Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@AniNevim bohužel ne. Byl plný porodní sál, tak mi dali injekci hořčíku a nějaký prášek a odpo jsem byla znova na ktg. Závěr - vysoce dráždivá děloha. ![]()
@AniNevim díky, jenže jak já poznám porod to fakt netuším. Když i prav. bolesti, zkracující se intervaly a nic z toho…
Tak prostě pojedete znovu na plano, to se nedá nic dělat, v tvém případě bych tolik neriskovala. Já měla stejné obavy, kontrakce nepravidelné, krátké, ale měla jsem nakázáno jet, malá měla ke konci špatné monitory, tak jsme jeli na přetočení a přijeli akorát. Přitom na monitoru to ukazovalo dráždivou dělohu ![]()
Přeji hodně štěstí ![]()
Ahojte holky, čekám druhé miminko : při prvním porodu jsem necítila kontrakce a po trech dnech sel muj chlapecek cisarem, ted mám celkem deprese ze druhé tehotenství nebude tak ruzove jako prubeh prvniho, porad mam strach aby bylo miminko v poradku
bojim se ze znovu neucitim kontrakce a ze bude maler, dá se porod poznat jinak nez kontrakcema??? a nechaji me rodit normalne nebo mi rovnou udelaji druheho cisare??já vím je to blba otázka, jsem 19tt, na porod casu dost ale clovek nikdy nevi… díky za odpoved