Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jana4 píše:
Ještě nerozumím, proč máš nástup středa ráno, ale tabletu ti dají až na noc, viď?To je nezvyklý…no uvidíš…každopádně buď 8.mého nebo 9tého slavíme spolu narozky
AAlisek píše:
Už je to nepříjemný takhle na konci.Aspon já chodím jak kačena než se zvednu třeba z gauče tak mi to trváA když prcek kope do močáku mám někdy pocit,že nestihnu dijít ani na záchod.Holky já se s Vámi rozloučím už zítra pač ve středu ráno nebudu stíhat.
No to vůbec neznám…na jaké adrese?No asi to najdu,viď?To je dobrý..... ![]()
AAlisek píše:
No to jsem taky nepochopila.Ani nevím v kolik tam mám být v papíře to nemám a zapoměla jsem se zeptat.Prý mi budou dělat různá vyšetření a ta tableta na noc nevím proč tak pozdě.Hlídejte porodnice Náchod galerie novorozenců a až se tam v tom datumu objeví fotka a jmeno lukáš bude to ten náš
Jana4 píše:
Ještě nerozumím, proč máš nástup středa ráno, ale tabletu ti dají až na noc, viď?To je nezvyklý…no uvidíš…každopádně buď 8.mého nebo 9tého slavíme spolu narozky
AAlisek píše:
Už je to nepříjemný takhle na konci.Aspon já chodím jak kačena než se zvednu třeba z gauče tak mi to trváA když prcek kope do močáku mám někdy pocit,že nestihnu dijít ani na záchod.Holky já se s Vámi rozloučím už zítra pač ve středu ráno nebudu stíhat.
najedeš si na porodnice nachod.Tam je až dole galerie novorozenců na to klikneš a tam ti vyjedou miminka jde to podle datumu,ale je tam jen jméno,váha a cm.to najdeš
Už to mám…to je úžasný…takže budu hlídat - Lukáška - 8.-9.9. - doufám, že tam nebude ještě nějaký…ale to by musela být velká náhoda…
to se těšíme…
třeba tě budu hlídat také z porodky…prosím…, zítra budu chytřejší.
AAlisek píše:
najedeš si na porodnice nachod.Tam je až dole galerie novorozenců na to klikneš a tam ti vyjedou miminka jde to podle datumu,ale je tam jen jméno,váha a cm.to najdeš
Jana4 píše:
Už to mám…to je úžasný…takže budu hlídat - Lukáška - 8.-9.9. - doufám, že tam nebude ještě nějaký…ale to by musela být velká náhoda…to se těšíme…
třeba tě budu hlídat také z porodky…prosím…, zítra budu chytřejší.
AAlisek píše:
Tak Pardubická porodnice tuto službu nemá, alespoň jsem nenašla…zlatý Náchod ![]()
Dobrou, přeji co nejvíce spánku ![]()
Ahoj holky,
jak je? Já mám od včera břicho o „půl metru“ níž a nic už mě nebolí. Ani kyčle ani třísla
Můžu zase chodit.
Aalisku hodně štěstí:-) Doufám, že fotku Lukáška stihnu.papa
Jana4 píše:
Tak Pardubická porodnice tuto službu nemá, alespoň jsem nenašla…zlatý Náchod
Dobrou, přeji co nejvíce spánku
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
jak je? Já mám od včera břicho o „půl metru“ níž a nic už mě nebolí. Ani kyčle ani tříslaMůžu zase chodit.Aalisku hodně štěstí:-) Doufám, že fotku Lukáška stihnu.papa
AAlisek píše:
Jo to nevím,aby si mě nepředběhla nebo nešla rodit jak já když ti padlo bříško dolůJak já Vám závidím,že máte příznaky k porodu a já nic
Se uplně děsím toho zítřka
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
jak je? Já mám od včera břicho o „půl metru“ níž a nic už mě nebolí. Ani kyčle ani tříslaMůžu zase chodit.Aalisku hodně štěstí:-) Doufám, že fotku Lukáška stihnu.papa
Ne ne když už jsem vydržela do teď tak musím vydržet do pátku.
Ale v pátek se u nás rodí a hotovo
už ani o den dýl ![]()
Haňule1 píše:AAlisek píše:Ne ne když už jsem vydržela do teď tak musím vydržet do pátku.
Jo to nevím,aby si mě nepředběhla nebo nešla rodit jak já když ti padlo bříško dolůJak já Vám závidím,že máte příznaky k porodu a já nic
Se uplně děsím toho zítřka
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
Ale v pátek se u nás rodí a hotovouž ani o den dýl
Tak co dámy, sleduju a čtu a koukám, že zatím jen dušička a lenholka? To víte jak? ![]()
Lenholka, je asi v tom nejhorším nebo naopak už v tom nejlepším, před dvěma hodinama psala, že je to už mazec, pak už neodepsala, tak si myslím, že už je to hodně mazec a nebo už je po všem a s tatínkem se dělí o radosti… Čekám na míry
![]()
AAlisek: Já taky, pořád nic, tak jsem zvědavá, v noci to bylo ještě ok, to pak psala, že je na 4 prsty,ale pak už to byl asi masakr, už ani neodepsala, tak myslim, že to je asi mazec ![]()