Porod v přímém přenosu

69235
19.9.12 10:45

porod v přímém přenosu

http://www.super.cz/…detaily.html

tohle už je vážně úchylný.

Tak co, která by chtěla rodit před televizními kamerami? Někdy žasnu, co jsou lidi pro rádoby slávu a popularitu schopni udělat. Ne, že by na tom záleželo, a že by to mělo nějakou váhu a význam, ale tímhle u mě celá ta jejich family klesla ještě hlouběji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
19.9.12 10:47

Víš kolik takových videí je na youtube. A tam to dá kde kdo bez touhy po slávě.

Když jí to nevadí, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.9.12 10:49

Já v tom vidím celkem rozdíl, rodit v reality show, na kterou koukají tisíce lidí, jako pseudocelebrita nebo dát skoukromé video na youtube, kde mě téměř nikdo nezná. Asi jsem útlocitná či co, ale tohle je, můj čistě subjektivní pocit, dost přes čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
19.9.12 10:51

Je to její věc, když má potřebu sdílet se všemi všechno…Já ji vůbec neznám a je mi to ukradený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
19.9.12 10:52

Asi s tím počítala, když do té show šla.

Mě tohle nevadí. Když se na něco nechci dívat, přepnu. Ale věřím, že to té show zvedlo sledovanost.

Ale pozor, sama bych do toho nikdy nešla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.9.12 10:55

No Kardašianka, co k tomu víc říct :lol: :lol: Kdo je slavný, chce být ještě slavnější :lol: :lol: Za dva měsíce po porodu už bude pozovat v playboji s plochým břichem :lol: :lol:
Až bude rodit potřetí, tak bych si mohla nechat zavést kameru přímo do frndy, at to je ještě zajímavější :pankac: :pankac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.9.12 10:55

Pokud to nekomu nevadi tak proc ne, alespon se na to muze nekdo podivat, jaky porod doopravdy je a jak probiha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
19.9.12 10:57

Tak me to nejak nepohorsuje a ani ji neodsuzuju..kazdy jsme jiny…ja bych to i zkoukla je to zazrak zivota:-)koukam na youtube na tyhle videa..a vzpominam jak to bylo u me :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.9.12 10:58
@Janichka píše:
Pokud to nekomu nevadi tak proc ne, alespon se na to muze nekdo podivat, jaky porod doopravdy je a jak probiha.

Já bych právě z tohoto důvod v přímém přenosu nerodila, protože kdyby mě viděly snažilky, tak by je ta chut na dítě a porod velmi rychle přešla :lol: :lol:.A taky málokdy ten porod probíhá tak, jak „v americkém“ filmu, miláčku zatlač, raz dva tři a huráá jsme venku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
19.9.12 11:00

Já viděla na MTV 16 a těhotná a nemohla jsem z toho, co jsou schopní udělat z porodu. K porodu jde celá rodina (i z pátého kolena) a aby toho nebylo málo, tak i přátelé (i bývalí kámoši ještě ze školky) a nejlépe i celá ulice :D Tak už jim asi neublíží, když to uvidí rovnou celý stát :D Nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.9.12 11:05

:mrgreen: rodila jsem 20.3.2008 ve tři ráno. Venku byla zima, byly skoro Velikonoce :mrgreen:… pan doktor mě na křesle vytáhnul vysoko proti oknu a tak jsem viděla celý porod v přímém přenosu v perfektním odrazu okna. Málem jsem hodila šavli :mrgreen:, když jsem viděla ty potoky krve, to by mě nenapadlo, že to tak krvácí :)

Každopádně venku začalo sněžit když se synátor dral na svět, tak máme Martina. Ale narozeného na Velikonoce :mrgreen: (na velikonoční pondělí jsem byla propuštěná)

Takže za mě krásný pohled na porod ne-e a už vůbec cizí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
19.9.12 11:10

To asi nebude ten typ porodu, co tu zná většina z nás. :D První mě napadlo, že by mi ani tak nešlo o to, že někdo vidí, jak tlačím, ale nechápu, že má někdo potřebu v reality show sdílet ty první vteřiny, co s mimčem tráví rodiče, to je tak intimní a krásnej okamžik, že to nepobírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
19.9.12 11:12
@Katka86 píše:
No Kardašianka, co k tomu víc říct :lol: :lol: Kdo je slavný, chce být ještě slavnější :lol: :lol: Za dva měsíce po porodu už bude pozovat v playboji s plochým břichem :lol: :lol:
Až bude rodit potřetí, tak bych si mohla nechat zavést kameru přímo do frndy, at to je ještě zajímavější :pankac: :pankac: :lol: :lol:
:palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
19.9.12 11:13

@Žirafátko
Taky tak. A to mi ještě manžela postavili za hlavu, aby nestál přímo, takže to viděl se vší parádou. :D Ale dle jeho slov byl naprosto nadšenej, když viděl, jak se jeho prcek dere na svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.9.12 11:15

@Camael ten můj se nenechá vzít ani krev, tak jsem na něj teď zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie