Jaký byl Váš druhý porod?

5548
26.8.10 15:48

Jaký byl Váš druhý porod?

Říká se,že druhý porod je rychlejší a méně bolestivější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
26.8.10 15:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym185
26.8.10 15:54

Ahoj,jestli to je pravda,opravdu nevim.Ale vim,ze ja mela ze tri porodu prave ten druhy nejlepsi.
Bolesti,priprava,porod ditete,siti to vse za 50minut :palec: .

• Citovat
  • Upravit
lesko
26.8.10 16:31

Ahoj,jsem ve 36+5tt a taky jsem zvědavá jaký bude můj druhý porod. První byl vyvolaný a dlouhý. Teď budu rodit po osmi letech, tak uvidíme. :-D

• Citovat
  • Upravit
5548
26.8.10 16:50

Tak já rodila kluka v rocce 2008 a byl to docela mazec.Museli mi píchnout plodovou vodu a vůbec jsem se neotvírala.Začalo to někdy okolo 16.00hod a malej se narodil druhý den v 6.05 :roll: Tak doufám,že druhý bude rychlejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
26.8.10 16:55

Ahojky - první porod jsem měla vyvolávaný ve 41+1, kontrakce začaly cca ve 12hodin, Maty se narodil 20:21. Druhý porod jsem měla vyvolávaný taky (v sobotu večer mi odtekla voda a do pondělního rána se neobjevily kontrakce) - první bolesti mezi 9:30 a 9:45, Berenika se narodila v 11:05.
Těžko říct, jestli byly bolesti horší - byly „oxytocinové“ jako u Matyho. Ale aspoň to bylo superrychlé a bez nástřihu (pár stehů jsem měla kvůli natržení). Když to shrnu, tak druhý porod byl jednoznačně lehčí. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5548
26.8.10 16:58

Mě kupodivu nástřih nevadil akorád i když jsem byla v pořádku jsem krvácela 6 týdnů což moc příjemné nebylo :-( Jinak já roddila 41+4..Za týden jsem byla objednaná na vyvolávačku,ale autobus do Brandýsa to zařídil ještě ten den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
26.8.10 17:11

Tak nevím nevím, ale kolem mě jsou spíš druhý porody horší i já to tak měla.
Oba jsem teda měla docela rychlý, spontánní, žádná vyvolávačka, u prvního jsem jela do porodnice s prasklou vodou, od příjmu jsem porodila do třech hodin.
U druhýho mě praskli vodu až tam, od příjmu jsem porodila do čtyř hodin, ale ty kontrakce - ta bolest, jsem myslela, že bolestí polezu po zdi, šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
26.8.10 18:02

Tak já naštěstí měla všechny porody rychlý u prvního mi píchli provokačku ve čvtrtek ve dvě odpoledne s tím že porodím nejdřív v pátek a porodila jsem ještě ten večer v šest po dvou letech u dcery mi praskla voda v půl druhé ráno bolesti jsem měla po20-15 mim až do půl šesté pak se to zrychlilo a ve třištvrtě na šest ráno byla malá na světě a u té mé poslední jsem rodila po deseti letech mi píchli v půl čtvrté odpol.vodu taky skoro žádné bolesti a kolem půl šesté se to zrychlilo a opětně ve třištvtě na šest byla na světě :-) takže aspoň podle mě každý další porod větší pohoda takže už se těším na unor až se mi narodí další mimi :-) takže neboj bude to pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
26.8.10 18:02

Já měla první porod opravdu šílený a dlouhý,ale ten druhý už byl rychlejší,to rozhodně.I méně bolestivější a byla jsem i v pohodě.Sedla jsem si,lehla atd. :kytka: Ale u mě ten 1.porod zkomplikovala PA,takže to bylo hodně drsné.A střídala se mi směna :cert: U druhého už jsem měla super personál,ikdyž tam teda sekundovala ta stejná,jako u prvního.Ale už jsem si ji,co by druhorodička,nepřipustila k tělu. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.10 18:54

já si myslím že je to natolik individuální.. stejně má každý jinou zkušenost a porodit musíme když jsme počaly.. já jsem na to taky dost zvědavá a raději to nezkoumám a uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.10 18:57
stofi píše:
Tak nevím nevím, ale kolem mě jsou spíš druhý porody horší i já to tak měla.
Oba jsem teda měla docela rychlý, spontánní, žádná vyvolávačka, u prvního jsem jela do porodnice s prasklou vodou, od příjmu jsem porodila do třech hodin.
U druhýho mě praskli vodu až tam, od příjmu jsem porodila do čtyř hodin, ale ty kontrakce - ta bolest, jsem myslela, že bolestí polezu po zdi, šílený…

kdyby to bylo 4hodiny tak vydržím snad cokoliv za rychlý porod.. ten můj dlouhý totiž malému způsobil velké potíže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
26.8.10 19:06

První porod začal odtokem plodovky, hned začaly kontrakce do zad - šílený. Do sedmi hodin byl syn na světě. Za dva roky druhej porod, kontrakce spíš jako MS bolesti, v porodnici mi pustili vodu a pak se to teda dooosti přiostřilo, ale celkově do 4 hodin byl venku. No a teď každým dnem čekám, kdy porodím a doufám, že to horší než u kluků nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
26.8.10 19:26

Já měla druhý nejpomalejší, vyvolávaný a taky nejbolestivější, takže asi nepotěším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
26.8.10 19:45

První,dlouhý těžký.....potrhaná venku,vevnitř…fuj
Druhý,pohoda asi 7 hodin…žádný šití…krása
Třetí,asi 5 hodin.....kapačky,injekce…vyhnat ho co nejdřív,jedna velká kontrakce…žádný šití.....ale nejhorší…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100