Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky nevíte některá jestli v porodnici v ústí nad orlicí dělají císařský řez když je mimi koncempánevním a ve kterém týdnu,děkuji.. ![]()
zdravím:)
ano dělají,mě ho dělali akutně v necelém 32tt prcek byl malej a ještě koncem pánevním.já zůstala na odd.gynekologie a malej jel do HK na nedonošence.PRoč se ptáš?něco ti hrozí?:_)
Bohužel český porodnice dělají císaře při KP zcela automaticky. A že by někde císaře nedělali, o tom jsem neslyšela.
Erian píše:
Bohužel český porodnice dělají císaře při KP zcela automaticky. A že by někde císaře nedělali, o tom jsem neslyšela.
Myslím, že to tak není. Třeba v Brně u Milosrdných bratří se snaží i při konci pánevním o přirozený porod.
Erian píše:
Opravdu to tak není. Se mnou v porodnici ležela paní, která měla prcka KP a nikde jí nechtěli na její žádost udělat SC. Našla si až Fakultku v Ově, kde to nebyl problém. Přitom do Ovy to měla cca 50km a v jejím okolí jí SC odmítli udělat, že se budou pokoušet o přirozený porod. Jenže ona měla strach!!
Ahoj hrozí mi císařský řez protože je mimi pořád koncem pánevním,teď jsem ve 37.týdnu a myslím že už se neotočí,tak jsem chtěla vědět jak to funguje v ústí abych věděla jestli mám jít rodit tam.moc děkuju za odpověď. ![]()
kačka:jako pokud je mimču už takle větší tak možný by to tam šlo klasicky to nevím
přeju hodně zdaru ať se mimis ještě otočí ![]()