Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
dusicka.. píše:
Krasne ranko vsem
My jsme stale 2v1![]()
LadyRebeka, aha, tak staci hodina predem? To jsme nevedela - mam jen info z netu, co jsem se kde docetla.
Hanule, koukam, co spital, to jine reseni. Trosku me ty ATB pri cisari zarazi. Preci mimisek vubec nejde porodnima cestama, tak nema k tomu streptokokovi jak prijit
A jaky mas odhad na velikost mimiska?Jani, ja nevim, jestli je cisr zrovna vyhra.. Ja bych kazdopadne radsi rodila normalne uz jen proto, ze planujeme druhe mimco, tak abychom nemuseli dlouho cekat.
Jdu se chystat k dr., jsem zvedava, jesti je nejaka zmena od minuleho utery. Ale pochybuju
Zatim
Ahojky po ránu, u nás také nic nového.
Celou noc jsem blbě spala jak mě bolelo břicho ale jinak nic.
Dušičko mě to bylo také divné ale doktor řekl, napíchnout ATB tak se píchalo. Teď ho prý dostanu zase.
Byla jsem na pokoji s maminkou, její chlapeček chytil ze strepkokoka zánět mozkových blan. Byl po 10ti punkcích. Na Jipce 6týdnů. Nakonec vše dobře dopadlo ale holky co toho „koka“ máte tak si ty ATB pohlídejte ať se na ně nezapomene.
Tak my jdeme na procházku, do banky atd…
Zatím papa
ahojky, k nam se bourka nejak nedostala, jenom v noci sprchlo tot vse…
ted po ranu me jenom poboliva bricho jako pri menzes jinak nic, tkz u nas asi nic nehrozi a ja uz myslela ze treba joo, njn tak jdu na malinik
Jsem zpet a noveho nic ![]()
Stale jen na spicku prstu, hlavicka naleha… Pekne se ve mne pohrabal, tak treba se zacne neco dit ![]()
Ahojky, děkuji všem za informace ohledně toho streptokoka. Tak jsme dnes byli na tom přeměření, jsem z toho na rozpacích, protože miminko má odhad váhy už teď 3500gr
, což je pro mě hodně hodně moc, když naše Eliška měla porodní váhu 2.69kg a rodili jsme dva dny před termínem
tak jsem zvědavá, kdy to přijde a jestli nakonec odhady budou správný. Pořád se utěšuju, že tak velký díťátko mít snad nebudu
Štěstí, že jinak je vše v pořádku a nemusím ležet v nemocnici jako při Elišce. Dojdu si to tam už jen odrodit. Holky a co ten maliník? Máte info, že někomu pomohl k dřívějšímu nebo rychlejšímu porodu?
Holky tak to jsem zvědavá kdo to protrhne první
Taky popíjím maliník pravidelně ted si ho taky vychutnávám hlavně,aby měl nějaký učinek zatím to tomu nenasvědčuje on je prý nejlepší pro 2dobu porodní ![]()
Ahoj u nás také nic nového. Malej se vrtí, je mi špatně od žaludku a pořád lítám na velkou. Jinak žádná změna ![]()
Sakra holky ve Vás se aspon něco děje,ale mě naopak je uplně hej jak kdyby jsem těhotna nebyla.Kdybych neměla břicho a nateklý nohy a ruce tak jsem jak netěhotná ![]()
Tak to je zase přesný, jsme na tom AAlisko úplně stejně, dnes vůbec nic, jen břicho a oteklé nohy
,
všichni mi píšou dotazy - tak už?A já říkám, že mi je čím dál lépe.....ale můžeme to brát pozitivně, že třeba těsně před porodem se člověk cítí lépe…než to začne
i malej je dnes klidnější ![]()
AAlisek píše:
Sakra holky ve Vás se aspon něco děje,ale mě naopak je uplně hej jak kdyby jsem těhotna nebyla.Kdybych neměla břicho a nateklý nohy a ruce tak jsem jak netěhotná
Ticho před bouří ![]()
Mě je teda blbě. Břicho tvrdne. Matýska si vzala babi ven, tak si jdu dát sprchu. Už aby byl pátek, snad se něco u dr. dozvím.
holky co znamená když mi doktor řekl že jsem otevřená volně na dva prsty? Řekl mi to když si myslel že budu předčasně rodit. Nakonec se malá umoudřila a ještě tam zůstala. ![]()
habebe píše:
Ahojky,já zítra 38tt a ráno nástup do porodnice. Mám plánovaného císaře na středu. Tak už se těším, až budu držet svoji holčičku v náručí.
U mě se prý ani zdaleka k porodu neschyluje a taky mám ostatní zdravotní problémy, proto ten císař.![]()
Ahoj, jestli ještě nakukuješ tak zítra držíme všechny palce ať vše dobře dopadne ![]()
Moc se těšíme na zprávu o prvním miminku ![]()
… a já teda i tiše závidím…taky už bych šla.
papa
A holky ? Taky jste už teď někdy tak strašně utahané ?
Já teda dneska při představě, že bych měla třeba v noci rodit, si vůbec nedokážu představit, kde bych na to vzala sílu. ![]()
no copak utahana jsem… ale ne a ne zabrat to je na tom to nejhorsi… ale je fakt, ze na dnesek jsem spala od pulnoci do 7 coz je co rict, schrupla bych i pres den,ale je mi porad sileny vedro tkz vubec nezaberu ![]()