Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Haňule1 píše:habebe píše:Ahoj, jestli ještě nakukuješ tak zítra držíme všechny palce ať vše dobře dopadne
Ahojky,já zítra 38tt a ráno nástup do porodnice. Mám plánovaného císaře na středu. Tak už se těším, až budu držet svoji holčičku v náručí.
U mě se prý ani zdaleka k porodu neschyluje a taky mám ostatní zdravotní problémy, proto ten císař.![]()
Moc se těšíme na zprávu o prvním miminku![]()
… a já teda i tiše závidím…taky už bych šla.
papa
Haňule1 píše:AAlisek píše:Ticho před bouří
Sakra holky ve Vás se aspon něco děje,ale mě naopak je uplně hej jak kdyby jsem těhotna nebyla.Kdybych neměla břicho a nateklý nohy a ruce tak jsem jak netěhotná
Jana4 píše:
Tak to je zase přesný, jsme na tom AAlisko úplně stejně, dnes vůbec nic, jen břicho a oteklé nohy,
všichni mi píšou dotazy - tak už?A já říkám, že mi je čím dál lépe.....ale můžeme to brát pozitivně, že třeba těsně před porodem se člověk cítí lépe…než to začnei malej je dnes klidnější
Nevěřím tomu,ale kéž by si měla pravdu
Haňule1 píše:AAlisek píše:Ticho před bouří
Sakra holky ve Vás se aspon něco děje,ale mě naopak je uplně hej jak kdyby jsem těhotna nebyla.Kdybych neměla břicho a nateklý nohy a ruce tak jsem jak netěhotná
lenholka píše:
no copak utahana jsem… ale ne a ne zabrat to je na tom to nejhorsi… ale je fakt, ze na dnesek jsem spala od pulnoci do 7 coz je co rict, schrupla bych i pres den,ale je mi porad sileny vedro tkz vubec nezaberu
A to já zase zaberu, ale mezi pátou a šestou mám pravidelně nějak moc aktivní hodinku a to dospání ráno uý není nic moc. A přes den mi to dřímání taky moc nejde.. neuměla jsem to ani ve školce, tam jsem vždycky s někým kecala a pak mi dávali ručník přes hlavu ![]()
Ale ráda tu čtu, že se zřejmě aktivita s blížícím se porodem zvyšuje ![]()
u me je hezky videt jak mala klesla vic do panve, kopala me v poslednich tydnech do pravyho zebra, kdyz to rozbalila tak to kolikrat stalo zato, myslela jsem ze mam urazeny zebro
a ted kdyz vytahne nozicku tak je to ve vysi boku, tkz nejaka zmena jeeee:))
jezis rucnik pres hlavu jo?? to jsou moresy teda
))
jinak ja jsem spac od prirody tkz ja jsem bezne chodivala spat po obede ![]()
Jééééééééééééé to ti závidím když už ti klesla
Třeba už jí budeš mít brzy u sebe ![]()
Ahoj, já jsem dnes 36+3, malinko za Váma. Na porod to zatím nevypadá. ![]()
Držím pěsti, aby proběhlo vše bez komplikací.Samozřejmě tiše závidím, musí to být nádhera se takhle ve středu sbalit a odjet plánovaně na setkání s mimi…Bolest si užijeme každá, ale podstatné je, že je to bez rizika pro mimi, to je můj názor.Bohužel tady u nás si zvolit nemůžeme. ![]()
Tak co - někdo další rodí????
My jsme s malým nádherně spinkali, dokonce jsem byla jen jednou na toaletě, prostě čím dál lépe…
Jediné co sleduji, že mi častěji tvrdne břicho, což ale způsobuje asi menší pohyby malého..
A co vy, jak jste na tom všichni???
Dnes snad nebude vedro..... ![]()
Habebe, taky drzim palecek, at se po CS brzy otrepes a jste s mimiskem brzicko doma a uzivate si rodinne stesticko!!!
![]()
Dobré ráno.
Tak u nás nic moc. Bolí mě břicho jak při MS a celá pravná noha. Od třísla až ke konečkům prstů.
Jsem z toho už otrávená.
![]()
Po vcerejsim aktivnim odpoledni jsem nebyla vecer schopna uz skoro nic. Jen jsem si rikala, ze bych to behani po kopcich a lesich mohlo nejak pomoct k otevreni se. Hmmm, asi prdlacky. Vecer me sice tvrdlo brisko co 15minut, ale to bylo tak vse. Jen me dneska boli nozicky ![]()
Se spankem nastesti problem nemam ![]()
Jdu neco delat. Musim jeste vyzehlit a neco malo prichystat, kdyz mam zitra nastup do porodnice a kdo vi,jak dlouho me tam budou drzet ![]()
Mejte krasny den a pohladte briska!!! ![]()
holky co uplnek co?? nikdo nic?? ![]()
me akorat budily posly a i pres zaluzky mi sajnil mesic do oci a nakonec mi skocila kocka z police za krk, proste vydarena noc ![]()