38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
722
29.8.10 19:34

Taky bych asi nedržela kvůli tomu nějakou hladovku.
Aalisku myslíš že ti budou vyvolávat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
29.8.10 19:47
Já bych teda určitě nedržela nevím jestli to miminku nějak nemůže uškodit.Kdyby jsem porodila tak ne ve čtvrtek jdu do poradny pokud tam přijdu celá bude volat do nem.a objednávat mě na pátek :zed: Bojím bojím nechci nechci :cert:
Pavča S píše:
Taky bych asi nedržela kvůli tomu nějakou hladovku.
Aalisku myslíš že ti budou vyvolávat???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
29.8.10 20:14

Alisku neboj, budeš to mít za sebou :dance:

Holky dobrou noc…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
29.8.10 20:42

Aalisku:
Tak možná že do tý doby porodíš,dnes máš neděli tak se ještě nestresuj :-)
Se mi to kecá viď?Ale aspoň to chce drobet povzbudit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.8.10 10:46

Ahoj holky.To bude snad počasím,že ani jedna ještě neporodila. Já už jsem vzdala pití vína,sex i vytírání po kolenou.Hladovka nepomáhá,je to spíš opravdu výmečné. Ale objevila jsem diskusi,kde maminky si udělali jeden koktejl a nejpozději do dvou dnů rodili.Ricinový olej,meruňkový džus a do toho slivovice.Popíjeli to po douškách celý den,některé začali rodit hned ten den.Tak dneska jdu do lékárny pro olej a jdu to toho.Už se totiž chci normálně pohybovat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.8.10 11:12

tak jestli ti to vyjde tak jdu do toho taky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
30.8.10 12:09

Haňule1 PavčaS

Holky já už jsem s tím uplně smířená nějak to musí ven a že bych měla rodit na to nemám žádný příznaky :zed: Hold nějak ven to musí.A vy ještě nic? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
30.8.10 12:10

Tak o tom sem už taky četla je to z nějaký knížky jenže neučinkuje to na každou a říkám si slivovice dost silná posílat to mimísovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
30.8.10 13:47

AAlisek:
Já taky nic :zed: Tak eště uvidíš jak to dopadne.
Mě je docela fajn až na to že se koulím tak mi nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
30.8.10 13:54

Ahoj,
mě je taky dobře. Všechny příznaky kromě velkýho pupku jsou pryč…
Rodit se nebude…
Holky já to těch pár dní už taky vydržím. Nejpozději 10.09. mám nástup do porodky…
Ale jsem zvědavá, jestli na některou z Vás ten koktejl zapůsobí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
30.8.10 14:03

Holky stejně nám nic jinýho nezbude.Bud to pujde samo nebo nám budou muset pomoct nedá se nic dělat :zed: Já mám taky jen ten pupek a že cejtím malýho jak kope nebo mě dost drasticky tlačí na močák jinač se cítím uplně fit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
30.8.10 16:01

já byla dneska na kontrole, doktor mi řekl, že mimi je ještě vysoko, že to odhaduje kolem víkendu, tak jak je termín.a kdyby ne, tak v pondělí do porodnice, tam si mě budď nechají, nebo mi řeknou co a jak, chodit co 2.den na ozvuky a tak do té příští neděle by to vyvolali.tak doufám, že mimi půjde tak jak má, do tohoto víkendu.jdu si vás dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.8.10 18:05

No mě to taky připadalo drastický ta slivovice,ale je jí tam tak málo,že si myslím,že sklenka vína obsahuje stejné množství alkoholu.Přinejhorším se pořádně pose…Dneska jsem si rači ale projistotu zavolala svýmu doktorovi a ten nic proti tomu neměl,že to zná a hlavně je to vše vlastně přírodní.Ale je fakt,že už těch pár dní se dá vydržet.Tak nevim.Skusím toho malé množství. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
30.8.10 18:30
Julliet píše:
No mě to taky připadalo drastický ta slivovice,ale je jí tam tak málo,že si myslím,že sklenka vína obsahuje stejné množství alkoholu.Přinejhorším se pořádně pose…Dneska jsem si rači ale projistotu zavolala svýmu doktorovi a ten nic proti tomu neměl,že to zná a hlavně je to vše vlastně přírodní.Ale je fakt,že už těch pár dní se dá vydržet.Tak nevim.Skusím toho malé množství. :-?
:pankac: :pankac:
Držím palce:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
30.8.10 18:33

Zdravím Vás,
ten koktejl jsem zkoušela, v malém množství - opravdu účinkuje přesně do 6ti hodin, ale na pořádné vyčištění…nedomyslela jsem to a vyšlo mi to na půlnoc, takže jsem tak do 4hod lítala na WC..:)
Nic víc.
Ale je pravda, že jsem to zkoušela dost brzo - 37+2 a říkají, že pokud není vše připraveno, tak to nepůsobí.
Takže kdo je okolo termínu - má velkou šanci.
Druhý den jsem se cítila skvěle vyčištěná.....k porodu by to bylo fajn.

No já už jsem také všechno vzdala.Ve středu jdu na KO, kde se chci domluvit na případné vyvolání…kdy, ale mám ještě 7dní do termínu.

Také se nic neděje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky