Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj těhulky..jste něktará po dvou císařích a čeká vás třetí??..Jak jste na tom..máte nějaké potíže?,..zvláštní vyšetření..pocity a tak?,..dík za odpověd Andrea
Ahoj…dělali ti nějaké speciální vyšetření dělohy??..a budeš se nechávat sterilizovat??..mně to dr přímo doporučil..máš nějaké bolesti břicha?,..no je toho hodně..mylsela sem že bychom si mohly sme tam popovídat:-))
Ahoj,
ja nemuzu prispet, mam za sebou dva CS a treti ditko neplanujeme. Ale narazila jsem dnes na zajimavy clanek …
Ahoj…dík za članek..určirě se kouknu..s třetím mimi si seš jistá??..j ásme taky chvilku byla..ale muž by asi rád toho kluka..:-))myslím ,že kdybychom asi měli i kluka tak by třetí nebylo:-))An.
jéé, to mám radost,že jsem narazila na tuto diskusi. Můžu se vás holky zeptat, proč jste rodily císařem? A jak probíhala další těhu a porody? Já mám za sebou taky císaře (mám 1 dítko), ale dětí chceme minimálně 3…tak jsem zvědavá jaké budou další porody. Za jak dlouho po císaři jste otěhotněly?
Andreo… jsem si jista. Mame dva kluky a po tretim ditku netouzim ani ja, ani manzel. Kluk nebo holka, vsak je to fuk. Klepu na drevo, ze jsou kluci zdravi a to mi staci. ![]()
Eviku… prvni sekce akuti po vyvolavanem porodu, kdy jsem se neotevirala a malej ztracel kyslik. Druha sekce po dvou letech a osmi mesicich, kdy me pri kontrakcich bolelo primo v jizve…
eviku..kdysi sem prodělala těžký úraz..mimo jiné i zlomená pánev..takže císařem rodím z hlediska mých orotpedických indikací..no druhé těhotenství bylo celkem udržované v nemocnici..ale žádná spojitost s minulou sekcí..porod samotný i rekonvalescence po něm v pohodě..první porod 2002 a druhý 2005..ted snad se dočkáme konečně 2010:-)ted sme v 19tt a krom mých potíží necítím žádné zvláštní bolesti..jen mně překvapuje,že někde čtu jaká se dělají vyšetření dělohy a podobně..tak u nás teda nic..je teda jasné ,že třtí císař je konečná..teda já nejsem tak odvážná jako ta paní z toho článku..takže ted si nechám provést sterilizaci..ještě s emusím kouknout co to vlastně znamená pro tělo:-))
Ty jo, ja bych se sterilizace asi bala.
I kdyz, jak clovek vlastne stejne nesmi mit miminko… ![]()
Lucci..je to jistá definitiva..ale zase se nebudu strachovat,co kdyby náhodou:-))a ted sem se dočetla ,že i po sterilozaci je možné otěhotnět umělým oplodněním..ale to urč není můj případ:-))An.
Ahojky…tak chtěla bych vám napsat o me zkušenosti s císářem…Mám za sebou tři porody..První byl císařem, druhy normalně a pak zase cisář…zaleží hlavně na důvod proč ten císář Vám udělají…
a pro paní ANNDREA ..když jsem čekala druhe mimi, tak mě strašně bolelo břícho dole u jizvy, pořad jsem citila takove řezaní..a u toho třetího miminka mi hned na záčatku těhu, řekli že mám jít na potrat, že mám po porodu strašně slabou jizvu, a může dojít k prasknutí během těhotenství, nebo při porodu, takže jsem cele těhotenství byla v nervach, jak to dopadne..nakonec jsem rodila císařem, po měsíci stravenych v porodnici, a důvod byla Preeklampsie…je to vysoky krevní tlak, a take další komplikace..a hlavně je to strašně nebezpečne jak pro maminku tak pro mimi..a ten stejny důvod byl u prvního dítěte..taky jsem měla Preeklampsii..a tím padem rodila císařem…poked mate nějake otázky, ráda odpovím..
Pěkný den..V.