38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
26.8.10 20:16

Holky já mám čím dál větší pocit, že malý mi vypadne.
Jsem zvědavá co se zítra na ko dozvím..

Dušičko já až budu u dr.na ko tak Tvůj manžílek už bude mít mimi v náručí a Ty to budeš mít za sebou :lol:
Budu na Tebe moc myslet a jsem zvědavá co budete mít.
Já mám ale u Tebe pořád v hlavě, že budeš mít chlapečka… No ale já se většinou netrefím, tak se necháme překvapit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
26.8.10 21:08

HOlky třeba Vám z toho juchání praskne voda. Dušičko myslím na tebe, ozvi se co máte. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.8.10 21:36

Tak kdo bude další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
26.8.10 22:00

ja mam takovej nejakej divnej pocit, nevim jak to mam vysvetlit :think:
ale mozna jsem jenom utahana… tak to jdu dneska zabalit

mejte seeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.8.10 22:05

Budeš rodit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
26.8.10 22:44
lenholka píše:
ja mam takovej nejakej divnej pocit, nevim jak to mam vysvetlit :think:
ale mozna jsem jenom utahana… tak to jdu dneska zabalitmejte seeee

Jo tak takhle se mi 4.července ve 23:30 udělalo nějak divně, tak jsem si řekla, že jsem se přetahla a šla to zabořit a 0:20 přišla první kontrakce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
27.8.10 07:12

Dobre rano :mrgreen:
me se u ty nasi mamky nejak dobre spi:))
mala se mi zase natlacila o neco niz, no ted uz to snad ani niz nejde:o)
a mame u nas rano s poslikama chjoo

AALisek: o tobe se mi dneska zdalo :)) ze jsi nam napsala ze ti prdla voda…tak jak?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.8.10 12:24

Ahoj holky,
jsem po kontrole. Malý má 3kg, mám CS4 a na porod to prý nevypadá.
Je mi ale od půlnoci hrozně zle. Chce se mi zvracet a strašně mě bolí břicho.
V čekárně u dr jsem myslela že umřu.
Nemohla jsem sedět, stát nic… …
Já už se asi zblázním jestli nebudu okamžitě rodit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.8.10 12:25

lenholka

Tak to si mě potěšila,ale bohužel nic :cert: Byla jsem u doktora pořád zavřená Cs1 jen malý prý pomalu sestupuje.Když neporodím ve čtvrtek naposled do poradny a tam se bude volat se špitálem jestli nástup v pátek nebo pondělí možná i o víkendu :pocitac: Holky já tak nechci vyvolávat už jednou mi to stačilo :cert: :cert: Jak tomu prckovi domluvit,aby vyšel ven :think: dnes mi poprvé měřil jizvu a tu mám dobrou takže můžu rodit normálně jestli se mi tam zas nesekne.Mám takovou smůlu :zed: :zed: Jsem ted uplně neštástná :nevim: A jak ty co posli nejsou to už kontrakce? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.8.10 12:27

Haňule1

Tak s toho si nic nedělej jsme na tom stejně rodit se taky nechystám :cert: A co ti řekl doktor na ty příznaky?Mě čeká špitál jestli do čtvrtka neporodím :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.8.10 12:28

DUŠIČKA už to má za sebou holka se má.Má mimíska u sebe :srdce: Doufám,že vše dobře dopadlo a brzy se nám ozve jaký to bylo.Myslím na ni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.8.10 12:33
AAlisek píše:
Tak s toho si nic nedělej jsme na tom stejně rodit se taky nechystám :cert: A co ti řekl doktor na ty příznaky?Mě čeká špitál jestli do čtvrtka neporodím :cert: :pocitac:

Řekl mi, že když se malý narodí tak se vůbec nic už neděje. Je hotovej, váhu má taky parádní. Začínám 38tt.
Pak mi dělal UTZ a říkal, že si myslí, že zatím rodit nebudu ale to řekl mojí kamarádce ráno taky a ten den v 15h byla malá na světě.
Nevím co přez ten UTZ vidí ale jestli vidí to, že se neotvírám tak to jsem se s Matýskem neotvírala taky a rodila…
Mám křížový bolesti ale bolí to pořád v jednom kuse. Nic co by přestávalo a bylo pravidelný…
Achych ouvej…

Aalisku kolik máš Ty do termínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.8.10 12:41

Haňule1

Ty křížový bolesti jsou hnus nevím proč k tomu taky patří :cert: :pocitac: Mě teda vůbec ult.nedělal od 32týdne takže nevím já chodím na monitor a pak vyšetřuje vnitřně.Už jsem četla hodně příspěvků,že holky byli ráno u doktora ten říkal,že porodu nic nenasvědčuje a třeba ten den nebo do dvou dnů porodili.Já mám podle měsíčku 30.8.podle ultrazvuku 6.9.a tím on se řídí.Do průkazky mi napsali 38+4tt.Člověk se tak na to těhotenství těšil a ted už chce,aby to měl za sebou a ono pořád nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.8.10 12:52

To jo, já už bych fakt rodila až bych brečela.
Mě dělá UTZ každou kontrolu a zase mě vůbec neprohlíží vnitřně ani my zatím nedělal ty „pásy přes břicho“ to vůbec neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
27.8.10 12:53

ahojky holky,
koukam, ze uz jste z toho taky pekne otraveny..
rano to vypadalo, ze se budou zase hlasit krizovy bolesti, ale nakonec se to nerozjelo, obcas me jenom poboliva bricho jako pri menzes tkz zadna zmena

ja uz premyslim, ze prubnu masaz bradavek a zitra asi zneuziju manzela a uvidime :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí