Předčasný porod

46
7.9.10 17:28

předčasný porod

v jakém týdnu se dá porodit aby miminko mohlo v pořádku peřežít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35415
7.9.10 17:34

Hranice v CR je 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
7.9.10 17:44

já jsem porodila v 29t.t. zdravou holčičku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
7.9.10 17:45

ale na žádost rodičů a pokud se má dítě k světu zachranují i v nedokončeném 24tt.Ale od 24tt musí lékař udělat včše pro to ,aby dítě uachránil.
Ale jestli se nemýlím v Japonsku mají hranici viability na 21tt.A někde pro změnu až na 28tt.

Jinak může být dítě narozené v 24tt bez následků a dítě ve 30tt s následky,vždy záleží na okolnostech průběhu porodu a taky místě ,kde rodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.9.10 17:53

děkuji jen mě to zajímá jsem ve 22.tt a asi mě přepadla jen nějaká deprese co kdyby :-) ale stejně děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
7.9.10 18:46

Jen tak mimochodem, hranici v Turecku pro záchranu nedonošence nevíte???Budu tam evidentně pobývat od 23+6 do 24+6tt, tak jen abych věděla…Ačkoli na tyhle hrůzostrašnosti raději nemyslím.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
7.9.10 21:58
Bongiorno18 píše:
Jen tak mimochodem, hranici v Turecku pro záchranu nedonošence nevíte???Budu tam evidentně pobývat od 23+6 do 24+6tt, tak jen abych věděla…Ačkoli na tyhle hrůzostrašnosti raději nemyslím.. :roll:

no hranici nevím, ale zjisti si, jestli budeš mít pojištění léčebných výloh. my když jsme letěli na konci června, tak se mi pojištění na lékařské ošetření v souvislosti s těhitenstvím vztahovalo do 24+0. ale jinak jsem se tam taky ptala delegátky co a jak a ona mě uklidňovala, že lékařská péče tam je opravdu dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.8.25 09:22

Zdravím. Prosím vás, ve čtvrtek mi na kontrole vyděšený gynekolog řekl, že mám krátký čípek a že můžu do 2 týdnů porodit. Jsem momentálně ve 28 tt. Byla jsem hospitalizována do nemocnice, kde mi udělali veškerá vyšetření včetně sledování dělohy a kontrakcí a úniku plodové vody. Jediné, co potvrdili, byl zkrácený čípek, ale děloha mi pracovala normálně, plodová voda nebyla, takže mě poslali domů. Od včera večer mám hrozné bolesti břicha, zad a křeče jak při menstruaci. Ať si lehnu jakkoliv, tak to neskutečně bolí. Četla jsem si nějaké rozdíly mezi tím, jak jsou cítit poslíčci a jak pravé kontrakce, ale zajímá mě osobní zkušenost. A pokud to jsou poslíčci, jak blízký to značí příchod porodu? V úterý jdu každopádně opět na kontrolu, tak pořádně uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí