Hrdlo těsně pro prst

562
19.9.12 09:49

hrdlo těsně pro prst

Ahojky holky, zítra mám jít na vyvolání a tohle mi napsal do karty. myslíte, že to znamená, že se otvírám? v minulých záznamech je hrdlo drží, hrdlo, uzavřeno.. díky!

Příspěvek upraven 19.09.12 v 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
19.9.12 10:08

S takovým nálezem spousta holek běhá třeba i několik týdnů.. Pokud se ptáš, zda tě mine vyvolání, tak asi spíš ne… To beru podle sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
19.9.12 10:15

Já takhle chodila snad tři týdny a vůbec nic jiného se nedělo. Nakonec mi porod vyvolali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.9.12 10:17

Ahaaa, ale stejně dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.9.12 10:19

Jako vyvolání mě už asi nemine, spíš si říkám, jeslti to díky tomuto bude rychlejší. bo každej straší, že to může trvat i 2 dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
19.9.12 10:22

@Bauerkaa tenhle nález jsem měla měsíc před porodem, a dokonce i třetí den vyvolávání porodu, ale nakonec jsem ten třetí den opravdu porodila.. takže přeji, ať to máš za sebou rychleji jak já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.9.12 10:25

Ježiši, to snad nee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.9.12 10:26

@Bauerkaa Ahoj, s podobným, možná i „horším“(myšleno více k porodu) nálezem chodím už měsíc do poradny každý týden a pořád se nic neděje, nález se nemění :zed: Takže přeji aby se u tebe dneska něco hnulo a mohla jsi porodit „normálně“ :hug:
V sobotu 22.9. mám poslední termín, ale nechají mě přenášet pouze do úterý 25.9.(40+3.tt), kdy mám nástup do nemocnice taky na vyvolávání…nejsme moc nadšená, ael pořád doufám, že se ještě něco stane. V sobotu mám v plánu vinobranní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.9.12 10:28

No tak já funguju s nálezem děložní čípek zašlý, děložní hrdlo měkkě, děloha tonizující a děložní hrdlo pro 1,5 prstu volné od 28 týdne, nyní jsem 33 týden. Chvilku jsem si odležela v nemocnici a nyní jsem doma. V minulém těhotenství jsem to měla podobně a porod se pak rozjel sám a byl rychlý. Dopoledne mi ještě doktorka na vyšetření tenkrát u prvního syna řekla, že se nic nechystá a v noci byl malý na světě. Tak držím palce, ať vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.9.12 10:28

Ale moje nynější těhotenství je celé paradox - nejprve mě od 25.tt 2× přijali jako rizikovou, a že porodím určitě do 37.tt a nyní mě přijali jako rizikovou, že nesmím přenášet :| :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.9.12 10:29

@zoubky já mám termín dneska no :) už mi to chtěli vyvolávat před týdnem a půl, kvůli špatným průtokům pupěčníku, pak bylo zase vše ok a zítra už je to definitivní no. u nás má zase v sobotu tchýně narozky, ale to teda fakt asi nedám :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.9.12 10:30

@zoubky Tyjo, tak to neni vesela vyhlidka, me snad nechaj dyl. Ja to mela taky, ale u me se to nastesti hnulo cca na tri.

Holky, drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.9.12 10:31

@Lakyna no to bych byla nejradši, kdyby se to třeba v noci rozjelo. ale už je mi to i celkem jedno, jeslti přirozeně, nebo ta vyvolávačka. hloavně, aby to bylo rychlý kurník. nepotřebuju to za 3 hodiny, ale nechci tam být 3 dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.9.12 10:31

@Bauerkaa Neboj, já byla zamčená na sto západů, ráno zavedli tabletku, v jednu prdli vodu a ve čtyři se malá narodila.. Takže žádný dva dny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.9.12 10:33

@zoubky tak se natlakuj burcakem :mrgreen:, ja kdyz nic, tak v nedeli tu mame detskej bazar, na kterej se moc tesim, tak se uklidnuju tim, ze ho treba jeste stihnu. Jinak jsem z toho cekani na prasky.

dneska se ale neco deje, ale vypada to na poslicky :nevim:, neprijdu si teda jako zkusena druhorodicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí