Poporodní stahovací pás

Anette28
5.3.10 20:07

Poporodní stahovací pás

Ahoj, jsem před porodem a chci se zeptat kdo z vás má zkušenosti s poporodním stahovacím pásem, uvažuji totiž o jeho koupi vzhledem k tomu, že se po porodu doporučuje spát na břiše, aby se zatáhlo, ale já na břiše nikdy nespim.Poradíte?Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
5.3.10 21:10

po porodu spat na brichu dost dobre nejde kdyz kojis a mas kozy jak vozy a jeste bolavy :lol: aspon me to neslo!
jinak ja mela stahovaci kalhotky..ale to jen kvuli tomu ze sem rodila cisarem a drzely pekne tu jizvu..po tydnu sem je stejne zahodila…deloha se ti stahne i tak…a pak leda cvicit abys mela pupik zase krasnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
5.3.10 23:19

Zkušenosti s ním nemám a ani neznám nikoho v okolí, kdo by ho po porodu měl.
Nám radili v kurzu to lehání na břicho a přitom si pro větší efekt nacpat pod břicho polštář, ať je na tu dělohu větší tlak. U mě to pomohlo, i když to nebylo nic moc příjemné poleženíčko právě kvůli těm nateklým prsům. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.3.10 23:25

Ahoj, taky osobní zkušenost nemám, ale to lehání na břicho je kvůli zavinování dělohy, samotné poporodní bříško to nezmenší :wink: Četla jsem názor PA na stahovací pás, že nepomůže, naopak uškodí, protože při jeho nošení svaly ochabují a na bříško zabírá spíš jen cvičení po porodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.3.10 13:21
fragola píše: Četla jsem názor PA na stahovací pás, že nepomůže, naopak uškodí, protože při jeho nošení svaly ochabují a na bříško zabírá spíš jen cvičení po porodu :wink:

Jojojo! To jsem taky slyšela a vlastně je to logické. Já bych za pás neutrácela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
8.3.10 13:37

Ahoj holky, já jsem si pás koupila při prvním mimču, nosila jsem ho již v porodnici(samozřejmě, jsem se ptala lékaře jestli můžu) a musím říct, že během týdne se mi bříško stáhlo téměř jako před porodem, samozřejmě, že když jsem si sedla, tak se kůže trošku navlnila, ale oproti ostatním maminkám,jsem měla bříško skoro ploché, nosila jsem ho pár hodin děnně, nijak mě to neomezovalo, pro někoho je to nepohodlné, ale dá se to v poho zvládnout.Nyní jsem opět těhule a pokud okolnosti dovolí, určitě ho budu používat i po druhém porodu.Můžu jen doporučit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
8.3.10 13:42

Ahoj, já jsem po porodu taky nosila pás, jen chvilkama přes den, a efekt super, břicho úplně mizelo. Samozřejmě, že aby to pak drželo a bylo pevné, tak se musí cvičit. Tohle mi právě řekl doktor v porodnici když mě s pásem viděl. Po šestinedělí jsem pomalu začala se cvičením a jsem spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.3.10 13:42

Auraoro a Jarko, úplně jste mě zviklaly :think: Po prvním porodu jsem problém neměla a naopak jsem po něm měla bříško menší než před otěhotněním :dance: , ale co když to po druhém bude jinak? ;) Začnu o pásu přemýšlet (ale jak se znám, tak u přemýšlení to i skončí ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
7.4.11 20:13

Jaký byste doporučily pás, když mám obvod břicha 104cm a poporodní pás M je pro obvod bříška 91-100cm a L 101-110cm.

Je mi jasné, že teď by se hodila velikost L, ale jestli se mi ještě břicho trošku samo zmenší, tak zase abych L neměla pak velké…

A jak se ten pás obléká? Je na zapínání a nebo to je jen „tunel“ a musí se dát přes nohy či hlavu??

Děkuji za jakékoli info, ráda bych si pás objednala co nejdříve, tak se snad někdo z odpovědí najde :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
7.4.11 20:36
kamak píše:
Jaký byste doporučily pás, když mám obvod břicha 104cm a poporodní pás M je pro obvod bříška 91-100cm a L 101-110cm.

Je mi jasné, že teď by se hodila velikost L, ale jestli se mi ještě břicho trošku samo zmenší, tak zase abych L neměla pak velké…

A jak se ten pás obléká? Je na zapínání a nebo to je jen „tunel“ a musí se dát přes nohy či hlavu??

Děkuji za jakékoli info, ráda bych si pás objednala co nejdříve, tak se snad někdo z odpovědí najde :palec: :wink:

já má pás od farlinu a jsem spokojená a naprosto bříško se zatáhlo krásně at už to bylo pásem nebo ne ale koupi nelituju…tan pás je na suchý zip je po celé šíři a krásně drží nemohu vynachválit a pokud bys brala ten stejný jako já vem vel L protože ho můžeš kdykoli zmenšit nemá to vliv já mám také eLko :palec:

• Citovat
  • Upravit
4151
7.4.11 21:17

Děkuji moc za odpověď :wink:
Já našla předtím jen tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, takže jsem nevěděla, jak se do něj leze a tím pádem, zda se do něj dobře vejdu…

Je ten Farlin fakt dobrý? Je totiž zhruba o 300 dražší než ten polský pás, tak ať nekupuju zajíce v pytli… :nevim: Nikde nemají napsané rozměry od toho farlinu, tak hodím do obchodu dotaz…

případně nemáte někdo zkušenost s tím polským?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
7.4.11 21:22

a jaký je rozdíl mezi poporodním stahovacím pásem a stahovacími kalhotkami?? je něco lepší nebo horší? Původně jsem chtěla kupovat ty kalhotky, až se vrátím z porodnice, ale teď si říkám, že když to budu moct mít už v porodnici tak by to bylo supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.4.11 10:32

Já kalhotky mám a nestahují moc 8-o a taky teď doma, týden po porodu, nosím ty sítované kalhotky stále, ať mi to větrá, takže bych spíše brala ten pás, ale nevím jaký :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
8.4.11 10:34
kamak píše:
Já kalhotky mám a nestahují moc 8-o a taky teď doma, týden po porodu, nosím ty sítované kalhotky stále, ať mi to větrá, takže bych spíše brala ten pás, ale nevím jaký :-?

NO tak tedy budu raději investovat do toho poporodního pásu. Ale taky nevím který.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.4.11 11:43
saphire píše:
kamak píše:
Já kalhotky mám a nestahují moc 8-o a taky teď doma, týden po porodu, nosím ty sítované kalhotky stále, ať mi to větrá, takže bych spíše brala ten pás, ale nevím jaký :-?
NO tak tedy budu raději investovat do toho poporodního pásu. Ale taky nevím který.

já mám tedy ty obyčejné, abych Tě od nich neodradila…ale raději opravdu větrám spodek, takže si myslím, že pás bude lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí