38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
7.9.10 22:32

Mám taky jsem, ti poslala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
7.9.10 22:37
AAlisek píše:

OK - to bude jízda...... :dance:
Pěkně se na to vyspi.
Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.9.10 22:38
To nevím jestli se vyspím malá nemocná tak moc nespíme :zed: Zítra ti písnu až budu v porodce co a jak.Dobrou
Jana4 píše:
AAlisek píše:
OK - to bude jízda...... :dance:
Pěkně se na to vyspi.
Dobrou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
7.9.10 22:40
dasafri píše:
Jana4 píše:
doktorka mi napsala doporučení, že mě předává porodnici, také jsem málem měla přijít ještě ve čtvrtek na KO, ale umluvila jsem je tam…že mám 9tého narozky :dance: no a pomohl mi i UZ - kde malý má 4kg!!!
Hlavně jsem tam ještě dnes jela - se domluvit,tak uvidíš…třeba ještě nastoupíš také..... :dance:
Nález také žádný nemám… :cert:
To jsem teda zvědavá! Zítra tam budu volat dopoledne, tak pak dám vědět, co si na mě vymysleli :lol:

Ať ti to vyjde a vezmou tě co nejdříve…
zprávy bude hlásit - Tiffany - než se budu moct připojit na PC.
Mějte se tu všichni a roďte :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.9.10 22:49

schválně kolik bude miminek až se sem vrátíme :mrgreen: Hlavně holky dočíst to bude záhul :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
8.9.10 09:58
AAlisek píše:
schválně kolik bude miminek až se sem vrátíme :mrgreen: Hlavně holky dočíst to bude záhul :think:

To si piš! :pankac: Tu píšem, jak o život, jestli jsou nějaký novinky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.9.10 10:04

Jooo, a oni ještě žádný nejsou, pořádně jsem to přetlumočila a už čekám s mobilem v ruce na nějaký echo :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
8.9.10 18:37

Předběhnu Tiff Jana4 jde zítra na císaře se má já budu tady ve špitále ještě za týden :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
8.9.10 19:48

Jani držím na zítra palce a mě to snad čeká v pátek.
Nemůžu vůbec chodit jak mě bolí levá kyčle.
Kdybych měla taťku doma tak už nečekám a jedem do porodky ať se mnou něco dělají.
Jsem úplně hotová. Fakt to strašně bolí a když máte 2,5letýho chlapečka tak je to mazec.
Ještě že máme babičky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
8.9.10 19:58
Hani drž se vím jaký to je mám takhle podobně starou dceru.Tebe čeká v pátek císař?Mě to dneska začnou v devět vyvolávat když nic tak ještě zítra a když taky nic snad něco mleli o císaři tak jsem zvědavá.Nejraději bych rodila už dneska v noci :think:
Haňule1 píše:
Kdybych měla taťku doma tak už nečekám a jedem do porodky ať se mnou něco dělají.
Jsem úplně hotová. Fakt to strašně bolí a když máte 2,5letýho chlapečka tak je to mazec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
8.9.10 21:03
AAlisek píše:
Hani drž se vím jaký to je mám takhle podobně starou dceru.Tebe čeká v pátek císař?Mě to dneska začnou v devět vyvolávat když nic tak ještě zítra a když taky nic snad něco mleli o císaři tak jsem zvědavá.Nejraději bych rodila už dneska v noci :think:
Haňule1 píše:

Aalisku, já doufám že jo. Mám v pátek nástup do porodky a můj doktor si myslí, že kvůli malé pánvy a už jednomu císaři bude i tohle císař.
Já bych teda byla ráda.
Pojedu do porodky nenajedená a zkusím je ukecat ať to neprotahují a malého vyndají. Budu přesně 39+0 tak už nemusí na nic čekat.
Aalisku co Tvoje malá? Je s taťkou? Jak zvládne noc bez Tebe. Já mám z toho hrůzu. Matýsek je mamámek.
Držím Ti moc palce ať to máš rychle za sebou. Možná po té tabletě přijdou bolesti hned ale zase by malý mohl počkat na půlnoc. Bude hezký datum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
8.9.10 22:05

Holky jdu spát.
Aalisku,Jani držte se!!
Těším se na zítřejší miminka :dance:
papa a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.9.10 09:52

Tak Janče to přeci jen vyjde na ten dnešek 9.9. :dance: Jani jinak vše nejlepší k tvým dnešním narozeninám!!! :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
9.9.10 10:30

Holky mě tableta nezabrala jen dělohu provokuje.Večer další a když nic zítra mě říznou:-))Tak doufám,že nic všichni doktoři by mi to udělali jen primář chce počkat :cert: :cert: Pěkně mě štve bych byla až sprostá jak jsem vytočená.Hani malá je u babičky tatka chodí normálně do práce jen tam s ní přespává.Zvládá to v poho ona je na to zvyklá.Jen já s ní nemůžu mluvit po telefonu vždycky mi ukápnou slzy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
9.9.10 12:05
Ahoj holka…moc,moc držím palečky ať to zabere.To je něco takový trápení,snad to bude Ok.
AAlisek píše:
Holky mě tableta nezabrala jen dělohu provokuje.Večer další a když nic zítra mě říznou:-))Tak doufám,že nic všichni doktoři by mi to udělali jen primář chce počkat :cert: :cert: Pěkně mě štve bych byla až sprostá jak jsem vytočená.Hani malá je u babičky tatka chodí normálně do práce jen tam s ní přespává.Zvládá to v poho ona je na to zvyklá.Jen já s ní nemůžu mluvit po telefonu vždycky mi ukápnou slzy :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí