Porod - druhorodička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
6.8.13 12:18

@Vermun rodila / rodis? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
6.8.13 16:13

@AniNevim bohužel ne. Byl plný porodní sál, tak mi dali injekci hořčíku a nějaký prášek a odpo jsem byla znova na ktg. Závěr - vysoce dráždivá děloha. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
6.8.13 16:14

@Vermun tak drzim palce, at vse dopadne na jednicku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
6.8.13 16:27

@AniNevim díky, jenže jak já poznám porod to fakt netuším. Když i prav. bolesti, zkracující se intervaly a nic z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
6.8.13 16:42

Tak prostě pojedete znovu na plano, to se nedá nic dělat, v tvém případě bych tolik neriskovala. Já měla stejné obavy, kontrakce nepravidelné, krátké, ale měla jsem nakázáno jet, malá měla ke konci špatné monitory, tak jsme jeli na přetočení a přijeli akorát. Přitom na monitoru to ukazovalo dráždivou dělohu :nevim:
Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aksiile
24.8.13 17:41

Ahojte holky, čekám druhé miminko : při prvním porodu jsem necítila kontrakce a po trech dnech sel muj chlapecek cisarem, ted mám celkem deprese ze druhé tehotenství nebude tak ruzove jako prubeh prvniho, porad mam strach aby bylo miminko v poradku :( bojim se ze znovu neucitim kontrakce a ze bude maler, dá se porod poznat jinak nez kontrakcema??? a nechaji me rodit normalne nebo mi rovnou udelaji druheho cisare??já vím je to blba otázka, jsem 19tt, na porod casu dost ale clovek nikdy nevi… díky za odpoved

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100