38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
24.8.10 19:08
Přidávám se :pankac: Držím moc palečky :hug: První mimi v naší skupince :potlesk:
Haňule1 píše:
habebe píše:
Ahojky,

já zítra 38tt a ráno nástup do porodnice. Mám plánovaného císaře na středu. Tak už se těším, až budu držet svoji holčičku v náručí. :srdce: :-D

U mě se prý ani zdaleka k porodu neschyluje a taky mám ostatní zdravotní problémy, proto ten císař. :think:
Ahoj, jestli ještě nakukuješ tak zítra držíme všechny palce ať vše dobře dopadne :kytka:
Moc se těšíme na zprávu o prvním miminku :potlesk: :potlesk: … a já teda i tiše závidím…taky už bych šla.
papa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.8.10 19:10
Kéžby,ale tomu nevěřím :pocitac:
Haňule1 píše:
AAlisek píše:
Sakra holky ve Vás se aspon něco děje,ale mě naopak je uplně hej jak kdyby jsem těhotna nebyla.Kdybych neměla břicho a nateklý nohy a ruce tak jsem jak netěhotná :cert:
Ticho před bouří :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.8.10 19:13
Mě taky každej tak honem a ono nic :pocitac: V sobotu máme akci na ktrou se strašně těším tak třeba když se tak těším se jí nedočkám :mrgreen: mě je taky ted dobře v noci pěkně spím krom toho vstávání na záchod :cert: a přes den jsem nějaká aktivní a to jsem byla ted tak líná :oops:
Jana4 píše:
Tak to je zase přesný, jsme na tom AAlisko úplně stejně, dnes vůbec nic, jen břicho a oteklé nohy :-( ,
všichni mi píšou dotazy - tak už?A já říkám, že mi je čím dál lépe.....ale můžeme to brát pozitivně, že třeba těsně před porodem se člověk cítí lépe…než to začne :lol: i malej je dnes klidnější :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.8.10 19:14

Haňule1

Nevěřím tomu,ale kéž by si měla pravdu :think:
Haňule1 píše:
AAlisek píše:
Sakra holky ve Vás se aspon něco děje,ale mě naopak je uplně hej jak kdyby jsem těhotna nebyla.Kdybych neměla břicho a nateklý nohy a ruce tak jsem jak netěhotná :cert:
Ticho před bouří :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
24.8.10 19:33
lenholka píše:
no copak utahana jsem… ale ne a ne zabrat to je na tom to nejhorsi… ale je fakt, ze na dnesek jsem spala od pulnoci do 7 coz je co rict, schrupla bych i pres den,ale je mi porad sileny vedro tkz vubec nezaberu :roll:

A to já zase zaberu, ale mezi pátou a šestou mám pravidelně nějak moc aktivní hodinku a to dospání ráno uý není nic moc. A přes den mi to dřímání taky moc nejde.. neuměla jsem to ani ve školce, tam jsem vždycky s někým kecala a pak mi dávali ručník přes hlavu :cert:
Ale ráda tu čtu, že se zřejmě aktivita s blížícím se porodem zvyšuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.8.10 19:42

u me je hezky videt jak mala klesla vic do panve, kopala me v poslednich tydnech do pravyho zebra, kdyz to rozbalila tak to kolikrat stalo zato, myslela jsem ze mam urazeny zebro :-D a ted kdyz vytahne nozicku tak je to ve vysi boku, tkz nejaka zmena jeeee:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.8.10 19:46

jezis rucnik pres hlavu jo?? to jsou moresy teda :o))

jinak ja jsem spac od prirody tkz ja jsem bezne chodivala spat po obede :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.8.10 19:55

lenholka

Jééééééééééééé to ti závidím když už ti klesla :potlesk: Třeba už jí budeš mít brzy u sebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.8.10 21:56

Holky kde všichni jste to rodíte? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lesko
24.8.10 22:58

Ahoj, já jsem dnes 36+3, malinko za Váma. Na porod to zatím nevypadá. :-D

• Citovat
  • Upravit
481
25.8.10 08:29

Habebe

Držím pěsti, aby proběhlo vše bez komplikací.Samozřejmě tiše závidím, musí to být nádhera se takhle ve středu sbalit a odjet plánovaně na setkání s mimi…Bolest si užijeme každá, ale podstatné je, že je to bez rizika pro mimi, to je můj názor.Bohužel tady u nás si zvolit nemůžeme. :cert:

Tak co - někdo další rodí????
My jsme s malým nádherně spinkali, dokonce jsem byla jen jednou na toaletě, prostě čím dál lépe…
Jediné co sleduji, že mi častěji tvrdne břicho, což ale způsobuje asi menší pohyby malého..
A co vy, jak jste na tom všichni???
Dnes snad nebude vedro..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.8.10 08:46

Habebe, taky drzim palecek, at se po CS brzy otrepes a jste s mimiskem brzicko doma a uzivate si rodinne stesticko!!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.8.10 08:51

Dobré ráno.
Tak u nás nic moc. Bolí mě břicho jak při MS a celá pravná noha. Od třísla až ke konečkům prstů.
Jsem z toho už otrávená.
:zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.8.10 08:51

Po vcerejsim aktivnim odpoledni jsem nebyla vecer schopna uz skoro nic. Jen jsem si rikala, ze bych to behani po kopcich a lesich mohlo nejak pomoct k otevreni se. Hmmm, asi prdlacky. Vecer me sice tvrdlo brisko co 15minut, ale to bylo tak vse. Jen me dneska boli nozicky :lol:
Se spankem nastesti problem nemam :-D

Jdu neco delat. Musim jeste vyzehlit a neco malo prichystat, kdyz mam zitra nastup do porodnice a kdo vi,jak dlouho me tam budou drzet :roll:
Mejte krasny den a pohladte briska!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.8.10 13:07

holky co uplnek co?? nikdo nic?? :mrgreen:
me akorat budily posly a i pres zaluzky mi sajnil mesic do oci a nakonec mi skocila kocka z police za krk, proste vydarena noc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí