Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj.
před týdnem jsem byla u doktora na posouzení mého porodu vzhledem k mým dřívějším operacím kyčelního svalu na obou nohách…Vzdělil mi že můj porod proběhne přirozenou cestou..Ale bojím se že by se mi mohlo něco stát,k tomu mám něco s ploténkou,pořád mě bolí a křupe mi v ní,kolikrát se nemohu ani rozejít jak to bolí..jsou tyto boledti ve 4měsíci těhotenství normální?A když bych chtěla porod císařským řezem jak postupovat…děkuji Anach
ahoj, to neni moc normalni, ve 4 mesici tehu by Ti melo byt skvele. Co se tyce CS tak to byl mel posoudit doktor… ![]()
právě na posouzení jsem byla ale stěhovala jsem se takže tento doktor měl k nahlédnutí pouze pooperační papíry.Přemýšlela jsem o tom že vyrazim na výlet do nemocnice kde mě přímo operovali…a tam snad
to posouzení bude ok…i kdyby mi řekli že je všechno v pohodě budu raději klidnější to slyšet o více doktorů
Vinou špatně vedeného porodu při mém narození (KP)u mě došlo k poškození kyčlí s bolestmi a problémy dodnes.První těhotenství se bolesti zhoršily,ale v únosných mezích,rodila jsem přirozeně.Ale při druhém to byla síla,byly dny kdy jsem řvala bolestí a večer mě přítel vynášel do schodů..To začlo už koncem 1.trimestru.Císaře mi doporučila dr.a ortoped potvrdil.Takže jsem nakonec přes skřípění zubů některých dr.v porodnici šla naštěstí na císaře..naštěstí,protože vyšly najevo jiné komplikace,kvůli kterým by k němu stejně došlo.
Ahoj holky, mám takovou prozbu.Jsem ve 28 týdnu těhotenství. Jako malé dítě jsem prodělala operaci konečníku. Nefungoval mi svěrač. Podle maminky to byla docela náročná operace.Ted mám od chirurga doporučení na Císařský řez prej by bylo ryziko rodit prirozene. Máte s tím některá skusenosti?
Možná bych raději rodila přirozeně, ale každý říká ze je to nebezpečné v tomto případě. Mate s tím některá skusenosti?