Porodní asistentka - studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Neřeš školu, jak říká náš primář, i z dobré školy může vyjít špatný doktor a z horší školy lepší
Vždycky to bude záležet je na tobě, jedna věc je, jaké znalosti po tobě bude chtít škola, druhá je ta, jaké znalosti se budeš ty sama ochotna se naučit navíc, pro svůj lepší pocit, lepší uplatnění, rozšíření vědomostí ![]()
Znám spoustu doktorů, kteří mají vystudovanou vychvalovanou UK, a nešla bych si k nim ani pro kapky do ucha, takže asi tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky najde se mezi Váni nějaká studentka kombinovaného studia na UPOLu??? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chocholka píše:
Lili,
já když jsem šla po střední zdrávce na vyšší odbornou školu-dětská sestra,hlásily se tam i holky z jiných oborů a škol.
Např. chemická škola,zemědělka,švadlena,rodinka a tak.
Vše se učilo od základů,takže se neboj a zkus to.Lepší to zkusit teď než být pak v práci nešťastná.
Rodinka? To ještě existuje, tento obor má moje prababi a babi říkala, že za ní tento obor už nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, moc prosím o informaci kdo jste studoval ci studujete na PA(nejlepe Pardubice, ale i kdekoli jinde) jak vypada rozvrh hodin u prezencniho studia.Jen pro predstavu.Vim, ze je to pokazde jinak, ale ja nemam vubec zadnou predstavu. Prosim byla byste nektera ochotna mi ukazat nejaky vzor rozvrhurozvrhu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sevila píše:
Ahoj všem, moc prosím o informaci kdo jste studoval ci studujete na PA(nejlepe Pardubice, ale i kdekoli jinde) jak vypada rozvrh hodin u prezencniho studia.Jen pro predstavu.Vim, ze je to pokazde jinak, ale ja nemam vubec zadnou predstavu. Prosim byla byste nektera ochotna mi ukazat nejaky vzor rozvrhurozvrhu?
@Sevila píše:
Ahoj všem, moc prosím o informaci kdo jste studoval ci studujete na PA(nejlepe Pardubice, ale i kdekoli jinde) jak vypada rozvrh hodin u prezencniho studia.Jen pro predstavu.Vim, ze je to pokazde jinak, ale ja nemam vubec zadnou predstavu. Prosim byla byste nektera ochotna mi ukazat nejaky vzor rozvrhurozvrhu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtela bych se optat, proc nestudovat porodni asistentku v Pardubicich. Ja jsem tam byla prave prijata. Davala jsem si na PA pouze jednu prihlasku a to prave do Pardubic. Je mi jasne, ze Masarykova univerzita v Brne by byla lepsi volba, ale rada bych vedela, proc do Pardubic urcite ne. Budu vdecna za jakekoliv informace. Dekuji