38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
27.8.10 12:55

Fakt tak asi každej doktor to dělá jinak,ale jak pak může vědět jestli se otevíráš?Mě při první dělal každou poradnu ultrazvuk a prohlížel vnitřně.Měs.před porodem mě dal nemocnici a tam to samí poprvé jsem monitor poznala až když mě tam zavřeli.Rodila jsem prvně v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.8.10 12:57
Moje řeč taky nad tím přemýšlím :mrgreen: Už jsem chtěla dnes,ale jsem nějaká unavená.By mě zajmalo proč trpíme poslama když se třeba vůbec neotevíráme :zed:
lenholka píše:
ahojky holky,
koukam, ze uz jste z toho taky pekne otraveny..
rano to vypadalo, ze se budou zase hlasit krizovy bolesti, ale nakonec se to nerozjelo, obcas me jenom poboliva bricho jako pri menzes tkz zadna zmenaja uz premyslim, ze prubnu masaz bradavek a zitra asi zneuziju manzela a uvidime :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.8.10 13:18

Holky co asi dušička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
27.8.10 13:19

treba moje mamka rikala ze nic takovyho jako tvrdnuti bricha nepamatuje, ze to za nich nebylo…
a posly rikala ze mela posledni mesic, ze si porad myslela, ze uz rodi :-D
ji uplne vidim jako mlady pako :mrgreen:

jenze driv nemeli ty informace co mame dneska my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.8.10 13:37

To je pravda dříve byla jiná doba až to na ně přišlo jeli a poznali to ne jak my dneska všechno hlídáme :mrgreen: Hlavně nebyla doba netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.8.10 13:39

Dušička už to má za sebou a má mimíska určo u sebe ted musíme počkat až se nám ozve.První záříjátko narozené v srpnu :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
27.8.10 13:53

no a ja se jdu nalozit do vany ptz se tady zacinam zase kroutit jako pako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.8.10 13:59

To dej vědět,aby se ti to nerozjelo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.8.10 14:24

Jak si dopadla po vaně?Tady ted děsně prší chtěla jsem jít s malou ven.Jsem dnes nějaká unavená.Nějak mě pobolívá břicho a nohy.Už se těším na večer až pujdu chrupat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
27.8.10 14:40

po vane v pohode…
ja dneska mela rano nateklou pravou nohu, natekla mi uz v noci, citila jsem to kdyz jsem sla na zachod, tak mi prijde divny ze kdyz lezim tak natece :nevim:
no ale ted uz je to dobry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
27.8.10 14:54

hm tak bych do ty vany mohla znova :roll:
jdu se placnout ke knizce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
27.8.10 16:18

Zdravím Vás také celá…
Tedy holky koukám, že jsme všichni jako po bitvě…mně je také od rána hrozně…četla jsem si knížku a usnula jsem.Bolí mě celé tělo…strašná únava,jestli to patří k tomu počasí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.8.10 16:52

No mě dneska říkal doktor, že se v noci změnil tlak, tak proto je „nám těhotným“ špatně…
Ležela jsem teď dvě hodiny s malým, kvůli tvrdnutí břicha jsem neusnula, tak jsem začla koukat na hodiny a pravidelně každých 10minut 2 hodiny…
Tvrdlo mi to od žaludku dolů, musela jsem to trochu rozdýchávat při tom menstruační bolest ale nic co by se nedalo vydržet :think:
Jsou to poslíčci nebo ne?
Holky já to ani nepoznám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
27.8.10 17:45

Tak holky - info o dušičce jsem našla na snažilkách - odkazovala nás tehdy tam - že tam má více známých - tak jestli je to dobře - tak bez záruky - kopíruji-

Tak jsem tu -na svět mžourám od 9:22hod.Moje míry 3660g a 50cm se mi líbí
Maminka i já jsme v pořádku. Za celou rodinu zdraví Marek Urban

Haňuli -
také mám tvrdnutí břicha, je to ale jen nepříjemné, je mi z toho teplo a pokud mám trochu plný moč.měchýř tak je to hodně nepříjemné… :cert:
Občas mi projede jako kudlička v podbřišku :cert: je mi dnes také fakt divně…
To jsme zvědavá kdo z nás tady pojede.....

AAlisko,
klídek - já jsem také stále nenachystaná.....i když od osmého měsíce jsem musela ležet pro otevření na prst - a nic, od té doby se to ani nehlo :cert:
Už mi také kontrolují jen ozvy a prohlídka.UZ už nedělá, to mi vysvětlil, že je zbytečné…že miminko hlídá minitorem.

Holky - dnes to vidím na mužskou tekutinu.....mělo by to pomoci…mužské hormony ale jen změkčují čípek pro otevření.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
27.8.10 18:23

tak asi na tom zmenenym tlaku neco bude, ptz me teda dneska taky desne, uz ani nevim jak mam sedet, lezet, do toho bych a 15minut litala na malou, jako fakt opruz a jeste me vsechno svedi bohajehoooooo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí