Porod - druhorodička

3564
5.8.13 23:47

porod?- druhorodička

Zdravím, jsem 38. tt a čekám druhé dítko. První šlo vyvolávaným porodem 2 dny ukončený sekcí. Nyní mám relativně silné bolesti po 15 minutách - pravidelné. Mám zároveň předpoklad, že budu rodit cs kvůli špatné jizvě. A já nevím kdy jet do porodnice? Máme ji cca 20 min autem, ale ještě předtím potřebuji odvést dítě k babičce. Samozřejmě že dítě spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4724
5.8.13 23:51

Jestli máš špatnou, tenkou jizvu, tak jeď.. Nemusela by postupující kontrakce vydržet a rupnout a to je pak průser.. Takže já bych moc nečekala.. Ad dítě, co varianta, že babičku přiveze manžel k vám, ať děcko zbytečně netaháte uprostřed noci a neplašíte pro případ, že půjde jen o planý poplach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.8.13 23:51

@Vermun A nešlo by přivézt babičku k dítěti? :think: Jinak pokud je předpoklad k CS, tak bych radši asi jela, pokud by šlo rodit normálně, tak bych čekala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.8.13 23:52

@Vermun zavolala bych si do porodnice :nevim: Už třeba jen proto, ať vědí, že možná rodíš a že jim tam třeba přijedeša bude akutní císař. Pak bych hodinu počkala, porodní kontrakce by se měli prodlužovat a intervaly zkracovat. I poslíčky mohou být pravidelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
5.8.13 23:53

Nebylo by lepší dnes na noc dovézt babičku k vám a malou nebudit? A kvuli té jizvě bych asi jela co nejdŕív :think: ať ti to dobŕe dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
5.8.13 23:53

A myslíte, že je moc troufalé ted volat do porodky? a ještě navíc přes vrátnici? že bych se zeptala jich přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
5.8.13 23:54

@lekarnicka28 @atominnka sakra nekdo me predbehl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.8.13 23:55

@Vermun jen tam zavolej a zeptej se jich ;) určitě ti nadávat nebudou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
5.8.13 23:56

@Vermun klidne volej. Na vratnici jsou i pres noc, maji to placeny, stejne jak doktor/ka, co slouzi nocni. Alespon kdyztak budou predem vedet, ze jsi na ceste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.8.13 00:02

Dej vědět co a jak já bych zavolala do porodnice neriskuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
6.8.13 00:06

Zavolala bych do porodky, nikoho tim nevyrusis. Babicku bych privezla k vam a klidne bych jela i plane. Ja jsem u porodu volala na gyndu a rekli mi, ze se do porodky jede pri bolestech po 15 min. nebo odtekle vode nebo krvi. A to u me tenkrat v tom tydnu nic nenasvedcovalo predcasnemu porodu. Nakonec, nez jsem dobalila, tak jsem vyrazela uz pri kontrakcich ne po 15, ale po 5 min. a na monitoru mi to stejne neverili… no a porodila jsem.

DRZIM PALCE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
6.8.13 00:09

Ak jsem tam volala, řekla mi, že neví, co mám dělat, že to klidně může být planý poplach. ale pokud mám strach, at dojedu. jdu se projít, zkusím to ještě vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
6.8.13 00:17

Jasně že ti nic jiného říct nemohli, žádný doktor si nelajsne hodnotit stav pacienta po telefonu, to je pro něj o ústa. Ať to dobře dopadne, hlavně při minimálních pochybnostech jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
6.8.13 00:19

Já bych radši jela i zbytečně, než něco podcenit.  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.8.13 00:27

Taky bych jela :think: radši zbytečně než pozdě