Císařský řez potřetí

2587
27.2.10 16:22

císařský řez po třetí

Ahoj těhulky..jste něktará po dvou císařích a čeká vás třetí??..Jak jste na tom..máte nějaké potíže?,..zvláštní vyšetření..pocity a tak?,..dík za odpověd Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
27.2.10 17:04

JO,

já-co Tě konkrétně zajímá?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
27.2.10 18:16

Ahoj…dělali ti nějaké speciální vyšetření dělohy??..a budeš se nechávat sterilizovat??..mně to dr přímo doporučil..máš nějaké bolesti břicha?,..no je toho hodně..mylsela sem že bychom si mohly sme tam popovídat:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.2.10 18:18

Ahoj,
ja nemuzu prispet, mam za sebou dva CS a treti ditko neplanujeme. Ale narazila jsem dnes na zajimavy clanek …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
27.2.10 18:25

Ahoj…dík za članek..určirě se kouknu..s třetím mimi si seš jistá??..j ásme taky chvilku byla..ale muž by asi rád toho kluka..:-))myslím ,že kdybychom asi měli i kluka tak by třetí nebylo:-))An.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
27.2.10 19:13

jéé, to mám radost,že jsem narazila na tuto diskusi. Můžu se vás holky zeptat, proč jste rodily císařem? A jak probíhala další těhu a porody? Já mám za sebou taky císaře (mám 1 dítko), ale dětí chceme minimálně 3…tak jsem zvědavá jaké budou další porody. Za jak dlouho po císaři jste otěhotněly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.2.10 19:27

TEDA-

díky za článek,to ZÍRÁM!!! 8-o 8-o 8-o 8-o :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
28.2.10 08:07

Andreo… jsem si jista. Mame dva kluky a po tretim ditku netouzim ani ja, ani manzel. Kluk nebo holka, vsak je to fuk. Klepu na drevo, ze jsou kluci zdravi a to mi staci. :wink:

Eviku… prvni sekce akuti po vyvolavanem porodu, kdy jsem se neotevirala a malej ztracel kyslik. Druha sekce po dvou letech a osmi mesicich, kdy me pri kontrakcich bolelo primo v jizve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
28.2.10 12:54

eviku..kdysi sem prodělala těžký úraz..mimo jiné i zlomená pánev..takže císařem rodím z hlediska mých orotpedických indikací..no druhé těhotenství bylo celkem udržované v nemocnici..ale žádná spojitost s minulou sekcí..porod samotný i rekonvalescence po něm v pohodě..první porod 2002 a druhý 2005..ted snad se dočkáme konečně 2010:-)ted sme v 19tt a krom mých potíží necítím žádné zvláštní bolesti..jen mně překvapuje,že někde čtu jaká se dělají vyšetření dělohy a podobně..tak u nás teda nic..je teda jasné ,že třtí císař je konečná..teda já nejsem tak odvážná jako ta paní z toho článku..takže ted si nechám provést sterilizaci..ještě s emusím kouknout co to vlastně znamená pro tělo:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
28.2.10 14:36

Ty jo, ja bych se sterilizace asi bala. :think: I kdyz, jak clovek vlastne stejne nesmi mit miminko… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
28.2.10 17:25

Lucci..je to jistá definitiva..ale zase se nebudu strachovat,co kdyby náhodou:-))a ted sem se dočetla ,že i po sterilozaci je možné otěhotnět umělým oplodněním..ale to urč není můj případ:-))An.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
24.3.10 08:41

A je tu někdo, kdo po císaři rodil normálně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
2.4.10 14:53
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viviena
14.4.10 09:18

Ahojky…tak chtěla bych vám napsat o me zkušenosti s císářem…Mám za sebou tři porody..První byl císařem, druhy normalně a pak zase cisář…zaleží hlavně na důvod proč ten císář Vám udělají…

• Citovat
  • Upravit
Viviena
14.4.10 09:28

a pro paní ANNDREA ..když jsem čekala druhe mimi, tak mě strašně bolelo břícho dole u jizvy, pořad jsem citila takove řezaní..a u toho třetího miminka mi hned na záčatku těhu, řekli že mám jít na potrat, že mám po porodu strašně slabou jizvu, a může dojít k prasknutí během těhotenství, nebo při porodu, takže jsem cele těhotenství byla v nervach, jak to dopadne..nakonec jsem rodila císařem, po měsíci stravenych v porodnici, a důvod byla Preeklampsie…je to vysoky krevní tlak, a take další komplikace..a hlavně je to strašně nebezpečne jak pro maminku tak pro mimi..a ten stejny důvod byl u prvního dítěte..taky jsem měla Preeklampsii..a tím padem rodila císařem…poked mate nějake otázky, ráda odpovím..
Pěkný den..V.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí