Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
lenholka píše:
jako myslis do patku?? jeeehehe tak tomu ja teda neverim
no dobre ale ze by to prislo dneska?? nebo v noci a jeste jsem ti napsala hec ja uz jedu ty az rano?? ![]()
ja myslim, ze to nehrozi
dusicka.. píše:
Ahojik, koukam, ze jste stale vsechny 2v1
Hlasime se z domova - v porodnici nejak nebylo kdy. Vyuzivala jsem cas uzitecneji (spankem)
Mame Marecka 3660g a 50cm.
Dusicko, moc velká gratzlace a teď hodně síly na šestinedělí a slavné hormony.....
Info o miminku jsem našla dle tvého odkazu ve snažilkách a holkám jsem sdělovala, pokud budeš mít chvilku - napiš nám průběh a tvé pocity a dojmy ![]()
Drž se.
AAlisek píše:
Ahoj holky já taky stále 2v1Se divím po dnešku dcerka první nástup do školky a ty hormony semnou pěkně burcovali
Manža říká si hrozná cíta.Akorát sebou malý pěkně škube,ale ven se mu nechce
Naše cesta do školky:-)A kde je lenholka,že by mě předběhla
AAlisku, ty zítra nastupuješ???Na vyvolání?
Já včera KO,beze změny a KO po neděli konečně u své doktorky po dovolené, 7.mám termín, tak si chci domluvit vyvolání…Je to divný, protože břicho mi tvrdne každou chvíli, ale prý nemá sílu na otevírání, děloha je prý ještě moc měkká…fakt nechápu ![]()
lenholka píše:
jo keeezby…ja dorazila z kontroly…dalsi kontrola opet za tyden
a jako prijde si zenska k doktorovi na kontrolu a cestou na srdicko ji prdne voda ne, no co byste tomu rekli, a to mela termin az po me grrrr
Lenholko, kdy máš termín???
Ahoj holky,
u nás beze změny.
Bolí mě v kříži, břicho mám tvrdé pořád v jednom kuse, je mi špatně od žaludku ale to je vše…
Jdu koukat s malým kouzelnou školku.
papa
Jana4 píše:lenholka píše:Lenholko, kdy máš termín???
jo keeezby…ja dorazila z kontroly…dalsi kontrola opet za tyden
a jako prijde si zenska k doktorovi na kontrolu a cestou na srdicko ji prdne voda ne, no co byste tomu rekli, a to mela termin az po me grrrr
12.zari
Jana4 píše:AAlisek píše:AAlisku, ty zítra nastupuješ???Na vyvolání?
Ahoj holky já taky stále 2v1Se divím po dnešku dcerka první nástup do školky a ty hormony semnou pěkně burcovali
Já včera KO,beze změny a KO po neděli konečně u své doktorky po dovolené, 7.mám termín, tak si chci domluvit vyvolání…Je to divný, protože břicho mi tvrdne každou chvíli, ale prý nemá sílu na otevírání, děloha je prý ještě moc měkká…fakt nechápu
lenholka píše:
no dobre ale ze by to prislo dneska?? nebo v noci a jeste jsem ti napsala hec ja uz jedu ty az rano??
ja myslim, ze to nehrozi
to mi povidej, ja mam zase dneska slusny posliky, k veceru si udelam svaraka, mam uz na nej desnou chut, mozna manzu zneuziju uz dneska a uvidime, mala me ted pri zehleni porad stouchala do cipku tak jsem u toho malem porodila ![]()
ti říkám budeš to mít za sebou dřív jak já
já se vůbec nechystám můžu tu být s pupkem klidně do Vánoc mě to nevadí ![]()
AAlisek píše:
Já vůbec nevím jestli budou vyvolávat.Zítra musím do nem.a tam se rozhodne zkusím je ukecat na ten spinál.Vyvolat už nechci strašně to bolí a pak jsem skončila stejně na akut.cisaři nechci si tím projít znova.Jana4 píše:AAlisek píše:AAlisku, ty zítra nastupuješ???Na vyvolání?
Já včera KO,beze změny a KO po neděli konečně u své doktorky po dovolené, 7.mám termín, tak si chci domluvit vyvolání…Je to divný, protože břicho mi tvrdne každou chvíli, ale prý nemá sílu na otevírání, děloha je prý ještě moc měkká…fakt nechápu
Jana4 píše:
Tak to si tě tam také můžou zítra nechat, vždyť ty už týden přenášíš,je to tak?AAlisek píše:
Já vůbec nevím jestli budou vyvolávat.Zítra musím do nem.a tam se rozhodne zkusím je ukecat na ten spinál.Vyvolat už nechci strašně to bolí a pak jsem skončila stejně na akut.cisaři nechci si tím projít znova.Jana4 píše:AAlisek píše:AAlisku, ty zítra nastupuješ???Na vyvolání?
no ted jsem si napustila vanu, az vylezu pustim se do svaracku a pak budu cekat az dorazi manza, to bude tak kolem pul 9 - 9 a mozna ze tak v 10 by se mohlo neco konat ![]()
jenze mam porad takovej tlak na konecnik divnej (asi varixy nebo hemeroidy ) tak nevim jestli do toho mam jit, jeste jsem nafoukla
nevim po cem, to je opruz vzdycky vecer