém neměla. Pokud se ti nelíbí u Jané velikost korbičky, zkus se kouknout na Teutonii, Maxi- Cosi Mura nebo jak psali holky Concorda, ale jsou to kočárky trochu dražší. Co vím, tak největší korbičku z těch tří má Mura, ale zase je těžší a nelíbí se mi sporťák. U Teutonie je výhoda polohy až do vodorovna, otočná sporotvní nástavba a prima věc je větrání v boudě, kdy na léto odepneš zadní kryt boudy a miminku tam krásně proudí vzduch. To jsme měla já u Nizzy a hodně jsem to ocenila. Tak koukni a zvaž, co se tobě bude líbit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.3.10 13:26

Helo, pokud je Jane tvuj vysneny kocar- nepolevuj!

Korbicka je opravdu zalostna, ale muzes koupit i korbicku pouzitou starsi kolekci, ne??? Nebo poptat vice obchodu, zda nemaji lonskou kolekci jeste i jine b arvy.

Ja jsem asi extrem, ale nase mlada byla v Jane korbice do 8 mesicu a neco, a doted v ni spinka na balkone, vejde se tam porad i s fsakem. Ta korbicka ma 78cm, a nektere deti to m aji az na roce…

Pokud jde o sportacek, dulezite neni to, aby byl do uplneho lehu! Ale aby mel pevna zada......treba se doporucuje miminkam v postylce zvednout matrace, aby spali vyvysene…

Ten concord je krasna kobra ale pisou 10kg? tyjo, to je tank. Ale nevim, zda je to pravda .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí