Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem
asi budu za troubu, ale nevím co pořídit na léto klukům d kočárku, určite koupim nánožník, ale přemýšlím jestli je nutný i letní fusak, využili jste ho? Klukům bude půl roku a přejdeme na sporťák, takže co je v létě nejlepší do kočáru a co na podzim? na zimu máme emitexový fusaky.
ahoj
tak dcerka se narodila na zacatku cervna,o letnim fusaku jsme vubec nepremyslela,lezela v kocarku jen tak,kdyz bylo chladneji tak byla prikryta plenou nebo dekou.Normalni fusak jsem potom zacala pouzivat az nekdy v rijnu.
Žádný letní fusak jsme neměli a ani teď s ním nepočítám. Deka úplně stačila.
Taky nepočítám s fusakem. Maximálně lehkou kombinézku, máme klasickou s nohavičkama, ale i takovou jako polofusak (spodní část jako pytel) s otvory na pásy, tak by měl jít i do sporťáku, kde se bude poutat. Ale já moc se sporťákem na léto ještě nepočítám, pokud nebudu muset. Mám prostornou korbičku a polohovací zádíčka. U Anežky jsem na sporťák nánožník skoro nepoužila, ani v létě ani v zimě (v zimě stačil fusak). Deku jsem taky moc nedávala, páč byla věčně skopaná dole a třela se o kolečka (takže byla špinavá).
myslim ze ani ten nanoznik v lete nevyuzijes (i kdyz mozna treba kdyz bude hnusne a prset
) ja uz ho nepouzivam ani ted aby se nazaparila
fusak na leto ne e…to je pro nas zbytecny…staci plinka na prikryti
Adámek je letní,žádný fusak na léto jsme neměli.Nevím,jaký máš kočárek,ale ty dnešní moderní jsou neprodyšné a ještě do toho fusak
Když se ochladilo,přikryla jsem ho plenou nebo tenkou dekou - podle teploty.Ležel na vložce a tetra osušce.Deku jsem pod ním neměla,potil se ![]()
Emička je listopadová,v létě měla pořád ještě klasický hluboký kočárek.Bez jakékoliv kombinace,moc nám vyhovoval.Seděla sama už v půl roce a taky měla v kočárku jen deku,plenu,podle potřeby.
Na chladne letni vecery nebo pak na podzim měla Anežka tohle (na fotce jí je necelý půlrok).
mame easywalker duo a kluci jsou dost dlouzi tak myslim ze se mi do korby evejdou,, a dotaz ted uz dekujete neb mate porad zimni fusak
Malá na fusaku včera seděla.Zatím jsem ho nevytahla.My ale nemáme teplý zimní,ale lehký podzimní bez kožešiny,beránka,peří.Prostě látka něčím vycpaná.Podle potřeb jsem v zimě přidávala deky nad ni a pod ni.Ale dnes jsem ho z kočárku vytáhla,peru a pokud se extrémně neochladí,tak schovávám ![]()
hkac to jsem rada, ja si prave rikala, ze je dost teplo a kluci jedou jak na severnii pól, ale kdyz jsou jeste maly,,,
Jizvi, přesně tak. Jsou malí a jaro je zrádné, vítr studený a oni jen leží.
ne nemela jsem ani zimni- kombineza a deka. M byla ok- dek mas doma spoustu urcite naco investovat do fusaku. o letnim sjem tedy ani neslysela…
Mám taky Easy Walker duo. Zimní fusak mám vytažený od pátku tuším, mají tam ušitou vložku ( já nesnáším, když jsou děti přímo na tom potahu, ani v sedačce nesedí přímo na potahu, mají froté povlak ) http://www.mimibazar.cz/foto.php?… - ty poslední červený v detailu jsou naše, a na sobě mají španělskou deku + nánožník Duo od Emitexu.
Vloni na jaře, na chladný léto a podzim jsem je měla v letní verzi zavinovaček od Emitexu, teď je budu prodávat, užila jsem je i v korbičkách a vejdou se tam do 1 roku http://www.mimibazar.cz/foto.php?… měli jsme ty červený, byly super, mívali je i v autosedačkách.