38týden

1888
23.8.10 11:17

38týden

Ahojky holky jsem v 38týdnu těhotenství a chtěla bych si s někýn pokecat kdo je taky tak.Už bych chtěla rodit a příznaky žádné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1039
23.8.10 11:39

Ahoj, to jsem ráda, že se objevila diskuse :lol:
Já jsem 37tt.
Včera jsem myslela, že už pojedeme ale dnes je mi dobře a rodit se teda určitě zatím nebude.
Už bych toho drobečka taky chtěla mít v náručí. Je to strašně dlouhý.
Ještě že se alespoň ochladilo, to vedro včera jsem fakt špatně rozdýchávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.8.10 12:06

Ahojky,

já zítra 38tt a ráno nástup do porodnice. Mám plánovaného císaře na středu. Tak už se těším, až budu držet svoji holčičku v náručí. :srdce: :-D

U mě se prý ani zdaleka k porodu neschyluje a taky mám ostatní zdravotní problémy, proto ten císař. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
23.8.10 12:10

Ahojky,
zítra jsem 38t a už mám toho také dost.
Nejdříve jsem musela od 33t ležet do 36t - strašný!
No a teď se nic neděje…vyzkoušela jsem už všechny babský rady, popíjím zázvorový čaj a nic.
Dnes trochu cítím břicho-spodek, tak jako, že o něm vím.....tak doufám, že by se mohlo něco vyvinout… :lol: V noci nespím, dnes jsem šla ve 4.30 se nasnídat…hrůza
Kdy máš termín???Já 7.9.
Jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
23.8.10 12:13

habebe tak to jsme úplně stejně, musím přiznat, že to toho císaře závidím.....šlam bych hned dnes, kdyby to šlo.....pokud se můžu zeptat, jaké máš problémy?Z jakého důvodu ti ho naplánovali docela brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.8.10 12:20
habebe píše:
Ahojky,

já zítra 38tt a ráno nástup do porodnice. Mám plánovaného císaře na středu. Tak už se těším, až budu držet svoji holčičku v náručí. :srdce: :-D

U mě se prý ani zdaleka k porodu neschyluje a taky mám ostatní zdravotní problémy, proto ten císař. :think:

Ahoj, já jdu v pátek na kontrolu a jsem zvědavá co se dozvím. Můj dr. si myslí, že nejsem kvůli malé pánvi schopná normálně porodit a kromě toho jsem měla před 2,5lety už prvního císaře.
Dala bych všechno za to aby to byl také plánovaný císař.
Jinak mám nástu do porodnice nejpozději týden před termínem kvůli jizvě. Doufám jen že mě tam nenechají třeba 14dní ležet a čekat.
Jinak já teda cítím už asi 3dny jakoby menstruační bolesti a zdá se mi, že mi břicho spadlo dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
23.8.10 12:21

ahojky, ja jsem 37+2 dneska, noc jsem mela silenou, krizovy bolesti a ted jako kdyz utne, akorat mam naruzovely vytok s krvavejma zilkama (zatka?) tak snad se bude neco dit :potlesk: ptz uz toho zacinam mit dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.8.10 12:34
lenholka píše:
ahojky, ja jsem 37+2 dneska, noc jsem mela silenou, krizovy bolesti a ted jako kdyz utne, akorat mam naruzovely vytok s krvavejma zilkama (zatka?) tak snad se bude neco dit :potlesk: ptz uz toho zacinam mit dost :)

:potlesk: :pankac: Tady to už začíná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
23.8.10 12:39

Ahoj holky, nejsem už sice těhu, ale chtěla bych příští rok zapadnout. Jinak bych typla že lenholce se solidně začíná rozjíždět porod. Přeju všem rychlý a bezbolestný porod a hodně zdravíčka Vám i vaším miminkám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.10 12:39
Závidím moc moc to je zátka :mrgreen: Prý může odejít nějaký dny před porodem a nebo začít rodit hned :potlesk: Držím :palec:
lenholka píše:
ahojky, ja jsem 37+2 dneska, noc jsem mela silenou, krizovy bolesti a ted jako kdyz utne, akorat mam naruzovely vytok s krvavejma zilkama (zatka?) tak snad se bude neco dit :potlesk: ptz uz toho zacinam mit dost :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.10 12:40
Díky moc a tobě hodně štěstí at se povede hned na poprvé :palec:
LadyRebeka píše:
Ahoj holky, nejsem už sice těhu, ale chtěla bych příští rok zapadnout. Jinak bych typla že lenholce se solidně začíná rozjíždět porod. Přeju všem rychlý a bezbolestný porod a hodně zdravíčka Vám i vaším miminkám. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.8.10 12:43

Jani - já měla císaře už před 3 lety. A docela mě bolela jizva, když se malá pohnula. Taky mám docela dost otoky a beru dopegyt 3× denně na vysoký tlak. Do toho prý mám nezralé hrdlo, břicho pořád nahoře a k porodu ani náznak. Tak doktor říkal, že je zbytečný tam malou držet. :palec: Já jsem taky ráda, že jdu císařem a plánovaným, takže snad bude vše v klídku a pohodě bez komplikací. :palec:

Haňule - já občas taky cítím tlak a bolest v podbříšku. Ale tím, že mám břicho pořád vysoko a k porodu nic nenasvědčuje, je to asi tím, jak se tam malá vrtí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.10 12:46

Haňule1

Taky jsem rodila císařem pomalu před třemi rokama.V pátek jsem byla u doktora a ten povídal,že se rodit ještě nechystám :pocitac: Já mám všechno zátku,břicho nahoře a posli jsem měla naposled tak před 14dnima a to jsem pořád zavřená a mimi vysoko se z toho :poblion: Něco mluvil,že pujdu 3do nem.tak mě zblbnul,že jsem se uplně zapoměla zeptat co a jak.Jdu v pátek zas na kontrolu musím se zeptat.Třeba jsem četla,že po císaři měří jizvu a mě nic.Přála bych si rodit normálně a když by měl přijít císař tak bych chtěla jen jak ti umrtví spodek nechci celkovou narkozu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.8.10 12:47
habebe píše:
Jani - já měla císaře už před 3 lety. A docela mě bolela jizva, když se malá pohnula. Taky mám docela dost otoky a beru dopegyt 3× denně na vysoký tlak. Do toho prý mám nezralé hrdlo, břicho pořád nahoře a k porodu ani náznak. Tak doktor říkal, že je zbytečný tam malou držet. :palec: Já jsem taky ráda, že jdu císařem a plánovaným, takže snad bude vše v klídku a pohodě bez komplikací. :palec:Haňule - já občas taky cítím tlak a bolest v podbříšku. Ale tím, že mám břicho pořád vysoko a k porodu nic nenasvědčuje, je to asi tím, jak se tam malá vrtí :-D

Tak jsem si říkala jak je mi dnes dobře a ono to zase bude jinak.
Už pár dní kdykoli něco sním tak mě to hned žene na velkou :oops:
Břicho mám teď zase jako kamen a bolí a bolí. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
23.8.10 12:50

Haňule - tiše závidím …co jsi dělala včera, než začly ty bolesti????Poraď… :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí