Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky, zítra mám jít na vyvolání a tohle mi napsal do karty. myslíte, že to znamená, že se otvírám? v minulých záznamech je hrdlo drží, hrdlo, uzavřeno.. díky!
Příspěvek upraven 19.09.12 v 10:18
S takovým nálezem spousta holek běhá třeba i několik týdnů.. Pokud se ptáš, zda tě mine vyvolání, tak asi spíš ne… To beru podle sebe..
Já takhle chodila snad tři týdny a vůbec nic jiného se nedělo. Nakonec mi porod vyvolali.
Jako vyvolání mě už asi nemine, spíš si říkám, jeslti to díky tomuto bude rychlejší. bo každej straší, že to může trvat i 2 dny..
@Bauerkaa tenhle nález jsem měla měsíc před porodem, a dokonce i třetí den vyvolávání porodu, ale nakonec jsem ten třetí den opravdu porodila.. takže přeji, ať to máš za sebou rychleji jak já ![]()
@Bauerkaa Ahoj, s podobným, možná i „horším“(myšleno více k porodu) nálezem chodím už měsíc do poradny každý týden a pořád se nic neděje, nález se nemění
Takže přeji aby se u tebe dneska něco hnulo a mohla jsi porodit „normálně“ ![]()
V sobotu 22.9. mám poslední termín, ale nechají mě přenášet pouze do úterý 25.9.(40+3.tt), kdy mám nástup do nemocnice taky na vyvolávání…nejsme moc nadšená, ael pořád doufám, že se ještě něco stane. V sobotu mám v plánu vinobranní ![]()
No tak já funguju s nálezem děložní čípek zašlý, děložní hrdlo měkkě, děloha tonizující a děložní hrdlo pro 1,5 prstu volné od 28 týdne, nyní jsem 33 týden. Chvilku jsem si odležela v nemocnici a nyní jsem doma. V minulém těhotenství jsem to měla podobně a porod se pak rozjel sám a byl rychlý. Dopoledne mi ještě doktorka na vyšetření tenkrát u prvního syna řekla, že se nic nechystá a v noci byl malý na světě. Tak držím palce, ať vše dobře dopadne.
Ale moje nynější těhotenství je celé paradox - nejprve mě od 25.tt 2× přijali jako rizikovou, a že porodím určitě do 37.tt a nyní mě přijali jako rizikovou, že nesmím přenášet
![]()
@zoubky já mám termín dneska no
už mi to chtěli vyvolávat před týdnem a půl, kvůli špatným průtokům pupěčníku, pak bylo zase vše ok a zítra už je to definitivní no. u nás má zase v sobotu tchýně narozky, ale to teda fakt asi nedám ![]()
@zoubky Tyjo, tak to neni vesela vyhlidka, me snad nechaj dyl. Ja to mela taky, ale u me se to nastesti hnulo cca na tri.
Holky, drzim palce ![]()
@Lakyna no to bych byla nejradši, kdyby se to třeba v noci rozjelo. ale už je mi to i celkem jedno, jeslti přirozeně, nebo ta vyvolávačka. hloavně, aby to bylo rychlý kurník. nepotřebuju to za 3 hodiny, ale nechci tam být 3 dny..
@Bauerkaa Neboj, já byla zamčená na sto západů, ráno zavedli tabletku, v jednu prdli vodu a ve čtyři se malá narodila.. Takže žádný dva dny ![]()
@zoubky tak se natlakuj burcakem
, ja kdyz nic, tak v nedeli tu mame detskej bazar, na kterej se moc tesim, tak se uklidnuju tim, ze ho treba jeste stihnu. Jinak jsem z toho cekani na prasky.
dneska se ale neco deje, ale vypada to na poslicky
, neprijdu si teda jako zkusena druhorodicka.