Rada s barvou kočárku

844
20.3.10 09:00

rada s barvou kočárku

Prosím vás o radu. Rozhodla jsem se koupit kočárek Baby design Sprint z nové kolekce. Nemám ale možnost vidět ho na živo. Mohli byste mi napsat, jak vidíte tyhle barevný kombinace vy? Nejsem schopná to z těch internetovejch obrázků úplně rozeznat :-) .Připadám si, že už jsem slepá.
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?… tahle mi přijde taková do fialova
http://www.kocarek.cz/…10-1011.html a tady ta červená byla v loňský kolekci s černou, ale tady mi přijde, že je spíš šedá.
Děkuju za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
20.3.10 09:38

První mi také přijde do fialkova, ale né nepříjemně - tak napůl šedivofialková s šedivou.
druhý vidím šedivou s červenou ( ale opravdu to může někdy být tak vyfocené a nesvícené, že je možnost i černé).
Líbí se mi více první varianta ( ale já nemám moc ráda červenou, takže :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
20.3.10 09:51

děkuju, taky se mi líbí víc ta fialová, asi budu doufat, že to fialová je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
20.3.10 10:16

První je fialový až tmavě modrý.Druhý je červená šedá,ale může být i černá-podle nafocení-mně se líbý víc ten s červenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.3.10 10:18

AHOJ,TEN PRVNÍ JE LEPŠÍ. NÁMODŘ. MODRÁ HODNĚ SVĚTLÁ S NÁDECHEM DO FIALOVA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
20.3.10 10:32

děkuju! moc ráda bych se na něj dojela podívat, ale nejblíž jsem ho našla v Ostravě a takovou dálku nepojedeme. Všude jinde mi ho objednaji, ale předem ho neuvidím, takže budu muset doufat :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.3.10 13:03

..napadlo mě, že je docela podobný jako Zopa fusion. V nové kolekci je v pěkných barvách…Mrkni třeba na www.krteček.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
20.3.10 13:37

Ten jsem viděla, ale Baby design se mi líbí víc, ikdyž rozdíl mezi nimi bude asi jen ve vzhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí