E-shop Malvik - jak je kontaktovat?

35326
29.3.10 14:44

Malvik - jak je kontaktovat?

Ahoj, nevite nekdo, jestli v Malviku nekdy nekdo bere telefon? Uz se tam cely den snazim marne dovolat a neberou ani jeden. Reaguji aspon na maily, nevite?
Kdyz jste neco objednali, dali vam vedet, jak to s objednavkou vypada, jak dlouho budete cekat a pod? Diky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1105
29.3.10 15:15

Ahoj, tak já jsem tam několikrát volala, na pevnou i na mobil a po několika zkuškách to nakonec zvedli - myslím, že toho mají docela dost. Objednané zboží přes net došlo vpořádku, je fakt, že bych očekával trochu víc aktivity z jejich strany - třeba mi vůbec objednávku nepotvrdili, právě jsem si tam volala, abysch věděla, jeslti můžu s tím zbožím počítat nebo ne, ale má to takhle víc internetových obchodů… :-? Takže, za mne - zkoušej volat, případně napsat mailík, ale ten telefon je myslím jistější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evad
29.3.10 15:19
  • Citovat
  • Upravit
9909
29.3.10 15:24

hodně reagují přes facebook.mám zkušenosti.jinak nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.3.10 15:27

veci mi od nich dorazily dycky v pohode..jen proste nekomunikuji …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dornicka
29.3.10 15:39

Já si s Malvíkem psala maily, úplně v pohodě reagovali, i celkem rychle :-)

• Citovat
  • Upravit
35326
29.3.10 15:40

Jee, diky, to me nenapadlo, ze je ten obchod tak znamy svym jednanim se zakazniky, ze uz zvesti o tom, jak nekomunikuji propazily i na emimino…nenapadlo me hledat… diky… jen skoda, ze oni jedini maji ten muj kocarek o hodne levnejsi, jen se nedozvim, jestli ho tedy opravdu maji… cekat mesic nechci…tak ho radsi koupim drazsi jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.3.10 15:49

Mně všechny objednávky letos vyřídili v pohodě :nevim: na mail odpovídali během 2 dnů…tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.3.10 16:37

Určitě stojí za to zkusit Facebook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.3.10 16:51

zkusila bych facebook, mail. volat jsem vlastně nikdy ani nezkoušela, psala jsem po mailua reagovali vždy max. do druhého dne. žádný problém sjem s nimi nikdy neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
29.3.10 16:56

Mně vzali telefon asi tak do pěti vteřin a jednání úplně ukázkové … Myslím, že jim dorazila nová kolekce Jané, tak mají asi docela dost práce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
29.3.10 17:22

Volala jsem snad stokrat a nic… ale nakonec jsem uspela na Facebooku… kdyby se tahle info nakonec nekomu hodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
29.3.10 17:33

Tak mne uspesne ignorovali s druhou reklamaci, na mail vubec nezareagovali :cert: Prvni v pohode vyridili, pak obrat o 180° :zed: Obratila jsem se tedy s reklamaci primo na dovozce, ten mi nastesti promptne vyhovel.. Proste maji dost excesy jak se zda :nevim: Uz si od nich ale nic neobjednam, nepusobi to zrovna profesionalne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.3.10 17:55

Já bych to - po čtyřleté praxi na obchodním oddělení - odhadoval tak, že se jim tam asi hodně střídá personál a záleží asi dost na chuti a náladě jednotlivého „personála“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí