38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
6.9.10 21:49
No to jsem taky nepochopila.Ani nevím v kolik tam mám být v papíře to nemám a zapoměla jsem se zeptat.Prý mi budou dělat různá vyšetření a ta tableta na noc nevím proč tak pozdě.Hlídejte porodnice Náchod galerie novorozenců a až se tam v tom datumu objeví fotka a jmeno lukáš bude to ten náš :lol:
Jana4 píše:
Ještě nerozumím, proč máš nástup středa ráno, ale tabletu ti dají až na noc, viď?To je nezvyklý…no uvidíš…každopádně buď 8.mého nebo 9tého slavíme spolu narozky :dance:
AAlisek píše:
Už je to nepříjemný takhle na konci.Aspon já chodím jak kačena než se zvednu třeba z gauče tak mi to trvá :zed: A když prcek kope do močáku mám někdy pocit,že nestihnu dijít ani na záchod.Holky já se s Vámi rozloučím už zítra pač ve středu ráno nebudu stíhat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.9.10 21:53

No to vůbec neznám…na jaké adrese?No asi to najdu,viď?To je dobrý..... :dance:

AAlisek píše:
No to jsem taky nepochopila.Ani nevím v kolik tam mám být v papíře to nemám a zapoměla jsem se zeptat.Prý mi budou dělat různá vyšetření a ta tableta na noc nevím proč tak pozdě.Hlídejte porodnice Náchod galerie novorozenců a až se tam v tom datumu objeví fotka a jmeno lukáš bude to ten náš :lol:
Jana4 píše:
Ještě nerozumím, proč máš nástup středa ráno, ale tabletu ti dají až na noc, viď?To je nezvyklý…no uvidíš…každopádně buď 8.mého nebo 9tého slavíme spolu narozky :dance:
AAlisek píše:
Už je to nepříjemný takhle na konci.Aspon já chodím jak kačena než se zvednu třeba z gauče tak mi to trvá :zed: A když prcek kope do močáku mám někdy pocit,že nestihnu dijít ani na záchod.Holky já se s Vámi rozloučím už zítra pač ve středu ráno nebudu stíhat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.9.10 21:57

najedeš si na porodnice nachod.Tam je až dole galerie novorozenců na to klikneš a tam ti vyjedou miminka jde to podle datumu,ale je tam jen jméno,váha a cm.to najdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.9.10 22:08

Už to mám…to je úžasný…takže budu hlídat - Lukáška - 8.-9.9. - doufám, že tam nebude ještě nějaký…ale to by musela být velká náhoda… :dance: to se těšíme… :dance: třeba tě budu hlídat také z porodky…prosím…, zítra budu chytřejší.

AAlisek píše:
najedeš si na porodnice nachod.Tam je až dole galerie novorozenců na to klikneš a tam ti vyjedou miminka jde to podle datumu,ale je tam jen jméno,váha a cm.to najdeš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.9.10 22:12
Si šikovná,že si to našla :potlesk: Budu ti držet palce a zítra písni jak si dopadla.A u sebe doufám,že to bude tak brzy a nebudou mě dlouho mučit :pocitac: Jdu spát.dobrou noc holky všem :hug:
Jana4 píše:
Už to mám…to je úžasný…takže budu hlídat - Lukáška - 8.-9.9. - doufám, že tam nebude ještě nějaký…ale to by musela být velká náhoda… :dance: to se těšíme… :dance: třeba tě budu hlídat také z porodky…prosím…, zítra budu chytřejší.
AAlisek píše:
najedeš si na porodnice nachod.Tam je až dole galerie novorozenců na to klikneš a tam ti vyjedou miminka jde to podle datumu,ale je tam jen jméno,váha a cm.to najdeš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.9.10 22:14

Tak Pardubická porodnice tuto službu nemá, alespoň jsem nenašla…zlatý Náchod :lol:
Dobrou, přeji co nejvíce spánku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
7.9.10 08:44

Ahoj holky,
jak je? Já mám od včera břicho o „půl metru“ níž a nic už mě nebolí. Ani kyčle ani třísla :dance: Můžu zase chodit.

Aalisku hodně štěstí:-) Doufám, že fotku Lukáška stihnu.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.9.10 12:19
To je škoda mohli jsme se taky juknout
Jana4 píše:
Tak Pardubická porodnice tuto službu nemá, alespoň jsem nenašla…zlatý Náchod :lol:
Dobrou, přeji co nejvíce spánku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.9.10 12:21
Jo to nevím,aby si mě nepředběhla nebo nešla rodit jak já když ti padlo bříško dolů :pankac: Jak já Vám závidím,že máte příznaky k porodu a já nic :pocitac: Se uplně děsím toho zítřka :cert:
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
jak je? Já mám od včera břicho o „půl metru“ níž a nic už mě nebolí. Ani kyčle ani třísla :dance: Můžu zase chodit.Aalisku hodně štěstí:-) Doufám, že fotku Lukáška stihnu.papa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
7.9.10 12:36
AAlisek píše:
Jo to nevím,aby si mě nepředběhla nebo nešla rodit jak já když ti padlo bříško dolů :pankac: Jak já Vám závidím,že máte příznaky k porodu a já nic :pocitac: Se uplně děsím toho zítřka :cert:
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
jak je? Já mám od včera břicho o „půl metru“ níž a nic už mě nebolí. Ani kyčle ani třísla :dance: Můžu zase chodit.Aalisku hodně štěstí:-) Doufám, že fotku Lukáška stihnu.papa

Ne ne když už jsem vydržela do teď tak musím vydržet do pátku.
Ale v pátek se u nás rodí a hotovo :pankac: už ani o den dýl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.9.10 12:39
No,aby si se nedivila já mám dost dobrý odhad na všechny kolem sebe jen né na sebe :pocitac: Lenholce jsem pořád tvrdila,že mě předběhne ona,že ne a podívej už je v porodnici :pankac: :pankac:
Haňule1 píše:
AAlisek píše:
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
Ne ne když už jsem vydržela do teď tak musím vydržet do pátku.
Ale v pátek se u nás rodí a hotovo :pankac: už ani o den dýl :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.9.10 12:47

Tak co dámy, sleduju a čtu a koukám, že zatím jen dušička a lenholka? To víte jak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.9.10 13:16

Lenholka, je asi v tom nejhorším nebo naopak už v tom nejlepším, před dvěma hodinama psala, že je to už mazec, pak už neodepsala, tak si myslím, že už je to hodně mazec a nebo už je po všem a s tatínkem se dělí o radosti… Čekám na míry :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.9.10 14:06

Jsem naplá jak struna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.9.10 14:08

AAlisek: Já taky, pořád nic, tak jsem zvědavá, v noci to bylo ještě ok, to pak psala, že je na 4 prsty,ale pak už to byl asi masakr, už ani neodepsala, tak myslim, že to je asi mazec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí