Porod - příjem

Anonymní
1.9.17 09:16

Porod - příjem

Zdravím, omlouvám se za anonym ale je to asi opravdu trapný dotaz. Snad mě nezlinčujete. :oops: Když jste jely na příjem do porodnice a chtěly jste přítele u porodu a on byl s vámi i u těch administrativních věcí, ptali se vás na váhu, nebo říkali ji nahlas? 8o Jde mi o to, že nechci, aby přítel věděl, kolik vážím :jazyk: přibrala jsem 25kg a rodit mám každou chvíli, proto se ptám..stydím se za svou váhu a nechci, aby se to strašné číslo přítel dozvedel…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16007
1.9.17 09:17

A tvůj přítel je slepej, že nevidí jak vypadáš? :roll:

A ani si nepamatuju, zda vůbec někdo váhu řešil. Byly jiné a důležitější věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
1.9.17 09:18

Jo u obou se na to ptali. Je to i pak v propousteci zprávě :lol: ale jestli ho chceš u porodu, tak je nejvyšší čas přestat se před nim stydět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.9.17 09:18

:mrgreen: ne, na ty administrativní věci tam nebyl… ale jinak se ptali a říkali to dost nahlas takže to asi beztak slyšel až na chodbě :mrgreen:
ale jsme jenom lidi když to sestřičce pošeptáš tak to určitě pochopí

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
1.9.17 09:19
@Šmoulice píše:
A tvůj přítel je slepej, že nevidí jak vypadáš? :roll:A ani si nepamatuju, zda vůbec někdo váhu řešil. Byly jiné a důležitější věci…

no můj manžel asi slepej je třeba… ten mi pořád říká jak mi to sluší, jak jsem krásná nenamalovaná, jak jsem vůbec nepřibrala… přitom to není pravda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21311
1.9.17 09:20

@Doe_Jane neni slepej, je chytrej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16007
1.9.17 09:22
@Doe_Jane píše:
no můj manžel asi slepej je třeba… ten mi pořád říká jak mi to sluší, jak jsem krásná nenamalovaná, jak jsem vůbec nepřibrala… přitom to není pravda :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hodnej manžel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.9.17 09:23
@Tichošlápek píše:
@Doe_Jane neni slepej, je chytrej :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
441
1.9.17 09:25

:lol: ja vahu mela napsanou v lrukazce, kam on nekoukal. Kdyz tam semnou byl a ptali se, rekla sem, ze mam o kilo vic nez posledne :lol: byla sem mazana 8) taky sem byla solidni slonice. On samozrejme, ze to videl, ale jak ta podoba dostane tohle cislo, tak je to fakt strasidelny :lol: mimochodem mela sem 106kg a zacinala sem na 82 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 09:25
@Šmoulice píše:
A tvůj přítel je slepej, že nevidí jak vypadáš? :roll:A ani si nepamatuju, zda vůbec někdo váhu řešil. Byly jiné a důležitější věci…

Asi je, protože když tipoval kolik vážím, tipl mi o dvacet kilo méně než teď mám… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.17 09:26
@Nymphetamine píše: :lol: ja vahu mela napsanou v lrukazce, kam on nekoukal. Kdyz tam semnou byl a ptali se, rekla sem, ze mam o kilo vic nez posledne :lol: byla sem mazana 8) taky sem byla solidni slonice. On samozrejme, ze to videl, ale jak ta podoba dostane tohle cislo, tak je to fakt strasidelny :lol: mimochodem mela sem 106kg a zacinala sem na 82 :mrgreen:

A shodila jste to?

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
1.9.17 09:27
@Anonymní píše:
Zdravím, omlouvám se za anonym ale je to asi opravdu trapný dotaz. Snad mě nezlinčujete. :oops: Když jste jely na příjem do porodnice a chtěly jste přítele u porodu a on byl s vámi i u těch administrativních věcí, ptali se vás na váhu, nebo říkali ji nahlas? 8o Jde mi o to, že nechci, aby přítel věděl, kolik vážím :jazyk: přibrala jsem 25kg a rodit mám každou chvíli, proto se ptám..stydím se za svou váhu a nechci, aby se to strašné číslo přítel dozvedel…

Vzhledem k tomu co vsechno je videt u porodu, co se tam s tebou děje a tak, bych vahu neřešila. Pokud ti vadí to říkat pred nim, u porodu ho nechtěj - to je mnohem větší nářez nez číslo na váze. Jinak v naši porodnici pri prijmu muž neni, vedou ho az na porodní box, kdy uz je administrativa hotova. Za standartni situace samozřejmě.

• Citovat
  • Upravit
1309
1.9.17 09:29

Já Tě náhodou chápu, nikdy bych neřekla před chlapem svojí váhu, a to jsme spolu hodně dlouho. Naštěstí při příjmu čekal na chodbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
1.9.17 09:30
@Anonymní píše:
A shodila jste to?

Jasne! Sice sem pak mela jeste zdravotni maler a bylo to vsechno takovy divoky, ale dneska mam 68kg. Dcerce je 2,5r. Zadnej stres, to zase pukde dolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 09:31

Takže když mu řeknu, ať při příjmu počká na chodbě, mělo by to být ok? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat