Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Amynko to je hustý, my máme červený korby a zelenej sportak taky ![]()
Ja o letnim fusaku taky uvazuju, vubec mi to neprijde marny. Deky nesnasim - teda maximalne do korbicky na prikryti miminka, a nebo jsem v zime deku pridavala do zimniho fusaku na sportak, kdyz byly ty velky mrazy (zimu bez fusaku si teda predstavit fakt neumim). Ale na miminko do korbicky bude zakladatelce deka jeste na leto stacit, to je pravda. Taky jsem to tak vloni mela. Ale od rijna jsem fusakovala
, a ted, kdyz jsem zimni fusak uz vytahla, tak mi tam proste chybi. Takze pujdu asi do letniho.
Ahoj všem, odchovala jsem dvě děti, u prvního jsem dala sbohem dece, protože jsem ji neustále chytala skopnutou po zemi a přikrývat dítě dekou, kterou jsem právě sebrala z pražských chodníků nic moc.
Protože jsem věrná AESTHETIC, tyto výrobky se mi vždy osvědčily, tak jsem se poptala tam. Vyrábí letní fusak, který je ve verzi bavlna uvnitř dokonalý zároveň slouží jako podložka do kočárku a horní díl se dá srolovat nikde se neválí, navíc ho můžete využít jako vložku do zimního. Musím říct že tato investice se nám několikrát vrátila, dá se použít i na cestách na spinkání, nehledě na to, že si můžete vybrat z tolika barevných i materiálových variant, že vám z toho bude zrak přecházet a pokud chcete být originální tak tady Vás zaručeně uspokojí, ale není fusak jako fusak nenápadné detaily jsou nakonec v praxi neocenitelné. Já jako zkušená matka nakupuji fakt už jen u Aesthetic ostatní investice se nemusí vyplatit.
Casto se jedná jen o špatně okopírovaný originál.
Ozivuji diskuzi…miminko narozene koncem kvetna. Vyuzili ste letni fusak do kocarku a do autosedacky nebo si myslite, ze je to zbytecnost?
@Veruko24 Zbytecne. Bude stacit deka nebo dcera mela v kocarku perovou zavinovacku.
@Veruko24 píše: Více
My jsme měli do kočárku spací pytel z H&M (2,5 TOG), teda spíš proto, že na doma byl moc teplý, ale do kočárku na takové to přechodné období byl prima. Taky se dal snadno rozepnout, když jsem špatně odhadla počasí.
Do autosedačky fusak ne, pásy musí být natěsno. Do sedačky jsme miminko oblékali do jedné vrstvy navíc (o číslo větší pyžamko) a v případě nutnosti deku přes zapásané miminko.
@Veruko24 píše: Více
Taky si myslím, že je to zbytečnost - měla jsem červnové miminko a použili jsme občas slabší deku a úplně to postačovalo, zejména v korbičce kočárku.
Fusak jsme začali používat až se sporťákem.
Do autosedačky je fusak nic moc - těžko se správně připoutá, pak mu bude v autě vedro… lepší v případě potřeby zakrýt nožky dekou na přesun do auta.
Obě děti se narodili v dubnu. Letní zavinovačku do autosedačky od emitexu. Je speciálně dělaná pro autosedačky, má otvory na pásy. Pásy se zapnou a zavinovačka se pak přehodí přes ně, pokud je teplo, jednoduše se rozbalí bez odepínání pásů. Za mě super, využili jsme pak ještě celý podzim a zimu.
@broskvová zmrzlina píše: Více
tak existuji fusáky do autosedačky. My měli takový tenoučky z lidlu, taková zavinovačka bavlněná uvnitř, zvenku flees…ale tenké to bylo. Mělo prostrihy na pás do autosedačky, a využili jsme i do kočárku, dcera je červnova.. jak se ochladilo přikryla jsem ji tím lehce.Ale postačila by určitě i deka na léto, já to koupila tehdy s věcma od paní snad za 100kč. Pak na podzim jsme měli teplejší fusák do autosedačky…bylo tosuper.. zapnula jsem ji na převoz, v autě odepla jak se auto rozehřálo.
@nakukovatelka píše: Více
Já taky měla letní lehoučky fusák, pak tenčí podzimní a pak zimní. I do sportáku pro větší neměla jsem ráda deka která z kočárku padala.
@KKK85 píše: Více
Díky, to je pro mě novinka, pohledám.
Super nápad.