Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Marie432875 píše:
To teda. Ja např u druhého porodu byla nahata-ani nevim kdy jsem odložila ručník, uvědomila jsem si to az ex post kdyz me sili a na boxu byla sestra, doktorka, pediatr, asistentka,…takže pohoda
já byla nahatá už u prvního a to jsem dopředu hrozně řešila, co si vezmu k porodu na sebe
![]()
@Jarka K píše:Říkala jsem si, ze asi budou na takové záležitosti zvykli
já byla nahatá už u prvního a to jsem dopředu hrozně řešila, co si vezmu k porodu na sebe![]()
![]()
Maminky na jaké otázky se Vás ptali při příjmu do porodnice? Ptají se také na předchozí interupce? Omlouvám se za anonym.
@1Anonymni píše:
Maminky na jaké otázky se Vás ptali při příjmu do porodnice? Ptají se také na předchozí interupce? Omlouvám se za anonym.
Ano ptají. A ptali se několikrát.
@1Anonymni píše:
Neptali se ani na váhu, ani na interrupce. Asi jsem měla inteligentní personál, který si to vyčetl z těhotenské průkazky. Ale tak já jsem rodila 15 minut po příjezdu do nemocnice, asi tam nebyly takové prostoje, aby se ptali několikrát na věci, které mají před sebou napsané ![]()
@1Anonymni ptali se
při prvním, při druhem to nestihli. Ale stejne je to v prukazce a pak ve zprávě o miminku je údaj o kolikatou graviditu a porod šlo