Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky já měla posli naposled před 14dny ted jako když utne a nic
Sem tam mě píchá v podbřišku když dlouho sedím a pak vstanu a jde mi to až…Taky mě poslední dobou tak tlačí na močák,že myslím,že nestihnu dojít ani na záchod
Já mám termín 30.8.-6.9.ale doktor říkal jak neporodím jdu 3do nem.uplně sem se zapoměla zeptat jak jako budu rodit,protože pomalu před třema rokama jsem měla císaře neplánovanýho
V pátek jdu na kontrolu tak se snad dozvím víc.Nechci už vyvolání porodu to pak strašně bolí bych radči plánovaný císař.Nemám ráda bolest jsem takový máslo
Bojím se i nástřihu
Já piju maliníkový čaj tak jsem zvědavá jestli to má nějaký učinek ![]()
holky ď, doufam jenom ze s tim ted nebudu chodit takhle 14 dnu a ty krozovy bolesti jako mazec, na to snad neni ulevova poloha…ale je 1hodina a od 6 se nic nedeje, jenom mala se vrti vic nez v poslednich tydnech ![]()
Haňule1 píše:habebe píše:Tak jsem si říkala jak je mi dnes dobře a ono to zase bude jinak.
Jani - já měla císaře už před 3 lety. A docela mě bolela jizva, když se malá pohnula. Taky mám docela dost otoky a beru dopegyt 3× denně na vysoký tlak. Do toho prý mám nezralé hrdlo, břicho pořád nahoře a k porodu ani náznak. Tak doktor říkal, že je zbytečný tam malou držet.Já jsem taky ráda, že jdu císařem a plánovaným, takže snad bude vše v klídku a pohodě bez komplikací.
Haňule - já občas taky cítím tlak a bolest v podbříšku. Ale tím, že mám břicho pořád vysoko a k porodu nic nenasvědčuje, je to asi tím, jak se tam malá vrtí
Už pár dní kdykoli něco sním tak mě to hned žene na velkou
Břicho mám teď zase jako kamen a bolí a bolí. …
Mě se prcek taky ted vrtí víc než jindy a to přitom tam má prý mín místa tak by to mělo být slabší já bych řekla opak,že je to ted intenzivnější ![]()
To by bylo fajn v těch vedrech se už nedá!V noci byla bouřka jak blázen sem si říkala tak ted by to mohlo přijít a ono zase nic
A to prý bouřka má taky vliv na porod
no to ja prave myslela ze pojedem jak se bourilo no vidis a ted nic ![]()
Tak to jste mě potěšili, protože mně se také vrtí jako blázen, až mi to je nepříjemné.Přece jenom už je těžký na ty prudký pohyby ![]()
Ahoj, taky se přidám ![]()
38tt, bříško nahoře, zátka uvnitř, mrňouskovi pohyby obvyklé, nic porodu nenasvědčuje, tak máme asi ještě čas. Teď prý každý den dobrý.. ale tak za týden už by klidně mohlo něco začít, co ?
Těším se, až se začne něco dít ![]()
Jinak ona v noci byla bouřka ? ![]()
Dnes je poslední den na lvíčka.....moc bych ráda.....ještě jsem nezkoušela držet půst…to prý také funguje…ale to já nevydržím… ![]()
syselik píše:
Ahoj, taky se přidám
38tt, bříško nahoře, zátka uvnitř, mrňouskovi pohyby obvyklé, nic porodu nenasvědčuje, tak máme asi ještě čas. Teď prý každý den dobrý.. ale tak za týden už by klidně mohlo něco začít, co ?Těším se, až se začne něco dít
Jinak ona v noci byla bouřka ?
Holky mě se teda malej vrtí taky strašně. Břicho mi lítá ze strany na stranu. Jinak kdyby se Šimonek narodil jako první Matýsek, tak dnes vykoukne …
Jinak u mě žádná hlenová zátka, jen trochu silnější ale spíš vodnatý výtok. Ráno jsem přemýšlela zda to nemůže být plodovka. Bylo to ale malinko, chytla to slipovka. Tak asi ne. Jsem tele, jak jsem rodila prvně císařem tak teď ani nepoznám kdy rodím.
Tak to jsme dvě vůbec to nepoznám.Mě zavřeli poprvé do špitálu a bylo to.Vím,že zátku jsem měla narůžovělou.Jinač ze mě minulý pátek vyšlo bílí hustý výtok,ale jen trošku tak taky nevím co to je
Tak to tady bude napínavé…
sledovala jsem sprňátka, ale termínově jsem tam nepatřila, tak jsem nepsala… ![]()