Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A tvůj přítel je slepej, že nevidí jak vypadáš? ![]()
A ani si nepamatuju, zda vůbec někdo váhu řešil. Byly jiné a důležitější věci…
Jo u obou se na to ptali. Je to i pak v propousteci zprávě
ale jestli ho chceš u porodu, tak je nejvyšší čas přestat se před nim stydět
ne, na ty administrativní věci tam nebyl… ale jinak se ptali a říkali to dost nahlas takže to asi beztak slyšel až na chodbě ![]()
ale jsme jenom lidi když to sestřičce pošeptáš tak to určitě pochopí
@Šmoulice píše:
A tvůj přítel je slepej, že nevidí jak vypadáš?A ani si nepamatuju, zda vůbec někdo váhu řešil. Byly jiné a důležitější věci…
no můj manžel asi slepej je třeba… ten mi pořád říká jak mi to sluší, jak jsem krásná nenamalovaná, jak jsem vůbec nepřibrala… přitom to není pravda ![]()
@Doe_Jane píše:
no můj manžel asi slepej je třeba… ten mi pořád říká jak mi to sluší, jak jsem krásná nenamalovaná, jak jsem vůbec nepřibrala… přitom to není pravda
![]()
Hodnej manžel ![]()
ja vahu mela napsanou v lrukazce, kam on nekoukal. Kdyz tam semnou byl a ptali se, rekla sem, ze mam o kilo vic nez posledne
byla sem mazana
taky sem byla solidni slonice. On samozrejme, ze to videl, ale jak ta podoba dostane tohle cislo, tak je to fakt strasidelny
mimochodem mela sem 106kg a zacinala sem na 82 ![]()
@Šmoulice píše:
A tvůj přítel je slepej, že nevidí jak vypadáš?A ani si nepamatuju, zda vůbec někdo váhu řešil. Byly jiné a důležitější věci…
Asi je, protože když tipoval kolik vážím, tipl mi o dvacet kilo méně než teď mám… ![]()
@Nymphetamine píše:ja vahu mela napsanou v lrukazce, kam on nekoukal. Kdyz tam semnou byl a ptali se, rekla sem, ze mam o kilo vic nez posledne
byla sem mazana
taky sem byla solidni slonice. On samozrejme, ze to videl, ale jak ta podoba dostane tohle cislo, tak je to fakt strasidelny
mimochodem mela sem 106kg a zacinala sem na 82
A shodila jste to?
@Anonymní píše:
Zdravím, omlouvám se za anonym ale je to asi opravdu trapný dotaz. Snad mě nezlinčujete.Když jste jely na příjem do porodnice a chtěly jste přítele u porodu a on byl s vámi i u těch administrativních věcí, ptali se vás na váhu, nebo říkali ji nahlas?
Jde mi o to, že nechci, aby přítel věděl, kolik vážím
přibrala jsem 25kg a rodit mám každou chvíli, proto se ptám..stydím se za svou váhu a nechci, aby se to strašné číslo přítel dozvedel…
Vzhledem k tomu co vsechno je videt u porodu, co se tam s tebou děje a tak, bych vahu neřešila. Pokud ti vadí to říkat pred nim, u porodu ho nechtěj - to je mnohem větší nářez nez číslo na váze. Jinak v naši porodnici pri prijmu muž neni, vedou ho az na porodní box, kdy uz je administrativa hotova. Za standartni situace samozřejmě.
Já Tě náhodou chápu, nikdy bych neřekla před chlapem svojí váhu, a to jsme spolu hodně dlouho. Naštěstí při příjmu čekal na chodbě.
@Anonymní píše:
A shodila jste to?
Jasne! Sice sem pak mela jeste zdravotni maler a bylo to vsechno takovy divoky, ale dneska mam 68kg. Dcerce je 2,5r. Zadnej stres, to zase pukde dolu ![]()
Takže když mu řeknu, ať při příjmu počká na chodbě, mělo by to být ok? ![]()
Zdravím, omlouvám se za anonym ale je to asi opravdu trapný dotaz. Snad mě nezlinčujete.
Když jste jely na příjem do porodnice a chtěly jste přítele u porodu a on byl s vámi i u těch administrativních věcí, ptali se vás na váhu, nebo říkali ji nahlas?
Jde mi o to, že nechci, aby přítel věděl, kolik vážím
přibrala jsem 25kg a rodit mám každou chvíli, proto se ptám..stydím se za svou váhu a nechci, aby se to strašné číslo přítel dozvedel…