Porod v 22tydnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
3.10.19 19:00

Porod v 22tydnu

Ahoj holky dneska jsem byla na screeningu a doktor mi oznámil že miminko má špatný vývoj mozku a že nedoporučuje dále pokračovat v těhotenství. Zítra mám dojet na 11hod a udělají nějaké vyšetření a pak se domluvíme co a jak. Ale asi lepší to ukončit. boli to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
255
3.10.19 19:06

Tak především bych počkala na další vyšetření. Samozřejmě že to bolí, v polovině těhotenství je to smutné ale na výběr máte. Vždycky má člověk na výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.10.19 19:07

Ježíš moc mě to mrzí. Takže to zjistili na velkém utz ve 20.týdnu?
Není možnost, že se spletl?
Neumím si to představit.
Drž se a dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.10.19 19:08

@Andykacka6 je mě moc líto čím prochazis, tohle by neměla žádná žena zažít :hug:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.19 19:09

@varenevejce tak zítra se spíš rozhodně. Sám doktor říkal že má něco s hlavou a že to nedoporucuje dále pokračovat. Že je to špatný. Zítra se to spíš bude řešit ale nechce být hnusný ale bylo by lepší to ukončit. Že to je neslouceni se životem to co má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4164
3.10.19 19:10

@Andykacka6 určitě bych pockala na zitrejsi vysetreni. Požadovala bych co nejvíc informací od lékařů, prognózy, atd… podle toho se pak musíte s partnerem domluvit, co dál… jestli pokračovat nebo ukončit. My řešili obdobnou situaci před rokem a půl, u nás to byla VVV srdce. Těhotenství jsme ukončili :,( bolelo to a bolí to dodnes.
Přeju Ti na zítra lepší zprávy :kytka: kdybys chtěla, klidně napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4164
3.10.19 19:11

@Andykacka6 určitě bych pockala na zitrejsi vysetreni. Požadovala bych co nejvíc informací od lékařů, prognózy, atd… podle toho se pak musíte s partnerem domluvit, co dál… jestli pokračovat nebo ukončit. My řešili obdobnou situaci před rokem a půl, u nás to byla VVV srdce. Těhotenství jsme ukončili :,( bolelo to a bolí to dodnes.
Přeju Ti na zítra lepší zprávy :kytka: kdybys chtěla, klidně napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.19 19:12

@g.sandova Ne ukazoval vyšetření a hlavně od včerejška bolesti a krvácím. Ne i to poprvé je to třetí potrat ve stejným týdnu. A sami problém. hlava a mozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.19 19:14

@Ibi Děkuji už jednou se tohle stalo a ve stejným týdnu. Ale dneska jsme to řešili cele odpoledne a lepší ukončit než trpět s postižením ditetem. A časem si udělat jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59341
3.10.19 19:14

@Andykacka6 :hug: :hug: je mne to líto :,(. Uvidíš co zítra, ale jestli to vidí takhle beznadějně tak je to něco většího. pokud by si nebyl jistý poslal by na lepší utz. řekl o co přesně jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59341
3.10.19 19:15
@Andykacka6 píše:
@g.sandova Ne ukazoval vyšetření a hlavně od včerejška bolesti a krvácím. Ne i to poprvé je to třetí potrat ve stejným týdnu. A sami problém. hlava a mozek

8o a co genetika? To nemůže být náhoda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.19 19:17

@Markéta80 Ne říkal že to musí pořešit i s jinýma doktorami ale že je to dost špatný a že by on sám by to ukončil. ze je to neslouceni se životem. Je to už podruhé a stejný týden. A ultrazvuki mi taky udělal víc. Takže asi končíme ale bude to boj. Porodit a trpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.10.19 19:17

@Andykacka6 no nevypadá to asi dobre. Mám dítě s postizenim. Nic lehkého to není. Teď jsem těhotná a dítě s postizenim bych si nenechala. Resite genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.19 19:18

@Markéta80 na tě jsme byli. Ale je to stejný problém co jsem měla předtím. Už mi z toho hrabě. A tvrdne mi dost břicho a krvácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59341
3.10.19 19:22

@Andykacka6 a na genetice vše ok? To přece není normální když se stejná vada pořád opakuje :? Zjistili minule co byla příčina? Tohle je šílený, takový tt a vždy stejný průser :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty