Otevřená na ... cm?

12
6.9.10 11:50

Otevřená na ... cm?

Zdravím!

Dokážete někdo, vysvětlit, jak je to s tím otevíráním na 10? Protože 10 palců vypadá jinak než 10 cm. Může být někdo třeba na 12 než zajde branka? Přece ne všechny jsou stejné… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
6.9.10 11:57
miobi píše:
Zdravím!Dokážete někdo, vysvětlit, jak je to s tím otevíráním na 10? Protože 10 palců vypadá jinak než 10 cm. Může být někdo třeba na 12 než zajde branka? Přece ne všechny jsou stejné… :?:

to se nepocita nap alce,ale prsty ne??a prst je cca 1cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.9.10 12:00

Myslela jsem prsty, ale když si dám obě dlaně vedle sebe, vypadá to jinak než 10 cm. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
6.9.10 12:01
miobi píše:
Myslela jsem prsty, ale když si dám obě dlaně vedle sebe, vypadá to jinak než 10 cm. :lol:

no to asno,ale takhle to neber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.10 12:06

No, počítá se to tak, že nejrřív jsi uzavřená, pak na špičku prstu, na prst těsně, pak prst volně - to už někdo bere jako 2 cm, pak už se to počítá na cm, ale né jako že dáváš vedle sebe stále prsty, ale že ukazovák a prostředníček se od sebe oddaluje a opravdu jako kdyby jsi měla pravítko. Pak to jde takhle do 8mi cm, 9cm se říká lem a 10 už v podstatě není, to je zacházející branka.

• Citovat
  • Upravit
12
6.9.10 12:06

Takže 10 cm. To mi přijde strašně málo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
6.9.10 12:07

Rika se 10 prstu, pac pravitkem to tezko zmerej :mrgreen: A deti maji hlavicky prumer 10 cm. Kdyz min nebo vic, doktor o tom vi z utz. A oni poznaj i podle hmatu, jestli je branka zasla, ne jenom podle „prstu“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.9.10 12:11

A může někomu branka zajít až při vice cm? Víte co, já si to nedovedu představit, když každá jsme jiná, jak můžeme být všechny stejně otevřený. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
6.9.10 12:13
miobi píše:
A může někomu branka zajít až při vice cm? Víte co, já si to nedovedu představit, když každá jsme jiná, jak můžeme být všechny stejně otevřený. :lol:

to je ale odhad.ne presne na milimetry 10cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky