38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4627
10.9.10 13:52

No podle mě bychom mohly zůstat jako Září 2010 nebo neffim..ale jinou diskuzi s jiným názvem bych nezakládala, bych to tak nechala, to nás přece spojuje, kdy se nám narodili Prcci a to, že máme stejně staré děti už z toho vyplývá, tak neffim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
10.9.10 13:56

Jo to je pravda, září 2010 bude vždycky naše :potlesk:
Jsem zvědavá jak to bude po porodu, kolik času budeme mít tady vysedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
10.9.10 13:59

Já myslim, že určitě néé tolik, vzhledem k tomu, že, jak musim sedět doma na prd..i, tak mě tady skoro bydlim, jenom žeru a spim, to bude shazování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.9.10 18:11

Ahoj holky,
z porodnice už mě nepustí.Vypadá to na císaře ale zatím chtějí ještě počkat jestli se to přece jen nerozběhne samo.
Nález k porodu ale žádný.Jsem otevřená na špičku a CS4.
Doktorka mi řekla, že by to byl alezázrak kdyby se to najednou rozjelo.
Mám hotové předoperační, napíchlou kanylu a jsem z toho na nervy…
Ach jo…
Jo a čekala jsem u porodního boxu a slyšela porod v přímém přenosu. Fakt zážitek 8-o Bojim, bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
10.9.10 18:48
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
z porodnice už mě nepustí.Vypadá to na císaře ale zatím chtějí ještě počkat jestli se to přece jen nerozběhne samo.
Ach jo…
Jo a čekala jsem u porodního boxu a slyšela porod v přímém přenosu. Fakt zážitek 8-o Bojim, bojim…

Moc na tebe myslím, ale bude to stát za to,uvidíš.Dej vědět až to budeš mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
10.9.10 19:33
Hani tak držím palečky ať je vše Ok.
Já měla to samý,když sem tam v úterý na středu ležela tak sem byla přímo na tý hekárně a slyšela taky porod naživo…no hrůza :zed: :zed: Myslím na tebe..
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
Ach jo…
Jo a čekala jsem u porodního boxu a slyšela porod v přímém přenosu. Fakt zážitek 8-o Bojim, bojim…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.9.10 19:54

Teď mi dali podepsat papír jestli chci normální porod nebo císaře. Řekla jsem jim, že pro mě je to jasný.. Plánovaný císař, že se nemusím vůbec rozhodovat. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
12.9.10 12:47

Ahojik kecalky :-D
Tak jak, rodite uz konecne nekdo dalsi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.9.10 14:27
dusicka.. píše:
Ahojik kecalky :-D
Tak jak, rodite uz konecne nekdo dalsi? :lol:

No jo, tady to jede jak na běžícím pásu :lol: . Se mrkni do září 2010 máme tak tabulku, kdo kdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
12.9.10 18:23

Haňule už má porod dávno za sebou a říkala, že sekce pohodička… Míry a váha jsou v záříjňátkách,ale myslim, že jsme tady všechny z jednoho termínku,tak ani nepíšu.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.9.10 18:38

Holky a co aalisek :?: 8-o

• Citovat
  • Upravit
481
12.9.10 19:13

Zdravím Vás všechny ještě z porodky, mám problém - nemám po CS mléko, údajně se rozbíhá déle…ale jsem 3tí den.....poraďte.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
12.9.10 19:26

Jani, v klidu… Fakt se po CS laktace rozjizdi dyl. Ono to pujde. Hlavne prikladej co nejcasteji a ono to pujde :-D
Drzm palec!!!

Aha, tak v zarijatkach. Hmm, to uz je asi treti zarijova diskuze.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
12.9.10 19:35

Aališek má Prcka už třetí den, sekce prý pohodička, ani prášky na bolest si nebrala,jen vyndání drenu bylo ee..
Akorát teď mají trošku problém s Prckem, musí na oční, jestli nemá šedý zákal :-( ,ale jinak jsme v kontaktu a byla hodně v pohodě, asi mi dodala nejvic optimismu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
12.9.10 22:15

Dušičko,
už to začínám vzdávat, ještě zkusím 1-2dny vydržet za pomocí stříkačky, prstu.....ale prcek už to normálně stejně pochopil a u prsa se začíná vztekat …a to neměl žádnou flašku dudák atd…

Od porodu mi ho vozili každé 3hod. hned po císaři…celé tři dny ho přiložím a potom dokrm…nechápu to.Při normálním porodu jsem kojila 6měsíců.....
Něco jsem slyšela, že u císaře, jak ti neprojde mimčo porodníma cestama, tak není hned mléko…3-4dny.....máte někdo zkušenosti a jaké???Ptz se rozhoduji co dál…zítra možná půjdeme domů… :dance:
Nestíhám Vás přečíst…tak všem přeji krásné a hlavně přirozené porody…a až budu doma napíšu Vám více
Tif přeji zítra úspěšný CS..... :dance:
s AAliskem se vzájemně podporujeme z porodky.....
Více zatím nevím, ale je jisté, že jen porodíme, najednou hned řešíme hodně důležitých věcí okolo mimi, takže baby buďte v kontaktu…alespoň šestinedělí......Mějte se a držte se.
:dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky