Týden do TP - pojďme čekat spolu :)

167
5.8.13 09:46

Týden do TP - pojďme čekat spolu :)

Ahoj,

tak přesně za týden mám TP. Najde se tu někdo, kdo to má podobně a chtěl by si ukrátit čas povídáním o příznacích apod.?

Já tedy zatím nic moc, CS 3 a děložní hrdlo zralé, ale žádné bolesti, ani poslíčci. Včera jsem měla dost silný průjem, ale asi jsem si ho způsobila sama, páč jsem se nafutrovala asi kilem jahod :) tak čekám a čekám a čekám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102
5.8.13 10:08

Ahojky :) Tak koukám, že jsme natom podobně.. My máme teda 17.8, ale už jsem fakt vyřízená… :? Ty tepla mě doslova se*ou :-D
No u nás je nález takový, CS 4 a otevřená pro špičku prstu. Poslíci semtam přiběhnou, ale nic valného…

Zrovna dneska jdu odpo na kontrolu jelikož jsem posledně měla v moči bílkovinu a tlak 140/90… tak se trochu bojim aby mě neposlala do nemocnice kdyby to tak bylo i dneska :(

Jinak je to tvoje první těhulkování? a co čekáte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.8.13 10:12

Jé, první vlaštovka, super :)

Já s tlakem taky pořád bojuju, doma tak 135/75, u doktora i 155/95 :) ale bílkovina naštěstí ne, tak budu držet pěsti. Já když do čtvrtka neporodím (kéž by), tak už jedu na kontrolu do porodnice… Jinak mi tedy ještě odchází hlen (asi zátka), ale po malincích kouscích, takže nic valného…

Áno, jsem poprvé těhotná, čekáme kluka Jaroslava :), ale říkám mu Jarouš :)
A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
5.8.13 10:21

Tak to máš cobydup a maličkej už bude spinkat u tebe :andel:
Ten tlak je strašnej prevít… doma ho mám taky dycky lepší, ale to oni vubec neřeší… prostě to co mi naměrej oni a hotovo.. :cert:
No mě odchází možná tak nervy, ale to je tak všechno :mrgreen: Co ty tepla? jak je zvládáš? Já jsem už ted poslední dny oteklá jak ropucha :poblion:

My taky poprvé, budeme mít taky chlapečka Kryštofa :) doufám, že se doktoři trefili protože každý kdo mě vidí tak mi vpálí že to je jasná holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.8.13 10:28

No vedra jsou hnus, ale co můžu dělat :) jsem od přírody optimista, takže si sice občas zanadávám, ale to je tak všechno…

Já jsem si musela týden tlak přeměřovat 4× denně doma a vyplňovat takovou tabulku a pak ještě ten tlakoměr přinýst dr. ukázat, aby zkontroloval, zda dobře měří. Teprve potom mi uvěřil, že si fakt nevymýšlím :roll:

No jsem šťastná i za ten blbej hlen, aspoň vím, že se něco děje…
Ona mě doktorka v 35.tt strašila předčasným, musela jsem ležet, ale teď si to najednou rozmyslel, lumpík :)

Sice jedu ve čtvrtek na tu kontrolu, ale u nás v porodnici nechávají prý přenášet i 10-14 dní, takže když nepůjde sám, mám zatím dost smolíka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.8.13 10:56

Ahoj holky :-).. já se k vám přidám, ikdyž TP mám až 22.8. Už se ale nemůžu dočkat, až to vypukne a bude to za námi. Celý dny jen sedím, jak chcíplotina a čekám. Je to děs tahle horka, závidím všem, co se můžou svalit do rybníka. Jinak my čekáme kluka, Mikuláška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.8.13 10:57

Jé, samí kluci :)

do 22.8. to taky uteče, neboj :) to by byl pravděpodobně termín mého vyvolávání, kdyby na něj mělo dojít, ale doufám, že snad porodím sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.8.13 11:00

@JanaTý mě poradil primář z jilemnický porodnice skvělou vypuzovací metodu :-) prý půllitr svařáku, na to si dát horkou vanu a zakončit sexem :-).. tak to tak za týden asi zkusím :-) už ho chci chovat toho drobečka malinkého :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.8.13 11:15

No já nepiju alkohol, nikdy jsem ho nepila, tak to zkoušet nebudu. A sex asi taky ne, páč mi už začala odcházet hlenová zátka a bojím se infekce (trpívám na ně)… takže zbývá vana :D

Já se snažím denně na procházku, aspoň kilometr nebo dva, něco doma dělat, ale stejně většinu času proležím, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.8.13 12:23

Jé, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Taky se většinu času válím a připadám si jak lemra.. ale v tomhle horku fakt nic lepšího ani dělat nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.8.13 14:34

Ahojte

Ahoj holky, ženy. Mám termín 15.8, a jak vás tak čtu, tiše závádím vaše odpočívání. Mě tu už řádí 1,5 letá holčička a na odpočinek nemám ani pomyšlení :D :D :D odpočívejte a užívejte klidu. Já se těším na porod jak na Vánoce. Jsem s malou domluvená na sobotu teď 10tého, tak na mě myslete a držte palečky ať nám to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.8.13 15:26

Ahoj holky, já už mám po termínu, dneska 40+4. Teď jsme přijeli od doktorky, naše Amálka má křivku super, ale že by se někam chystala, to teda ani omylem :-( už od 37tt mám CS4 a úplně beze změny. Když se ta cácorka ndrozhodne do pátku, tak jdem na vyvolání. Už mi z toho fakt hrabe. Včera jsem i brečela, protože manžel má do 12.8. dovču, aby mi první dny mohl trochu pomoct (máme ještě 2 pejsky), ale vypadá to, že to nestihem, tak to na mě trochu doléhá, že to pak nezvládnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.8.13 17:07

@lilyma : jé, tak to ti nezávidím… ale až to budeš mít všechno za sebou, budeš nejšťastnější na světě, uvidíš :)

@Sannyday : naplánovaly jste si o hezky :) mně kolegyně v práci prorokuje 7.8., tak to už aby se něco začalo dít, co?

Jinak mi dnes volala šéfová z práce, že se jí zdálo, že jsem porodila holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
5.8.13 18:06

Tak jsme doma od doktorky… do nemocnice nás zatim nešoupla, ale pokud se tlak trošku nesrovná tak ve středu ji mám jistou :( Při vyšetření se vemě nějak poštourala, že to prý podráždí jestli by se to třeba nerozjelo tak nevim :nevim:
Doufám, že kdyby mě tam ve středu zavřeli(budu 38+4) tak mě snad nebudou udržovat pod práškama do 40tt co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.8.13 19:21

@Nikoolacek : myslím, že záleží na tom tlaku, kdyby se srovnal, tak třeba i jo… :nevim:

Holky, já ted taky nevím, už asi hodinu a půl mám bolesti, ale ne že by trvaly třeba minutu a pak 4 minuty pokoj, spíš mě to bolí jako MS permanentně furt, občas se to zhorší… nepomohla vana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí