Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No podle mě bychom mohly zůstat jako Září 2010 nebo neffim..ale jinou diskuzi s jiným názvem bych nezakládala, bych to tak nechala, to nás přece spojuje, kdy se nám narodili Prcci a to, že máme stejně staré děti už z toho vyplývá, tak neffim ![]()
Jo to je pravda, září 2010 bude vždycky naše ![]()
Jsem zvědavá jak to bude po porodu, kolik času budeme mít tady vysedávat.
Já myslim, že určitě néé tolik, vzhledem k tomu, že, jak musim sedět doma na prd..i, tak mě tady skoro bydlim, jenom žeru a spim, to bude shazování ![]()
Ahoj holky,
z porodnice už mě nepustí.Vypadá to na císaře ale zatím chtějí ještě počkat jestli se to přece jen nerozběhne samo.
Nález k porodu ale žádný.Jsem otevřená na špičku a CS4.
Doktorka mi řekla, že by to byl alezázrak kdyby se to najednou rozjelo.
Mám hotové předoperační, napíchlou kanylu a jsem z toho na nervy…
Ach jo…
Jo a čekala jsem u porodního boxu a slyšela porod v přímém přenosu. Fakt zážitek
Bojim, bojim…
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
z porodnice už mě nepustí.Vypadá to na císaře ale zatím chtějí ještě počkat jestli se to přece jen nerozběhne samo.
Ach jo…
Jo a čekala jsem u porodního boxu a slyšela porod v přímém přenosu. Fakt zážitekBojim, bojim…
Moc na tebe myslím, ale bude to stát za to,uvidíš.Dej vědět až to budeš mít za sebou.
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
Ach jo…
Jo a čekala jsem u porodního boxu a slyšela porod v přímém přenosu. Fakt zážitekBojim, bojim…
Teď mi dali podepsat papír jestli chci normální porod nebo císaře. Řekla jsem jim, že pro mě je to jasný.. Plánovaný císař, že se nemusím vůbec rozhodovat. Tak uvidíme.
dusicka.. píše:
Ahojik kecalky
Tak jak, rodite uz konecne nekdo dalsi?
No jo, tady to jede jak na běžícím pásu
. Se mrkni do září 2010 máme tak tabulku, kdo kdy ![]()
Haňule už má porod dávno za sebou a říkala, že sekce pohodička… Míry a váha jsou v záříjňátkách,ale myslim, že jsme tady všechny z jednoho termínku,tak ani nepíšu.. ![]()
Zdravím Vás všechny ještě z porodky, mám problém - nemám po CS mléko, údajně se rozbíhá déle…ale jsem 3tí den.....poraďte.
díky
Jani, v klidu… Fakt se po CS laktace rozjizdi dyl. Ono to pujde. Hlavne prikladej co nejcasteji a ono to pujde ![]()
Drzm palec!!!
Aha, tak v zarijatkach. Hmm, to uz je asi treti zarijova diskuze.. ![]()
Aališek má Prcka už třetí den, sekce prý pohodička, ani prášky na bolest si nebrala,jen vyndání drenu bylo ee..
Akorát teď mají trošku problém s Prckem, musí na oční, jestli nemá šedý zákal
,ale jinak jsme v kontaktu a byla hodně v pohodě, asi mi dodala nejvic optimismu ![]()
Dušičko,
už to začínám vzdávat, ještě zkusím 1-2dny vydržet za pomocí stříkačky, prstu.....ale prcek už to normálně stejně pochopil a u prsa se začíná vztekat …a to neměl žádnou flašku dudák atd…
Od porodu mi ho vozili každé 3hod. hned po císaři…celé tři dny ho přiložím a potom dokrm…nechápu to.Při normálním porodu jsem kojila 6měsíců.....
Něco jsem slyšela, že u císaře, jak ti neprojde mimčo porodníma cestama, tak není hned mléko…3-4dny.....máte někdo zkušenosti a jaké???Ptz se rozhoduji co dál…zítra možná půjdeme domů… ![]()
Nestíhám Vás přečíst…tak všem přeji krásné a hlavně přirozené porody…a až budu doma napíšu Vám více
Tif přeji zítra úspěšný CS..... ![]()
s AAliskem se vzájemně podporujeme z porodky.....
Více zatím nevím, ale je jisté, že jen porodíme, najednou hned řešíme hodně důležitých věcí okolo mimi, takže baby buďte v kontaktu…alespoň šestinedělí......Mějte se a držte se.
![]()