Porodní asistentky - studoval někdo v Pardubicích ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Porodní asistentky - studoval tu prosim někdo v Pardubicich ?
Ahoj. Zajímá mne názor na studium, odkoupim materiály
, studijní..diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
studovala jsem sice obor Všeobecná sestra, ale nějaký info od porodek vím
setkávali jsem se s nimi na společných předmětech apod.
Mají to hodně náročné v tom, že za dobu těch 3 let musís asistovat u 40 porodů ( ne jen očumovat, ale vyloženě vést fyziologicky porod) nebylo by to asi tak hrozný, ale ke každému porodu potřebuješ souhlas rodičky a jaká rodičky se nechá dobrovolně odrodit studentem že? ???? ještě být ve správném čase na správném místě atd atd.
Jinak výuka hrozná. Jsi ve škole od 8 ráno do 19h večer a to pondělí až pátek. Povinná docházka jak na cvičení tak na přednášky. Neplacená praxe přes celé prázdniny ![]()
Je to masakr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hedvikaaa píše:
Ahoj,
studovala jsem sice obor Všeobecná sestra, ale nějaký info od porodek vímsetkávali jsem se s nimi na společných předmětech apod.
Mají to hodně náročné v tom, že za dobu těch 3 let musís asistovat u 40 porodů ( ne jen očumovat, ale vyloženě vést fyziologicky porod) nebylo by to asi tak hrozný, ale ke každému porodu potřebuješ souhlas rodičky a jaká rodičky se nechá dobrovolně odrodit studentem že? ???? ještě být ve správném čase na správném místě atd atd.
Jinak výuka hrozná. Jsi ve škole od 8 ráno do 19h večer a to pondělí až pátek. Povinná docházka jak na cvičení tak na přednášky. Neplacená praxe přes celé prázdniny
Je to masakr
Díky za reakci
. Mohu se ještě optat na prijimacky? Klidně SZ ;+). Dekuju
(navic si myslím, ze v Čechách porod vede spis lekar?) Pokud byly nějaké předměty společne, a chceš–li, koupim dobré záznamy z výuky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit