Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, mám dotaz ohledně tý hnědý čáry na břiše, co se udělá v těhu.Kdy zmizí?Jsem 4 měsíce od porodu, v pase už mám zase svých 60cm, ale ta hnědá čáre je furt stejná, zmizí vůbec někdy?Nějak si nedokážu představit se svlíknout do plavek a jít si zaplavat.Mám to něčím mazat?
Mizí docela dlouho. Malý měl nedávno dva roky a ještě ji mám trošičku vidět…Kámoška, která nemá ještě děti mi ji zaviděla
![]()
Nedokážu přesně říci, kdy zmizela, ale zmizela
.Nemazala jsem ničím speciálním.
Podle předpovědi to vypadá, že plavky hned tak neoblečeš, jedině, že by jsi vyrazila do bazénu. ![]()
ahoj,nevím přesně za jak dlouho zmizí,ale zmizí neboj,malá se narodila v dubnu a v létě už jsem lítala v plavkách bez čárky ![]()
Mám Issabell už 2 děti a čára mi už od dcery nezmizela úplně, jen vybledla.
Tedˇ mám 9 měsíčního kloučka a ta čára vypadá jako duch, jen trochu je tam vidět.
Možná Ti zmizí, nevím jak mě. ![]()
jj mizi dlouho,mala ma pres dva roky a dole je jeste trosku videt-nebo spise takovy hnedy stin..
Já ji mám i netěhotná (i před těhotenstvím), takže mi jen zbledla. Zkus peeling, kupodivu to může docela pomoct.
Ahoj, po prvním mi mizela dlouho. Snažila jsem se jí pokaždé jakoby víc umýt a šlo to. Ale po druhém se mi snad už ani neudělala. Tak klídek ona zmizí
![]()
MIzela celkem dlouho, taky jsem ji jakoby vic drhla hubkou a zmizela. Neboj a bud rada za tvyh 60 v pase. ![]()
Ahoj…tak já rodila v únoru a teď už ji tam skoro nevidím, když se zadívám z mého pohledu tak ji tam vidím,ale jen takový stín…když se někdo dívá z větší dálky nebo já v zrcadle tak už ji vůbec nevidím… a je to asi trošku tím že jsem se přes léto opálila… takže šup do plavek a na bazén ![]()
ahoj, mě zmizla tak 2 měsíce po porodu a zůstal černý pupík - ale při mytí ta kůže šla ošoupat, tak bych zkusila peeling ![]()
vendy111 píše:
Holky a kdy se tmavá čára začne objevovat v těhotenství?
to byme taky zajimalo pac me se zadnou nemam a to jsem v 8m ![]()
barca.hrosik píše:vendy111 píše:to byme taky zajimalo pac me se zadnou nemam a to jsem v 8m
Holky a kdy se tmavá čára začne objevovat v těhotenství?
já v 7m a zatím taky nic..