Porod v 22tydnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
3.10.19 19:48

@Andykacka6 je mi to moc lito :( drzte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
3.10.19 19:51

To je mi lito.. Drz se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.10.19 20:03

Je mi to moc lito, poradila bych ti jako holky, pockat na zitrek, ale jestli krvacis a mas bolesti, jed hned do nemocnice/porodnice. Bez ohledu na diagnozu.Muze jit o zivot i tobe, nejen miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.19 20:36

@Markéta80 Tohle je s jiným přítelem to není se stejným..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.19 20:37

@Florimo Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.10.19 20:40

Nehaz flintu do zita.. kolega (resp. jeho pritelkyne, logicky) museli porodit v 24. tydnu, mohli si vybrat potrat nebo porod, bylo neco spatne s placentou a cim dele by tehotenstvi trvalo, tim hure by na tom mimi bylo, tzn doporucili porod co nejdrive. Vybrali si zivot. Kluk sice tezce nedonoseny, vyrustal na odstrikanem MM od maminky, ale diky spickove peci ho v nemocnici vypiplali a ted mel nedavno rok a zacina lozit, smeje se.. tohle se stalo v Holandsku, co mi rikal ten kolega tak tahle nemocnice ma spickove oddeleni pro tyhle nedonosenatka, takze kluk dostal nejlepsi moznou peci. Nevim uplne detaily jak je na tom ted, ale krome spatne imunity je to v podstate normalni ditko, akorat se spozdenym vyvojem, ale neni nijak tezce postizeny. Takze takto brzky porod neznamena automaticky tezke postizeni, muzete mit relativne “zdrave” dite. Ale zalezi co reknou vysledky. Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.10.19 20:48

@MichaelkaT prosím tě myslíš to dobře, ale asi jsi to nečetla, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
3.10.19 20:48

@MichaelkaT tak problém s placentou je úplně něco jiného než špatný vývoj dítěte. U tvých známých by bylo díte v pořádku, kdyby nebyl problém u matky. U zakladatelky ale je bohužel na tom špatně dítě a ani kdyby byla matka ve 100% kondici tak ho pravděpodobně nic nezachrání.
@Andykacka6 ty jet okamžitě do nemocnice, tady už jde i o tvůj život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
3.10.19 22:13

@MichaelkaT smarja,spatna placenta a vada neslucitelna se zivotem je sakra rozdil 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.10.19 08:09

Holky děkuji vám moc. Dám vědět jak dopadnou výsledky. Ale s přítelem jsme se shodly na tom že pokud bude vše špatný což už je bolesti a krev tak to budeme muset ukoncit a časem opět zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.10.19 08:14

@Andykacka6 Ty jsi nejela do nemocnice?? Víš, že bys s bolesti a krvácením měla vždy urychleně jet? I když třeba nejde o miminko, může jít o život či zdraví tobě, tak neblbni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.10.19 08:29

@unuděná Jela čekám co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.10.19 08:41
@Andykacka6 píše:
@unuděná Jela čekám co bude.

Aha, tak držím palce, ať máte výsledky brzy a netrápí tě tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.10.19 08:43

Ty jo, dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
4.10.19 09:33

@Andykacka6 teda, to mě moc mrzí, hlavně že obdobná vada ve stejném týdnu už podruhé, to je šílené 8o Drž se, hodně sil do nelehké situace, i když Ty už bohužel víš, co Tě čeká… Mrzí mě to, pokud budeš chtít, přijď do skupiny Prázdná náruč, je tam spousta fajn holek s podobným osudem (i když teda 2× stejná VVV, to už je rarita :,( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty