38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
23.8.10 20:11
Sajinkax píše:
Ahojte, tak já se přidávám, termín porodu mám 4.září, poslíčky skoro každej den, taový bolesti ajko při silný menstruaci a ješt k tomu tvrdnutí bříška, nejradši bych touž měla taky za sebou, a malého v náručí. tady neprší ani žádné bouřky, ale hlásí, jo prý při bouřkách se víc rodí, navíc je prý dnes uplněk

Při bouřce prý praskají vody a ještě ten úplněk…Holky máte zbaleno, dnes v noci se bude rodit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
23.8.10 20:28

tak to jsem na to zvedava!! :twisted: ja cucela v noci na dnesek na mesic, svitil jako blazen, tak jsem se tak pekne kroutila u toho okna ale byl jeste sisatej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.10 20:31
No přenášela a od včera je v nemocnici a ještě neporodila jestli sleduješ srpnatka
Jana4 píše:
AAlisek - to máš pravdu, Farlin byla dokonce zakladatelkou a pak tekhle přenášela, viď?
To je noční můra.....jdu udělat pár dřepů..... :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.10 20:34
Ahoj vítej mezi námi :hug: Tak to máš dobrý dost ti ty posli závidím já chci taky.Třeba už to budeš mít brzy za sebou :pankac:
Sajinkax píše:
Ahojte, tak já se přidávám, termín porodu mám 4.září, poslíčky skoro každej den, taový bolesti ajko při silný menstruaci a ješt k tomu tvrdnutí bříška, nejradši bych touž měla taky za sebou, a malého v náručí. tady neprší ani žádné bouřky, ale hlásí, jo prý při bouřkách se víc rodí, navíc je prý dnes uplněk
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.10 20:38

Haňule1

Tak to jsem zvědavá kdo z nás :hug: Já mám zabaleno už 14dní jen ještě nemám povlíknutou postýlku.Holky chtěla bych být jako první kdo bude rodit nepředběhněte mě sím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
23.8.10 20:43

AAlisek

Na Srpňátka se dívám ještě kvůli Farlin - zakladatelce, jsem nervozní, stále tam není info o porodu, to snad není možný.....snad ještě pořád nerodí.....uklidňuji se, že jen nikdo nenapsal info :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.10 20:43

Holky máte to taky mě když se malej vrtí tak mě to trochu bolí v podbříšku nebo když vstanu ze židle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
23.8.10 20:49

AAlisek

Přesně, mám to také…ale nic víc…bylo mi trochu špatně, ale to jsem se přejedla…to bylo celé…zkrátka dnes neporodím, to už je jasné.....dřepy, schody,čaje…nic nepomohlo, jediné co je snad náznakem, jsou ty velké pohyby.....
Ve čtvrtek jdu na kontrolu a to jsem se už nechtěla ani objednávat, jako že už budu dávno po porodu.....přestávám tomu věřit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.10 20:54

To je hrozný kdyby jsme se aspon už otevírali :-D Já jdu v pátek uplně se mi nechce jsem zvědavá co se dozvím.manža říká ty s tím pupkem budeš chodit ještě o Vánocích když ještě nerodíš :mrgreen: Si myslí,že to je jen tak.Já včera mila okna,sex po schodech běhám pořád ze zahrady na zahradu a nic tak už nevím,ale už bych chtěla rodit mooooc :pankac: :pankac: S těma pohybama to jsem vůbec netušila to je hodně potěšující :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
23.8.10 21:20

tak ja uz mam uplne vsechno pripraveny, jenom kocarek je u moji mamky, budem si ho brat tenhle vikend, my si vcera prave zasexovali a za hodinu mi zacly ty krizovy bolesti, ze bych na to dneska mela naladu :roll: nicmene zatka stale odchazi a malou mam natlacenou az nastydky spone to je taky labuzo

jinak kontrolu mam ve stredu tak jsem zvedava co mi tam rekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.10 21:26

My máme kočárek taky u mamky,ale vemem si ho až přijdem z porodky,protože malá by ho asi stihla zlikvidovat ještě,že to máme k mamce jen pět minut chůze :mrgreen: Já po sexu vůbec nic.Já ty posli tak tak závidím já krom píchání v podbřišku když se vrtí nebo když vstanu nemám nebo to cítím tu jizvu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.8.10 21:36

Já jsem teď vytřela. Měla jsem jednoho hustýho poslíčka, malej se vrtí šíleně ale jinak nic… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.10 21:38

Tak dneska někdo musí máte všichni posli tak už to někdo rozlouskněte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
23.8.10 21:39

Ahoj holky :-D
Hlasim se k vam cekatelkam :lol: Termin 1.9. a stale se nic nedeje. Zitra teda jdu na KO, tak treba nejaky postup bude, ale moc tomu neverim, protoze na dnesnim monitoru cinnost delohy temer nulova :-?
Jinak koukam, ze vas tu je mraky po cisari, tak se pridavam do klubu. CS pred dvema roky a tak ve ctvrtek nastupuju do porodnice, aby me sledovali. Chtela bych rodit normalne, ale kdyz si predstavim, ze bych tam mohla treba 3tydny lezet a cekat :roll: a pak by mi treba jeste porod vyvolavali a nikdo mi stejne nezaruci, ze to neskonci CS… Tak si rikam, jestli se nakonec radsi nedomluvit na planovanem cisari :nevim: No, uvidim, co mi rekne ve ctvrtek pan primar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.10 21:43
Ahojky tak tě tu vítám :hug: Koukám,že je nás hodně.Já jdu až v pátek taky jsem zvědavá.Ted mě začalo bolet břicho a záda tak kéž by něco :think:
dusicka.. píše:
Ahoj holky :-D
Hlasim se k vam cekatelkam :lol: Termin 1.9. a stale se nic nedeje. Zitra teda jdu na KO, tak treba nejaky postup bude, ale moc tomu neverim, protoze na dnesnim monitoru cinnost delohy temer nulova :-?
Jinak koukam, ze vas tu je mraky po cisari, tak se pridavam do klubu. CS pred dvema roky a tak ve ctvrtek nastupuju do porodnice, aby me sledovali. Chtela bych rodit normalne, ale kdyz si predstavim, ze bych tam mohla treba 3tydny lezet a cekat :roll: a pak by mi treba jeste porod vyvolavali a nikdo mi stejne nezaruci, ze to neskonci CS… Tak si rikam, jestli se nakonec radsi nedomluvit na planovanem cisari :nevim: No, uvidim, co mi rekne ve ctvrtek pan primar…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí