Jak vyvolat porod??

1769
31.8.10 19:30

jak vyvolat porod??

ahoj holky, chtela jsem se zeptat jestli nevite jak pomoct prckovi aby semu uz chtelo ven?? jsme moc veliky a doktorka mi dnes rekla ze jak do 14dnu neporodim tak me ceka cisar a to ja nechci :cry: tak bych to chtela malymu aspon nak BEZPECNE zkusit pomoct :-) dnes jsem zacala pit cajik z maliniku ale co dal nevim :nevim: pinda neni jeste ani dole a pekne se drzi na hore, se mu asi u mamky libi :-) tak dekuji za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2957
31.8.10 20:02

Tak já jen z doslechu: prý pomáhá styk s partnerem, nebo naložit do auta podrncat po nějakých horších cestách, ale nemůžu říct, jestli to opravdu pomůže, ale slyšela jsem to od babičky, tak třeba na tom něco bude… držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.8.10 20:04

Jo já piju maliník,sex,masáž bradavek a vůbec nic :pocitac: A to mě jinak čeká v pátek nástup do nem.Břicho mám nahoře,zátku mám taky,zavřená jsem co víc si přát :cert: Už první se ze mě nechtělo skončila jsem na akut.císaři po vyvolání takže ted bych nerada.Každá máme jiný tělo.Jinač držím palce,aby ti to vyšlo :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.8.10 20:17

ahojky,
asi před dvěma měsíci to tu řešily holky.
https://www.emimino.cz/…porod-45045/
držíme palečky aby to brzy vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
31.8.10 20:55

Teda ty doktoři už taky nevědí co by. Velikost dítěte není důvod k vyvolání porodu a už vůbec ne k císaři. Taky jsem měla veliký dítě a rodila přirozeně, navíc ty jejich odhady se seknou až o půl kila, ale stejně valej těhulkám klíny do hlavy :roll:

No, k těm radám - vybíhat schody, trsat, vydrhnout na čtyřech podlahu, umýt okna, zasexovat, horkou vanu a dvě decky vína, případně klystýr či kořeněný nápoj nebo ricinový koktejl. Ale před termínem toho asi moc nezmůžeš, to spíš kolem nebo až po.
No, drž se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
31.8.10 20:56

Hele jestli mimi neni pripravene, tak at budes delat co chces, tak mylsim, ze porod stejne nevyvolas.
No me to ke konci uz take stvalo a hlavne jsem nechtela prenaset. Termin jsme mela ve ctvrtek - takze v sobotu jsem udelala totalni uklid celeho bytu, ale fakt od podlah az po okna - vecer jsem totalne padla, ale nic. No a v nedeli jsme se s manzelem milovali (bylo to kolem pulnoci) no a v pondeli v 3:00 rano me zacalo pobolivat bricho a v 5:35 se maly narodil, ale jeslti z toho neco pomohlo nebo to byla schoda nahod fakt netusim :-)
Tak budu drzet palce, aby se mimi umoudrilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
31.8.10 21:02

Nemyslím si, že by to šlo ovlivnit. I když samozřejmě už jsem slyšela, že té a té pomohl pohlavní styk, té umýt okna atp. Mně třeba pomohla jízda po dlažebních kostkách na Letné :mrgreen: .

To že miminko není ještě sestouplé, nic neznamená. Já neměla ani při jednom porodu „břicho dole“ při příjmu v porodnici - a to jsem podruhé porodila 2h od přijetí ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
31.8.10 22:10

Rada prakticky neexistuje, porod určuje dítě.
Zní to tvrdě, ale je to tak - mám to ozkoušené :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
31.8.10 22:21

Nechci strašit, byl to můj případ, takže tebe se to týkat vůbec nemusí a určitě nebude.

Domi: vůbec to není pravda, já bych neporodila ani kdybych se rozkrájela. Měla jsem zánět na děloze o kterém doktoři nevěděli (samo ani já). Malý byl pořád nahoře, vyvolávačka, kontrakce po minutě, neotvírala jsem se, malý nesestupoval, akutní císař a až při něm zjistili ten zánět. Napsala jsem o svém porodu deníček, tak kdo chce může si ho přečíst. Tohle bych opravdu nikomu nepřála.

Takže držím palečky, abys rychle a hladce brzo porodila.

Jinak kamarádce pomohlo stěhování pokojíku a máma prý začala rodit když seskočila z Avie a tak jsem prý druhý den přišla na svět. Pak ten výšlap schodů - o tom jsem také jen slyšela, ale asi tomu možná pomůže jakákoli větší námaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
31.8.10 22:44

Já piju maliník už od 36tt, sexujem, dávám si horkou vanu, drhnu podlahu na čtyřek a výsledek? Nic. Malej je nahoře, a já zabetonovaná. Když se miminku nechce, tak s tím nic moc nezmůžeš :nevim: Přeju hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
31.8.10 23:00

kromě toho co tu bylo řečeno, tak ještě pálivý jídlo. A kamarádka říkala, že na předporodním kurzu jedna holka doporučovala nějakou bylinu. Bylo to myslím na Š, ale co to bylo už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
31.8.10 23:03

tak jsem pohledala a byl to asi sporýš lékařský
 https://www.emimino.cz/…porodu-3616/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
1.9.10 08:37

Pila jsem maliník a po večerech svařák - svařit vodu s hřebíčkem, skořicí a zázvorem, pak přilít víno, nechat přejít varem, případně osladit a popíjet. Fyzická aktivita, stimulace bradavek, intenzivně myslet na miminko, aby sestoupilo - podívat se mu do očí a poprosit ho, aby vykouklo na svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
1.9.10 08:56

ahoj holky, moc dekuji za rady. dnes se do toho pustim a neco zkusime :-) a nebojte od vcera malyho (velkyho :-) )premlouvam aby uz vylez, jak je tady krasne, jak ma krasnej pokojik atd. atd. a ne jemu se libi v brichu :-) no jo zejtra mame dalsi kontrolu tak treba mi rekne neco pozitivniho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
1.9.10 08:57

LASICKA: a tahle kombinace ti pomohla? si rikam ze kdyz budu pit ten svarak tak aby to na me neprislo a pak v nemocnici ze me neudelali nakou alkoholicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí