Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky co to máte pořád s těma poslama já nic jen mě dnes píchá občas v podbříšku až mi to jde do noh to je celý
Malej se taky nějak sklidnil tak nevím jestli je to normal
Jinač se máte,že jste se v noci vyspinkali já ne dnes jsem měla brnění do prstů až mi to šlo do celý ruky takže jsem nemohla najít tu správnou polohu
Už to tu někdo rozlouskněte ![]()
AAlisek píše:
Ahoj holky co to máte pořád s těma poslama já nic jen mě dnes píchá občas v podbříšku až mi to jde do noh to je celýMalej se taky nějak sklidnil tak nevím jestli je to normal
Jinač se máte,že jste se v noci vyspinkali já ne dnes jsem měla brnění do prstů až mi to šlo do celý ruky takže jsem nemohla najít tu správnou polohu
Už to tu někdo rozlouskněte
koukam, ze ses pekne nedockava, ale ocividne se nikomu nechce ![]()
ne ja jsem dneska prohlasila, ze o vikendu uz budu rodit (njn jenom my zbozny prani)
Aalisku, v klidu. ja taky neposlim
Obavam se fakt toho, ze jestli mi nakonec neudelaji cisare, tak tu budu s pupkem az do Vanoc minimalne ![]()
Me jedine, co v noci trapi, jsou krece do nohou. Ale uz to neni tak zly, protoze mazu konskou masti a obcas loupnu vapnik. A moc mi nejde se otacet - brisko je takovy tezky a pripadam si jak velryba na suchu. Se divim, ze na me jeste nevolaji Greenpeace ![]()
Tak jsem udelala posledni pripravy na mimiska - postylka ma nebesa a povleceni. Na zed kolem jsem nalepila obrazky medvidka Pu a pripravila vecicky, co pak muzicek doveze do porodnice.
Ted jeste vyzehlit pradlo, poklidit v kuchyni (ikdyz tam asi dlouho cisto nezustane, jak se manza pokusi o nejake vareni
) a zitra rano frrrr do porodnice. No, nejradsi bych jim vysvetlila, ze neni kam spechat a ze bych prisla az v pondeli, protoze na vikend mame jeste nejake akce - kamaradka se vdava a v nedeli jsem objednana ke kadernici ![]()
Ty zítra nastupuješ do nemocnice ležet???Nebo jen na kontrolu?Z jakého důvodu?
Jani, zitra je primarska vizita, tak chteji, aby me videl primar a rozhodl co a jak dal. Mam po jednom cisari, tak chteji hlidat jizvu a mozna me i malinko prinutit k druhemu cisari - si teda myslim, po rozhovoru, co jsem mela minuly tyden s dr.
No, uvidime..Kazdopadne se mi tam nechce jen tak lezet, kdyz se to k porodu nijak nechysta…
Aha, tak to chápu, ležet a ještě v nemocnici, ale pokud se cítíš skvěle…nemuseli by tě nechávat.A ty císaře nechceš?
dusicka.. píše:
Jani, zitra je primarska vizita, tak chteji, aby me videl primar a rozhodl co a jak dal. Mam po jednom cisari, tak chteji hlidat jizvu a mozna me i malinko prinutit k druhemu cisari - si teda myslim, po rozhovoru, co jsem mela minuly tyden s dr.
No, uvidime..Kazdopadne se mi tam nechce jen tak lezet, kdyz se to k porodu nijak nechysta…
Jani držím všechny palce ať je všev pořádku a máš brzy miminko v náručí
![]()
Holky já když se dneska nějak blbě pohnu nebo vstávám ze sedu, tak mám pokaždé pocit, že se počůrám.
Ale takovej divnej pocit, jako by mi mělo vevnitř něco prasknout.
Do toho Matěj dnes zlobí jak čert. 3×se mi dnes doma počůral a to už je při tom 3měsíce bez plen. Má jí jen na noc.
![]()
Jani, ja uz ani sama nevim…
Muj gyndar me naladil, ze by slo odrodit normalne a ze by mi to i doporucoval, kdyz chceme jeste dalsi decko. Takze kdyz mi minuly tyden v porodnici rekli, ze by byl lepsi cisar, tak jsem to nejak spatne nesla…
Ale ted si zas rikam, ze kdyz se to k porodu nijak moc nechysta, tak prenaset a pak pripadne vyvolavani a kdo vi, jestli by to neskoncilo stejne CS.. Ze by snad byl planovany cisar lepsi. Fakt jsem z toho takova rozcarovana a sama poradne nevim…
Uvidim, co mi zitra reknou. Docela mudrcum u nas verim, tak asi dam na jejich rady… Taky teda bude zalezet na tom, co mi reknou k dalsimu planovanemu tehotenstvi…
Hanule, dekuju!!! ![]()
A ze by se u Tebe neco delo? ![]()
dusicka.. píše:
Jani, ja uz ani sama nevim…
Muj gyndar me naladil, ze by slo odrodit normalne a ze by mi to i doporucoval, kdyz chceme jeste dalsi decko. Takze kdyz mi minuly tyden v porodnici rekli, ze by byl lepsi cisar, tak jsem to nejak spatne nesla…
Ale ted si zas rikam, ze kdyz se to k porodu nijak moc nechysta, tak prenaset a pak pripadne vyvolavani a kdo vi, jestli by to neskoncilo stejne CS.. Ze by snad byl planovany cisar lepsi. Fakt jsem z toho takova rozcarovana a sama poradne nevim…
Uvidim, co mi zitra reknou. Docela mudrcum u nas verim, tak asi dam na jejich rady… Taky teda bude zalezet na tom, co mi reknou k dalsimu planovanemu tehotenstvi…Hanule, dekuju!!!
A ze by se u Tebe neco delo?
Jani a kolik jsi teď těhu? Mě ta nemocnice čeká kvůli tomu císaři taky ale až týden před termínem a já teda pořád doufám,že porodím dřív a nebudu tam muset ležet.
Já už bych teda rodila ale muž přijede domů až v pátek tak radši až o víkendu..
Malej teď sebou mele jak divej.
Jinak už mám teda snad všechno hotové, zabalené,nachystané.
Zítra ještě u našich přehodím na kočárek korbičku a je to.
![]()
Tak to jsi sikula… Ja uz snad mam taky vse a jestli ne, tak se to dodela, az se vratime dom. Ale to jsou jen takovy malickosti.
Kocik je u rodicu, tak se pak jen preveze a bude…
Ty jo, si to stejne nejak nedokazu predstavit, ze tu bude mrnousek ![]()
dusicka.. píše:
Dneska jsem presne píše: Více
Takže taky nastupuješ týden před termínem. No uvidíš.
Já bych teda chtěla císaře ale zase pokud chceš po porodu co nejdřív další mimi tak je asi lepší ten normální porod.
Hlavně ať všechno dobře dopadne. To je nejdůležitější ![]()
Jani a víte co budete mít nebo je to překvapení?
dusicka.. píše:
Tak to jsi sikula… Ja uz snad mam taky vse a jestli ne, tak se to dodela, az se vratime dom. Ale to jsou jen takovy malickosti.
Kocik je u rodicu, tak se pak jen preveze a bude…
Ty jo, si to stejne nejak nedokazu predstavit, ze tu bude mrnousek
Až mám slzi v očích. Vždycky když se podívám na našeho Matěje a pak píšu sem tak na Tebe myslím…
Jsi strašně silná a zasloužíš si už jen a jen štěstí a lásku
![]()
![]()