Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kde jste všichni, rodíte????
Mně dneska strašně trhá břicho.....nemůžu ležet ani pomalu sedět, strašný pohyby…na WC snad každých 15min.....jak mi cpe na žaludek - pálí žáha…o spodku ani nemluvím…už je to opravdu nesnesitelné.....
2 dny do termínu......
Jak jste na tom Vy????
ja mam tyden do terminu a jsem na tom stejne, krome ty zahy, ta se mi nastesti zatim vyhyba…
Tak já mám týden do porodu a žáha mě už pálí týden, ale to je pořád ok, moje máma prý trpěla od 5.měsíce, jak čert…
![]()
Pomooooc, asi zešílím.....
Právě jsem hovořila s doktorkou, že chci objednat vyvolání na 9.9. - zítra mám přijít na KO - kde až prý podle nálezu!!!
Nejhorší věta byla - těhotenství trvá 40-42týdnů!!!
Při představě dalších 2týdnů fakt nemůžu!
Jinak mi prý při dobrém nálezu udělá Hemiltona a mělo by se to rozjet.Ale co vím od holek ze srpňátek, tak jim moc nezabíral!
AAlisku, ty máš dnes termín, viď?Jak se cítíš?Nerodíš už?
Vy co máte už ty jisté termíny konce - moc Vám závidím - já jsem v nedohlednu.Ach jo.
![]()
Tiffany1 píše:
To je marný, a všechny zaručený babský rady selhaly??
Vyzkoušela jsem je snad všechny, ale je pravda, že jsem je testovala na 38t - nic - tak jsem to vzdala všechno smířená s osudem, ale teď se to zase ve mně bouří… ![]()
Jana4 píše:Tiffany1 píše:Vyzkoušela jsem je snad všechny, ale je pravda, že jsem je testovala na 38t - nic - tak jsem to vzdala všechno smířená s osudem, ale teď se to zase ve mně bouří…
hele ja jsem si taky rikala ze dalsich 14 dnu uz nedam a ani nevim jak to uteklo, chce to se tim zbytecne nestresovat, nema to cenu, akorat se to pak tahne, ted jsem bezici 40 tyden
lenholka píše:Jana4 píše:hele ja jsem si taky rikala ze dalsich 14 dnu uz nedam a ani nevim jak to uteklo, chce to se tim zbytecne nestresovat, nema to cenu, akorat se to pak tahne, ted jsem bezici 40 tydenTiffany1 píše:Vyzkoušela jsem je snad všechny, ale je pravda, že jsem je testovala na 38t - nic - tak jsem to vzdala všechno smířená s osudem, ale teď se to zase ve mně bouří…
No jasně, to do 40tého byla paráda(i když jsem si to už také nemyslela), ale dovedeš si představit ještě další 2t???do 42?
hlavne mala jak se ted pohne, hlavne teda rucickama nebo hlavickou tak dostavam takovy rany do mocaku a konecniku, ze kolikrat vidim vsechny svaty tak nevim na co porad ceka ![]()
lenholka píše:
hlavne mala jak se ted pohne, hlavne teda rucickama nebo hlavickou tak dostavam takovy rany do mocaku a konecniku, ze kolikrat vidim vsechny svaty tak nevim na co porad ceka
No to mně povídej, hlavně večer - teď mi tak celkem jen rozpíná břicho, cpe se na žaludek, ale večer pravidelně k tomu přidá asi rucicky či co a jede celým břichem…asi bude večer pěkně zlobit ![]()
tak oni rikaji ze takhle ke konci tehotenstvi je nejvetsi aktivita miminka prave vecer… a je to asi pravda, ja o ni kolikrat pred den nevim ale vecer u tv to jede jako drak:)
Divný je, že AAliska se nehlásí.....že by dnes přesně na termín?
vcera taky prisla az odpoledne.. ja uz nesejckuju, to si pokazdy myslim, ze uz nekdo rodi a pak se tu ukaze porad 2v1 ![]()
Ahoj holky,
u nás šílený.
O probdělích nocích už ani nemluvím. Sotva si lehnu tak mám takový poslíčky že si fakt pokaždé myslím, že už je to ono.
Den ode dne mě ale víc a víc bolí kyčle. Holky já už nemůžu vůbec chodit. Jsem hotová. Trvá to od soboty, kdy mi prý kleslo břicho. Je fakt, že ho mám už strašně dole.
Manža dnes odjel do práce, vrátí se v pátek…Dřív nemá šanci se domů dostat. Ach jo.
Jinak my teda v pátek nebo v sobotu nástup do porodnice a snad CŘ.
Dneska jsem 38+3 podle MS a 38+5 podle UTZ tak snad ještě vydržíme ať to ten taťka stihne nebo mě šlehne…